TBL 12. Hafta | Galatasaray CC 87 - 71 Türk Telekom

Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)

sezon başında bu takımın ne kadar zayıf olduğunu ve bu sene çok başarısız olacağımızı konuşuyorduk, eğer talihsiz olay başımıza gelmeseydi, efes pilsenden sonra ligin en iddialı takımı bizdik.

çok yazık
 
Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)

O olay olmasa coach Okan Çevik'ti hala. Ne bu pick'n rolleri izlerdik, ne de Jasaitis bu katkıyı verirdi.

Şu olayda bile bir hayır varmış. :p
 
Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)

Helal olsun size,helal !!!!!

-5 puan kalkarsa playofflarda iyi bir yerlere geleceğimize inanıyorum.

Son olarak ;

Simas Jasaitis ;)
 
Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":3lwyxe8z]Silinen 5 puan verilsin biz play offa kalırız.

O beş puan silinse play-off potasının sadece iki galibiyet arkasında kalıyoruz sanırım. Uzun zamandır söylüyorum, o beş puan silinirse, ki seve seve silecekler, biz play-off yaparız; yapılacak iyi iki transfer yardımı ile de tahmin bile edemeyeceğimiz başarılar kazanabiliriz.[/quote:3lwyxe8z]
Bu takıma transfer lazım çok uzun zamandır söylüyoruz eminim ki Cem Akdağ da söylüyordur.Bu takım aslanlar gibi mücadele ediyor böyle mücadele eden aslan yürekli oyuncuları seve seve desteklemek lazım gereken transferler yapılmalı -5 te kalktığı takdirde play offa kalırız.2 iyi transferle bu takım böyle kötü başlayan bir sezonu hiç beklenmeyecek kadar iyi bitirebilir.İstediğim bu 2 transferden biri benim uzun süredir aklımda olan pivot olursa eğer süper olur.Bir iki cümlede yönetim için tamam maçlara geliyorsunuz eyvallah ama bu takım onur mücadelesi yapıyor bu saatten sonra küçük hesapların içinde olmadan bu takıma gereken desteği gerek maddi(Transfer) gerekse manevi anlamda verin.

Telekom cephesinden bakacak olursak telekom takım olamamış.Aslında çokta iyi kadroları var ama Murat Özyer kadroyu tam verimle kullanamıyor.Murat Özyeri bir çoğumuz çok severiz bende onlardanın çok severim Murat Hocayı ama kabul edilmesi gereken bir gerçek var ki Murat Özyer çok iyi bir insandır evet ama vasat bir koçtur bu gerçeği göz ardı etmeyelim.Bu telekom kadrosu ne yaptığını bilen bir koçun elinde olsaydı çok daha iyi bir durumda olacağına eminim.
Bir diğer nokta ise maçtan önce Murat Hoca çok güzel konuştu ben kalbinin hala bizle olduğunu düşündüm o konuşmadan sonra kendi takımından çok bizim takımın mücadelesinden bahsetti.

Cem Akdağa ise geldiği günden beri güveniyorum ve gerçekten çok iyi bir koç olduğunu düşünürüm şu ana kadar beni yanıltmadı takıma kenardan çok iyi destek veriyor ve bence doğru yerlerde mola alıyor takımı gerektiğinde toparlıyor gerektiğinde ise rahatlatıyor.

Gerek teknik ekip gerekse oyuncular açısından iyi bir sinerji yakaladık.Bu sinerjinin içine yönetimde biraz daha girerse-ki burdan kastettiğim şey takıma gerekli maddi desteğin verilmesi-bu takım çok daha güzel şeyler yapacaktır
 
Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)

Tüm takımı kutluyorum süper oynadılar ama mükemmel işler yapan (bence maçın yıldızı) Evreni,ikinci yarı harika oynayan Siması ve beni oyunuyla çok şaşırtan Fatihi özellikle kutluyorum.
 
Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)

Maçla ilgili teknik değerlendirme yapmaya lüzum yok tek bir gerçek var. Alayına Gider Kralını Ezer !!!
 
Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)

Bu takıma ne denilebilirki? Hepinize helal olsun!
Galatasaray'lı olmanın gururunu UEFA zaferinden sonra en çok şu takımın çabasını görerek yaşadım.
Sizinle gurur duyuyoruz ASLANYÜREKLİLER!
 
Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)

Lütfen sadece kalbı bizle olmaya devam etsin özyerin ...!!!
 
Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)

uzun zaman sonra telekomu hem üstün bir oyunla hemde sayı farkı ile yenmek gerçekten çok güzel...oyunun belli bölümlerinde oyundan düşmemize ragmen genel olarak pozitif oynamaya çalıştık...yerlilerden gerekli destegi alınca sonuç kaçınılmazdı...ayrıca herkes gördüki bu ligin MVP si simas ....STAY WITH US SİMAS
 
Re: TBL 12.Hafta | GALATASARAY'IMIZ - Türk Telekom

Jasaitis, Fatih, Evren maçın en iyileriydi. Fatih Solak beni çok şaşırttı bugün çok iyi oynadı. Evren zaten son maçlardaki artan grafiğini devam ettiriyor. Yerlilerden en çok katkı aldığımız maçtı sanırım. 35 sayı civarında bir katkı aldık.
 
Re: TBL 12.Hafta | GALATASARAY'IMIZ - Türk Telekom

Bu maçı salonda izlemek, bu sezon başından beri körelen basketbol ilgimi tekrardan harekete geçirdi diyebilirim. Sezon başında yaşanan olumsuz havayı takım üzerinden atmış gibi görünüyor. Bu sene takım ile ilgili en çok dikkatimi çeken şey; skorda farkı açıyoruz, ama bu fark periyot sonunda hep eriyor. Özellikle rakip yarı sahayı çok hızlı geçiyor. Buna karşı koyamıyoruz.

Tribünler çok iyiydi. Başkanın geçtiğimiz hafta içi ameliyat olmasına rağmen maça gelmesi çok anlamlıydı.

İyi mücadeleri için bütün oyunculara çok teşekkür etmek gerek. Taraftar da çok çok iyiydi.
 
Re: TBL 12.Hafta | GALATASARAY'IMIZ - Türk Telekom

tribünler fulldü ve takım çok akillı oynadı. Ozellikle üçgen hucumları fatihle çok iyi bitirdik. Rancik sonlara doğru sıkışan maçı çok iyi bitirdi. Tebrikler herkese...
2. yarı dudley ve huseyini unutan murat özyer'e de sevgiler :)
Ayrıca erdal avcıdan fatih solakla ilgili olumlu şeyler duydum maçta. Kulaklarıma inanamadım :)
 
Re: TBL 12.Hafta | GALATASARAY'IMIZ - Türk Telekom

Maçın adamı Evren Büker.

Maça gelen herkesin ayağına yüreğine sağlık,özellikle ıslıkla oluşturduğumuz baksı çok iyiydi.

SultAns'a bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.O pankartı her maçta görmek istiyorum mümkünse.

Bu takım -5 kalkarsa play-off'a oynar dediğimde hadi ordan diyenler vardı,takımımıza inanalım önce,bunun gibi birçok tabuyu kırarız bu sene.Efes'i bile eleriz birlik olduğumuz sürece.

Ya seve seve...
 
Re: TBL 12.Hafta | GALATASARAY'IMIZ - Türk Telekom

Bizim takımda yerli ve yabancı oyuncular bu zor günlerde Ölü Ozanlar Derneği Ruhuyla kenetlenmişler. Bu kenetlenme başarıyı devamında getirir.
 

Üst