Re: TBL | GALATASARAY - Fenerbahçe Ülker
Peki, rahatsızlık vereceğim ama seçenekler nedir tam olarak bilet alabilmemiz için ?
Peki, rahatsızlık vereceğim ama seçenekler nedir tam olarak bilet alabilmemiz için ?
Yok abi ben o niyetle sormamıştım zaten hani biraz kendimi avutmak açısından ama dediğin gibi yapmak şart oldu en azından pazartesiyi görmez mi biletler ?Şamil Turançiftçi' Alıntı:Ciddiyim tabiki Alison, ben böyle bir şey konusunda şaka yapmam yada ne bileyim insanlara gaz vermek gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman. Gerçekten biletler bitmek üzere abicim, ha maç günü belki bilet satılır ama eğer maç günü bilet satılırsa emin olun fazladan bilet basmışlar demektir. Ben sizin yerinizde olsam hemen alırdım biletleri riske edilecek şey değil çünkü.
Yok abi ben o niyetle sormamıştım zaten hani biraz kendimi avutmak açısından ama dediğin gibi yapmak şart oldu en azından pazartesiyi görmez mi biletler ?[/quote:2ns4wn74]Alison bir ihtimal bulursun ama, herkes istim üzerinde, coşmuş durumda, sence biletler bitmezmi??? Peki ya biterse, değermi sence risk almaya?Alison Sudol' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":2ns4wn74]Ciddiyim tabiki Alison, ben böyle bir şey konusunda şaka yapmam yada ne bileyim insanlara gaz vermek gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman. Gerçekten biletler bitmek üzere abicim, ha maç günü belki bilet satılır ama eğer maç günü bilet satılırsa emin olun fazladan bilet basmışlar demektir. Ben sizin yerinizde olsam hemen alırdım biletleri riske edilecek şey değil çünkü.
Saha içi koltuklarla beraber, 12.000 kişilik A.İpekçi.Tugay Eren' Alıntı:abdi ipekçi 11.000 olduğuna göre.
6000 civarı satılmış sanırım.
Saha içi koltuklarla beraber, 12.000 kişilik A.İpekçi.[/quote:2fmju7me]Eyüp Yıldız' Alıntı:[quote="Tugay Eren":2fmju7me]abdi ipekçi 11.000 olduğuna göre.
6000 civarı satılmış sanırım.
Öğlen saatlerinde 7000 civarı bilet satılmıştı. Bench arkası ve onun karşısındaki tribünler %90 bitmişti, pota arkalarında ise, ilk katlarda satış iyiydi, ama üst katlar daha çok boştu.Tugay Eren' Alıntı:o zaman 6500 civarı satılmış.
yarında 9000 olur.çarşamba fullenir.
Behram Tasdemir' Alıntı:Saha ic koltuklarini Derbi maclarinda kaldiriyorlar.
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:[quote="Behram Tasdemir":1t30148z]Saha ic koltuklarini Derbi maclarinda kaldiriyorlar.