Re: GALATASARAY-Türk Telekom (Canlı)
Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":3lwyxe8z]Silinen 5 puan verilsin biz play offa kalırız.
O beş puan silinse play-off potasının sadece iki galibiyet arkasında kalıyoruz sanırım. Uzun zamandır söylüyorum, o beş puan silinirse, ki seve seve silecekler, biz play-off yaparız; yapılacak iyi iki transfer yardımı ile de tahmin bile edemeyeceğimiz başarılar kazanabiliriz.[/quote:3lwyxe8z]
Bu takıma transfer lazım çok uzun zamandır söylüyoruz eminim ki Cem Akdağ da söylüyordur.Bu takım aslanlar gibi mücadele ediyor böyle mücadele eden aslan yürekli oyuncuları seve seve desteklemek lazım gereken transferler yapılmalı -5 te kalktığı takdirde play offa kalırız.2 iyi transferle bu takım böyle kötü başlayan bir sezonu hiç beklenmeyecek kadar iyi bitirebilir.İstediğim bu 2 transferden biri benim uzun süredir aklımda olan pivot olursa eğer süper olur.Bir iki cümlede yönetim için tamam maçlara geliyorsunuz eyvallah ama bu takım onur mücadelesi yapıyor bu saatten sonra küçük hesapların içinde olmadan bu takıma gereken desteği gerek maddi(Transfer) gerekse manevi anlamda verin.
Telekom cephesinden bakacak olursak telekom takım olamamış.Aslında çokta iyi kadroları var ama Murat Özyer kadroyu tam verimle kullanamıyor.Murat Özyeri bir çoğumuz çok severiz bende onlardanın çok severim Murat Hocayı ama kabul edilmesi gereken bir gerçek var ki Murat Özyer çok iyi bir insandır evet ama vasat bir koçtur bu gerçeği göz ardı etmeyelim.Bu telekom kadrosu ne yaptığını bilen bir koçun elinde olsaydı çok daha iyi bir durumda olacağına eminim.
Bir diğer nokta ise maçtan önce Murat Hoca çok güzel konuştu ben kalbinin hala bizle olduğunu düşündüm o konuşmadan sonra kendi takımından çok bizim takımın mücadelesinden bahsetti.
Cem Akdağa ise geldiği günden beri güveniyorum ve gerçekten çok iyi bir koç olduğunu düşünürüm şu ana kadar beni yanıltmadı takıma kenardan çok iyi destek veriyor ve bence doğru yerlerde mola alıyor takımı gerektiğinde toparlıyor gerektiğinde ise rahatlatıyor.
Gerek teknik ekip gerekse oyuncular açısından iyi bir sinerji yakaladık.Bu sinerjinin içine yönetimde biraz daha girerse-ki burdan kastettiğim şey takıma gerekli maddi desteğin verilmesi-bu takım çok daha güzel şeyler yapacaktır