bence maç günü bilet olur. resmi karaborsacı biletixe para vermek zoruma gidiyorAlen Hekimbas' Alıntı:Şimdi Biletix'ten geliyorum.. elemanın dediğine göre satış için ayırılan biletlerin yarısından biraz fazlası satılmış.. biletler bitti dağılıyoruz muhabbeti olmasın henüz almayan arkadaşlar varsa yarın alabilirler..
Onun dışında olaylardan uzak kaldım Gsbasket olarak maç öncesi, sırası, sonrası bir organizasyon planı varsa haberdar etsin biri..
Son 2 blok.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bu arada biletix bilet limitini 2 ye düşürmüş daha fazla bilet vermiyor sistem .
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Alen abicim biletix'deki görevli seni yemiş.
O kadar düşüncesiz olabileceklerini sanmıyorum.Enes Aygan' Alıntı:ABDİ İpekçi'deki maçta Galatasaray ev sahibi olduğu için Fenerbahçeliler salona alınmıyor. Ancak Sarı-Lacivertliler bu önemli maçtan önce topluca Abdi İpekçi'nin önüne gidip, takımlarına dışardan destek verme planları yapıyor. G.Saraylılar daha önce oynanan maçta bir bayan Fenerbahçeli taraftara ve sporculara saldırmış, 5 maç ceza almıştı.
Gerçeklik payı varmıdır ?
Abi internette devam ediyor.Arkadaşlar acele edin.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Şu an Biletix Cevahir Şubesine yazı asıldı Galatasaray Fülker maçı biletleri bitmiştir diye. Hala İnternette satılıyosa acele edin derim, Yoksa Gayri resmi karaborsacılara muhtaç olabilirsiniz.
Gazanfer Tosun' Alıntı:İnternette de bitti biletler.
Hadi hayırlısı artık
Enes Aygan' Alıntı:ABDİ İpekçi'deki maçta Galatasaray ev sahibi olduğu için Fenerbahçeliler salona alınmıyor. Ancak Sarı-Lacivertliler bu önemli maçtan önce topluca Abdi İpekçi'nin önüne gidip, takımlarına dışardan destek verme planları yapıyor. G.Saraylılar daha önce oynanan maçta bir bayan Fenerbahçeli taraftara ve sporculara saldırmış, 5 maç ceza almıştı.
Gerçeklik payı varmıdır ?