Re: TBL | GALATASARAY - Fenerbahçe Ülker
Klubun resmi açıklaması beyler bilet sayısı. Kim demiş yalan söylemiş filan...
Klubun resmi açıklaması beyler bilet sayısı. Kim demiş yalan söylemiş filan...
maç güne kalmaz bilet bu gidişle.Eren Aydın' Alıntı:Klubun resmi açıklaması beyler bilet sayısı. Kim demiş yalan söylemiş filan...
Barış Gül' Alıntı:arkadaşlar bilet az kaldı diye milletin hevesini kırmayın maça gelecek insanların maça gitmesini engelliyorsunuz farkındasanız . bilet bittiyse bitti diyelim bırakın bunu abdi ipekçide ögrensin .burda başka sitelerde ögrenmesin.yoksa gitmek isteyenler ya bilet kalmamış boş ver gitmeyelim derler sizden ricam bilet konusunu açmayın
Emin Doğanca' Alıntı:Ben maç günü saat 16:00 da evden(Sarıyer) çıksam, izdihama uğramadan salona girebilirmiyim ?
Kaan Çağdur' Alıntı:[quote="Emin Doğanca":2i8sk791]Ben maç günü saat 16:00 da evden(Sarıyer) çıksam, izdihama uğramadan salona girebilirmiyim ?
Sühan Cem' Alıntı:Vallah sağduyulu değilim. Benim gibi de sağduyusuz çok kişi vardır. 12000 kişiyi bir günde sağduyulu yapmaktan daha kolaydır 12 kişiyi sağduyulu yapmak. Bu yüzden FBÜ'li sporcular çarşamba günü sağduyulu olsun. Toplarını oynasın, tribünü gaza getirecek akrabalarını (!) (özellikle boyalı saçlı olanlarını) salona getirmesinler. Sarı-lacivert forma giydirdikleri 5-6 yaşındaki çocukların üzerinden delikanlılık ve rant peşinde koşmasınlar. Her pozisyonda dirsek atma oyuncu iteklemelere girmesinler sporun içinde kalasınlarr Zaten o zaman maç sorunsuz biter. Ayhan Şahenk'te ne oldu bişimi geldi başlarına? Geçen sene tribünler bir kere küfür etti mi FB'li bir sporcuya veya FBÜ'e ? Hakem anons yaptırdı mı hiç o soyu bozuk kadının hareketlerinden önce? Tekrar ediyorum herkesi sağduyulu yapmak zor iş. Olsa 87 yıllık cumhuriyet tarihinde hala vatan düşmanları bu ülkede yaşamaz, ıslah olurdu. 12000 kişi zor ama 12 kişinin sağduyulu olması kolay iş. Sağ duyulu olsunlar, önce sporcular. Taraftar zaten o duyuyu gösterecektir 5 duyusu ile.
Anıl Yılmaz' Alıntı:[quote="Sühan Cem":31iki4mh]Vallah sağduyulu değilim. Benim gibi de sağduyusuz çok kişi vardır. 12000 kişiyi bir günde sağduyulu yapmaktan daha kolaydır 12 kişiyi sağduyulu yapmak. Bu yüzden FBÜ'li sporcular çarşamba günü sağduyulu olsun. Toplarını oynasın, tribünü gaza getirecek akrabalarını (!) (özellikle boyalı saçlı olanlarını) salona getirmesinler. Sarı-lacivert forma giydirdikleri 5-6 yaşındaki çocukların üzerinden delikanlılık ve rant peşinde koşmasınlar. Her pozisyonda dirsek atma oyuncu iteklemelere girmesinler sporun içinde kalasınlarr Zaten o zaman maç sorunsuz biter. Ayhan Şahenk'te ne oldu bişimi geldi başlarına? Geçen sene tribünler bir kere küfür etti mi FB'li bir sporcuya veya FBÜ'e ? Hakem anons yaptırdı mı hiç o soyu bozuk kadının hareketlerinden önce? Tekrar ediyorum herkesi sağduyulu yapmak zor iş. Olsa 87 yıllık cumhuriyet tarihinde hala vatan düşmanları bu ülkede yaşamaz, ıslah olurdu. 12000 kişi zor ama 12 kişinin sağduyulu olması kolay iş. Sağ duyulu olsunlar, önce sporcular. Taraftar zaten o duyuyu gösterecektir 5 duyusu ile.
Ikili averaja bakiliyor. Eger 2 mac henüz oynanmamissa, ilk macin galibi üstte yer aliyor bildigim kadariyla.Hüseyin Ünlü' Alıntı:yenersek liderlik kesinmi net bir bilgisi olan varmı ?
Nokta.Ayrıca bu tarz olaylardan sonra da federasyon olayları tarafsız yorumlayıp ceza versin,fenerbahçeli gözlükleriyle değil.Her zaman her olayda suçlu ya Galatasaray taraftarı ya da sporcusu.Yok öyle yağma.Medyada da aynı hep Galatasaraylılar suçlu gösterilir zaten.Biz kör değiliz federasyon yetkilileri de maçları fb tv den izlemesin gelsin salondan izlesinler (gerçi yine de tarafsız davrancaklarına inanmıyorum onalrın bi aziz abileri var..)Sühan Cem' Alıntı:Vallah sağduyulu değilim. Benim gibi de sağduyusuz çok kişi vardır. 12000 kişiyi bir günde sağduyulu yapmaktan daha kolaydır 12 kişiyi sağduyulu yapmak. Bu yüzden FBÜ'li sporcular çarşamba günü sağduyulu olsun. Toplarını oynasın, tribünü gaza getirecek akrabalarını (!) (özellikle boyalı saçlı olanlarını) salona getirmesinler. Sarı-lacivert forma giydirdikleri 5-6 yaşındaki çocukların üzerinden delikanlılık ve rant peşinde koşmasınlar. Her pozisyonda dirsek atma oyuncu iteklemelere girmesinler sporun içinde kalasınlarr Zaten o zaman maç sorunsuz biter. Ayhan Şahenk'te ne oldu bişimi geldi başlarına? Geçen sene tribünler bir kere küfür etti mi FB'li bir sporcuya veya FBÜ'e ? Hakem anons yaptırdı mı hiç o soyu bozuk kadının hareketlerinden önce? Tekrar ediyorum herkesi sağduyulu yapmak zor iş. Olsa 87 yıllık cumhuriyet tarihinde hala vatan düşmanları bu ülkede yaşamaz, ıslah olurdu. 12000 kişi zor ama 12 kişinin sağduyulu olması kolay iş. Sağ duyulu olsunlar, önce sporcular. Taraftar zaten o duyuyu gösterecektir 5 duyusu ile.