TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP

Cezalarını merakla bekliyorum son olarak.2500 TL komedisi devam edecek mi acaba?

Saha kapatma / seyircisiz oynama cezası almazlarsa Basketbol federasyonu olayların önünü alamaz. Biz geçen sene 6. maçtaki olaylardan dolayı 2 maç almıştık.
Tabiki hakem hatalarını tek tek yazmamıza gerek yok (yazmakla da bitmez =) ), ama kimsenin forumda bahsetmediği (okuduğum kadarı ile) Ömer'e bir pozisyonda faul yapıldı. Malum hakem atış halinde diye 2 atış verdi, fakat Ömer daha topu tutmamış, dribling yapmaya çalışıyordu. Atış değil kenardan olmalıydı.
Yazmakla bitmez, Teşekkürler ASLANLAR.

[video=youtube;BrSpAnD92VM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BrSpAnD92VM[/video]
Maçı izleyemeyenler için maçın tamamı...
murat murathanoğlu ve ismet badem'e dikkat edin maçı izlerken sanki fenerin karşısısında bir yunan takımı var gibi anlatıyorlar.Jamon lucasın steps hareketini kaç kere getirdiler ekrana...

Ya çok merak ediyorum bu işin sonu nereye kadar gidecek.Burda bahsetmek istemiyorum ancak bayan takımımız her maçta daha fazlasını yaşıyor.nefret ediyorum artık futboldan ama artık galiba baskete de sıçradı bu olaylar...

Gönderdiğiniz linkte maçın ilk üç-dört dakikasını seyrettim de, Murat Murathanoğlu yapmış olduğunuz eleştirileri hakeden bir anlatımda bulunmamış. Bunun yanında şans faktöründen bahsederken Lakovic'in maçı son topa götüren panyalı üçlüğünü de esgeçmemeliyiz bence.

Gönderdiğiniz linkte maçın ilk üç-dört dakikasını seyrettim de, Murat Murathanoğlu yapmış olduğunuz eleştirileri hakeden bir anlatımda bulunmamış. Bunun yanında şans faktöründen bahsederken Lakovic'in maçı son topa götüren panyalı üçlüğünü de esgeçmemeliyiz bence.
maçın tamamını izlemeni öneririm dostum.Nilay ablanın dediği gibi orda eleştirim ismet bademe yönelik ...

Ama İsmet Badem seneler once de boyleydi onu sallayin. Play out oynadigimiz sene yanlis hatirlamiyorsam FB bilerek yenildiginde ohhh falan demisti. Cunku biz dusecektik. Sonra neyse play out ile yirttik. Ama bu adam hep boyle. Babam yasinda olmasa neler derimde neyse.

Son yıllarda hiçbir maça bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum,futbol maçlarıda dahil.Aklım almıyor bu maçı nasıl kaybettiğimizi.

Spikerler konusuna katılmıyorum.Tartışmalı pozisyonlarda -steps pozisyonu da dahil- üç düşünüp bir söylediler.O pozisyonun bu kadar öne çıkmasına Fenerbahçe taraftarının kayışı koparması sebep oldu.İsmet Badem'in bilhassa Oğuz konusunda FB TV'den kalma mübalağaları sürüyor ama İsmet Badem'e kadar kafayı takacağımız çok şey olmalı bence. :) Art niyet değil de fevrilik esas sıkıntısı.

Onur sana seneler oncesinden ornek veriyorum. Karsi takim sayi attiginda bize bu adam ohhhh diyorsa sorundur. Maci anlatan ve yorumcular boyle olamaz. Boyle ise bu adam Ligtv'de degil Fb tv de yorumlamali.

Suç İsmet Badem de değilki onu oraya oturtan Ligtv yöneticilerinde.Eğer onlarda İsmet Badem gibi taraflı tv yöneticileriyse maçı direk Fbtv'den yayınlasınlarda bizde bu yorumları normal karşılayalım.Engin'in Göksenin'i iterek alan açıp sayı atmasını bir kere bile göstermeyip,her maçta olabilecek görünmeyen steps'i 10 kere tekrar tekrar gösterip yorumlamaları acizliktir.

Maçı izleyemeyenler için maçın tamamı...
murat murathanoğlu ve ismet badem'e dikkat edin maçı izlerken sanki fenerin karşısısında bir yunan takımı var gibi anlatıyorlar.Jamon lucasın steps hareketini kaç kere getirdiler ekrana...

1:11:28'deki üçlük nedir? Tüm hakem hatalarını, taraftarın saatlerce küfür etmesini geçtim. Şu girmese bitecek iş. Böyle üçlük mü olur?

Son hücumda Tutku'nun Oğuz'a hücum faul yaptığını iddia ederek sahaya dalan Spahija'ya değinmeden olmaz.Adam 2005'teki İspanya-Hırvatistan maçından bu yana kafasını toparlayamadı.O pozisyon hücum faulse biz Kayseri'de iki uzatmayı boşuna oynadık.
Hakemler ortalığı karıştıran pozisyonu fazlasıyla telafi ettiler son periyotta.Shumpert Emir gibi,Ömer gibi İspanyol vari dağılamadığından Tomas'a faul çalınmadı.Ek olarak Oğuz'dan çıkan top var,Lakovic'in tartışmalı pozisyonu var.İhaleyi hakemlere yıkmak olmaz ama karşıda Fenerbahçe olduğundan bunları yazmamak enayilikmiş gibi geliyor.
Cezalarını merakla bekliyorum son olarak.2500 TL komedisi devam edecek mi acaba?
Yalnız o maçta efsaneydi yahu. Sahaya girip hakemleri dövseydi o gün hakkıydı yani.

Maçın tamamını izledim de, çok da abartılacak bir durum yok. Özellikle Murathanoğlu çok hoş anlatmış maçı, canlı izleyenler için büyük bir şans olmuş maçı kendisinin anlatımıyla dinlemek. :)

Bunları yazmamın sebebi ortadaki sorunun temel kaynağının bu yanlış bakış açısında olduğuna inanmam. Burada hakemlere, spikerlere yüklenmek aslında bizim karşı tarafa karşı kinimizin göstergesi zira bu durumda İstanbul'da yaşıyorsak Ankara'daki bulutu görünce bile nem kapar hale geldik. Biraz daha itidalli davranmada fayda mülahaza ediyorum, nacizane...