TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP

Fener'in alacağı ceza hala belli değil. 25/12/2011 den beri disiplin kurulu kararı yok. Efes maçını seyircili oynatmak için çaba var. Bu konuyu es geçiyoruz gibi geliyor bana.

İsmet Badem gibi tarafsızlığını koruyamayan bir insan neden bir Galatasaray maçına yorumcu olarak verilir. Hayır takip ediyorum FB Ülkerin bütün maçlarında böyle adam.

Saygılar.

Buraya yazmak daha ilgi çekici :))
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=27350

Beko Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta Galatasaray MP ile oynadığımız maçın günler öncesinde bazı oyuncularımızın bu maçı da kapsayacak şekilde cezalı duruma düşürülmesi, maç başlamadan dakikalar önce basketbol sahalarında görülmemiş bir şekilde hakemin ilk uyarı anonsunu yaptırması ile başlayan bir sürecin, yeni salonumuz Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın açılış maçında, Kulübümüze seyircisiz oynama cezası verilmesi ile devam ettirilmesini, hayretle izliyor; ve yaşananları 'sonu başından belli bir süreç' olarak değerlendiriyoruz.

Hakem, rakip takım oyuncuları ve teknik heyetinin; maç boyunca taraftarlarımızı tahrik eden karar ve davranışlarının yok sayıldığı, sahada bulunan ve federasyon tarafından gönderilmiş bir top çantasının üzerindeki markanın hatalı olduğu, üzerinde eşofman bulunan kondisyonerin yaka kartının görünmediği, salonda sigara içildiği ve bunun gibi birçok farklı gerekçe öne sürülerek, kulübümüze iki maç seyircisiz oynama cezası verilmiştir.

Daha önce yöneticilerimizin ve sporcularımızın adeta can güvenlikleri olmadan oynadığı, şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maçta kupa töreninin dahi Galatasaray seyircilerinin salondan çıkarılmasının ardından yapılabildiği; takımlarımızın rakip sahalarda oynadığı basketbol ve futbol müsabakalarında çıkan olaylar noktasında adeta kafalarını kuma gömenler, konu Fenerbahçe Spor Kulübü olunca, Ligin lideri olarak Avrupa'nın en modern spor komplekslerinden birini daha ülkemize kazandıracağımız bir haftada, Kulübümüzün ve camiamızın önünü cezalar ile kesmeye çalışmaktadırlar.

Adalet duygusuna, Türk Sporu'na ve spora yapılan yatırımlara değer vermekten uzak bu haksız kararı alanları kınıyor; takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Eh.. Adamlara sezon başından beri yüz verirsen, hak ettikleri cezaları vermezsen, geçen sene finallerde yaptıklarını görmezden gelirsen böyle şımarıklık yaparlar.. Federasyonu uyarıyor kendince..
İyice zıvanadan çıktı bunlar.. Burunları kaf dağında mıdır nedir?

Bu kadarı da ayıp. Maçı Sinan Erdem'de izledim. Ailemle gittim. 12 yaşında Fenerbahçeli yeğenim ve arkadaşları korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar. Çılgınca küfür eden kalabalıktan korkan eşim Galatasaraylı olduğu anlaşılmasın diye korkudan feneri alkışlamaya başladı. Kadınların bile küfür ettiği iğrenç bir ortam vardı.

Esasında yapılması gereken salonun boşaltılmasıydı. Maç araya girdiğinde anonsları yapan adam resmen seyirciye sakinleşmesi için yalvardı. İşte fenerbahçe camiasını bu yüzden sevmiyorum. Haksız olduklarında bile zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Ayıp be kardeşim insanda biraz utanma olur!

Geçmiş olsun Fener'e.. 1 sayıyla kazanmak için yaptıkları rezilliklerin karşılığını aldılar! Çok da güzel oldu. Ama yetmez, 'basketbolda şike' iddialarının peşini bırakmamamız gerekir.

Ayrıca 2 maçla iyi kurtulmuşlar halen ağlıyorlar mı? Efes maçını seyircili oyanayacaklarını mı sanıyorlardı? Böyle bir karar zaten kaosa sürüklerdi Türk basketbolunu.

İçimin yağları eridi, net!

Yenildik ama maçın tekrarını full izlemek isteyenler için; maçı bir daha izleyince hakemlerden yana kimin daha çok canının yandığını göreceksiniz.. Dedikleri gibi her şey kontrol altında.. [video=youtube;BrSpAnD92VM]http://www.youtube.com/watch?v=BrSpAnD92VM[/video]

Nedim Karakaş salon açılışı için yaptığımız bütün hazırlıklar çöpe gitti demiş.Yabancı oldukları bir durum değil.