Re: TBL | GALATASARAY - Fenerbahçe Ülker
fb ülker bana göre daha geçen haftadan bu maç için herkesi baskı altına almaya başladı. karşıyaka maçından sonra pazartesi günü nedim karakaş zehir zemberek bir açıklama yapdı. güya ksk maçıyla alakalı, ama genel konuşdu, sene başından beri takımları deplasmanda çeşitli tacizlere maruz kalıyormuş, hakemler ve federasyonda kayıtsız kalıyormuş. ayrıyaten gene hakemlerle alakalı genel eleştirilerde bulundu.
hemen ertesi günde fb kulubünden resmi bir açıklama geldi. ksk maçının hakemleriyle alakalı, yerden yere vurdular. bu tarz yönetimler bundan sonra devam ederse bizi karşılarında bulurlar gibi tehditkar beyanlar vardı açıklamada.. ve bir Allahın kuluda kardeşim sen daha gecen hafta erdemiri nasıl yendin diye çıkıp sormadı!!
ne kadar manidardırki tüm bu açıklamalar, gs deplasmanı öncesi yapıldı. kısaca, gs maçını yönetecek hakemlere psikolojik anlamda muazzam bir baskı yapdılar, hem saha içindeki yönetimleri için, hemde bizim taraftarımızdan gelecek en ufak bir harekete izin verilmemesi için. yani en ufak bir küfür veya atılacak yabancı bir madde sonrası klasik sahamızdaki seyirci boşaltma operasyonunun bu sene kaldıgı yerden devam etmesi için düğmeye bastılar.
birde bunun üzerine banvit maçındaki olay daha sıcaklıgını kaybetmeden bu maça engin atamanı atadılar.
bütün bunlar size ne anlatıyor?
lütfen ama lütfen o gün salonda olacak herkes cok dikkatli olsun. ben bile yapılacak ufak bir tahrik sonrasında, sahaya 3 metre mesafede nasıl kendimi kontrol edecem bilmiyorum. ama kontrol etmek zorundayım.
birde üzerine u-17 maçı tuz biber ekdi. en ufak bir taşkınlıgımız bizi buyük sıkıntıya sokar. ve onlarda bunun fazlasıyla bilincinde,ona göre davranıp, ona göre bizi tahrik etmeye çalışacaklar.
son olarak şunu unutmayalım. biz onları 3 senedir bugunkü halimizden cok daha zayıf hallimizle yendik kendi evimizde. çarşamba akşamıda yenecez, yeterki 40 dakika 12000 kişi içerde olsun...