E
Eyüp Yıldız
Misafir
Re: TBL | GALATASARAY - Fenerbahçe Ülker
Sadece pota arkaları bol olacakmış, diğer taraflarda taraftar olacakmış.
Sadece pota arkaları bol olacakmış, diğer taraflarda taraftar olacakmış.
Ben Topkapı da inip oradan Abdi İpekçi'ye giden minübüslere binmeni tavsiye ederim.Topkapıda inip kime sorsan gösterir.Alison Sudol' Alıntı:Atmosferle pek alakası olmayacak ama bir şey sormam gerek Pendik'ten 500 T ile geleceğim nerde inersem en kısa yoldan Abdi İpekçi'ye ulaşabilirim ?
Alison, Topkapı´da inip bana denk gelirse kafayı yer. : ) Ben böyle şansın...Furkan Çolak' Alıntı:Ben Topkapı da inip oradan Abdi İpekçi'ye giden minübüslere binmeni tavsiye ederim.Topkapıda inip kime sorsan gösterir.
arkadaş sen hala hürriyetin haberlerinemi bakıyorsun yoksa ben o küfür olayından sonra bırak gazeteyi internette bir haber görürsem hürriyet kaynaklı ona bile bakmıyorum bu kadar çabuk unutmamalıyız bizee yapılanlarıMurat İNAL' Alıntı:Hürriyet şimdi haber geçti. Saha içi koltuklar olmıcak diye. Var mı böyle birşey cidden ?
Saha içi koltuklar kaldırılacaktı sanırım ?Ziya Darende' Alıntı:Bahsedilen bench arkası ön sıranın devamındada arkadasımla ben varım. ve dedigi gibi son derece basketbolu bilen, ağzından küfür çıkmayan, benche cok yakın oldugumuz içinde, elimizden geldigince takıma moral vermeye çalışan çok pozitif ve bilinçli bir topluluguz. kolumuz nereye kadar uzanır bilmiyorum ama, eger bu hakkımız elimizden alınırsa elimizden gelen her türlü sert tepkiyi gösterecegimizden kimsenin şüphesi olmasın!