TBL 12. Hafta | Galatasaray CC 87 - 71 Türk Telekom

Re: TBL 12.Hafta | GALATASARAY'IMIZ: 87 - Türk Telekom: 71

Maç gerçekten güzeldi. Özellikle beni şaşırtan şeyin Fatih Solak'ın performansıydı. Hücumda çok faydalı oynadı. Savunmayı takımca çok iyi yaptık. Ayrıca Yiğit Abi'nin de söylediği gibi son periyotta farkı açtıktan sonra kapanmasına izin verdik ve bu olay diğer maçlarda da oluyor. Bu bazı maçlarda sıkıntı çekmemize yol açabilir. Ayrıca SultAns'ın çalışması çok güzeldi yapanların emeğine sağlık. Son olarak ekleyeceğim tribünde herkes kafasına göre bir şey söylüyor. Telekom hücum ederken ıslıklamayıp tezahürat söyleyenler vardı. Tribün olarak daha çok birlikte hareket edersek çok daha iyi bir hava yakalarız.

Dip Not: Okan sana son söyleyişim Jasaitis Sabri'ye benzemiyor :)

Dip Not 2: Belki görenimiz olmuştur Cemal Nalga'da maçtaydı.

İstanbul'da olamayıp bu maçlara gidemediğim için çok üzülüyorum. Sahadaki mücadele çok güzeldi. İnşallah takımımızın emekleri boşa gitmez.

bayan takımımızın da 5 puanını silseler iyi olacak. onların da silkinmesi ve kendilerini bulması için.erkeklerdeki ruhun bir kısmı onlara da bulaşır inşallah

Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Maç gerçekten güzeldi. Özellikle beni şaşırtan şeyin Fatih Solak'ın performansıydı. Hücumda çok faydalı oynadı. Savunmayı takımca çok iyi yaptık. Ayrıca Yiğit Abi'nin de söylediği gibi son periyotta farkı açtıktan sonra kapanmasına izin verdik ve bu olay diğer maçlarda da oluyor. Bu bazı maçlarda sıkıntı çekmemize yol açabilir. Ayrıca SultAns'ın çalışması çok güzeldi yapanların emeğine sağlık. Son olarak ekleyeceğim tribünde herkes kafasına göre bir şey söylüyor. Telekom hücum ederken ıslıklamayıp tezahürat söyleyenler vardı. Tribün olarak daha çok birlikte hareket edersek çok daha iyi bir hava yakalarız.

Dip Not: Okan sana son söyleyişim Jasaitis Sabri'ye benzemiyor :)

Dip Not 2: Belki görenimiz olmuştur Cemal Nalga'da maçtaydı.
Bencede benzemiyor..
Buarada SUltans Grubundaki abilerime arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Kewelldan sonra bu pankartta çok hoş

Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Son olarak ekleyeceğim tribünde herkes kafasına göre bir şey söylüyor. Telekom hücum ederken ıslıklamayıp tezahürat söyleyenler vardı.

Anıl o şeyin yapılmasının sebebi biz hücuma geçtiğimizde ara vermeden tezahürata devam etmek,yani Telekom hücumdayken arka fonda söyleniyor tezahürat,top bize geçtiğinde nerdeysek tezahüratta oradan devam ediyor ;)

Re: TBL 12.Hafta | GALATASARAY'IMIZ - Türk Telekom

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Fenerbahçe Ülker maçında ' Özyer İstifa - İstanbul'lu hoca istemiyoruz..'' şeklinde tezahüratlar oldu maç sonunda..Murat Özyer için dönüm noktası maçlardan biri olacaktır bu maç, Telekom kariyeri için..Kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır..

Takım savaşıyor ve karakterli bir oyun ortaya koyuyor. Geçtiğimiz sezonlarda Telekom maçları da dahil olmak üzere tepe grup ile oynadığımız tüm maçlarda takımın şansı olmadığını düşünen ve bunu yaşayarak deneyimleyen biri olarak, ilk kez bu maç öncesi umutluyum. Pota altında sıkıntılıyız evet, Dudley - Lang - Hüseyin Beşok - Ümit Sonkol'a karşı tek beş numaramız Fatih Solak. Rancik ve Wilkinson da ona yardımcı olmaya çalışacaklar. Büyük bir üstünlükleri var fakat bu takım savaşıyor ve savaşan her takım sonunda kazanır bana göre. Bu kazanç her zaman galibiyet olarak kendini göstermek zorunda da değil zaten.

Demişiz maçtan önce..

Bu takım böyle savaştığı sürece ve taraftardan da gereken desteği aldığı sürece bu ligde herkesi yener. Yarın ceza kalkınca play-off'a da girer.

inşallah arkadaşlar bu sene 1 puanlarımızın geri verilmesi ve iyi bir iki transferlerle biz play off ta bile iş yaparız. ancak önemsidiğim konu transfer konusu eğer sıradan bir uzun alınacaksa hiç alınmasın bu takım bu bu şekilde de yoluna devam eder. Alınacaksa mutlaka sağlam bir 5 numara alınsın ki önümüze dada umutla bakalım. Zira play off ta efes pilsen gelecektir karşımıza onlara karşı iyi bir uzun iş yapar yani şansımız olur

Maçtan önce taraftarların maça gösterdiği ilgi bende hayal kırıklığı yaratsada, gelenlerin gösterdiği destek gerçekten çok iyiydi.
Maça gelirsek ilk 2 periyot Evren Büker üstünden oynadı.Fath Solak'ın ekstra sayılarıyla ilk yarıyı 5 sayı önde bitirdik.Son 2 periyottada Simas,Mike ve Rancik maça ağırlığını koyunca maçı rahat bir şekilde kazandık.3. periyotun son 2 dakikası hariç çok keyifliydi maç.
Son lafım maça gelmeyenlere.Bu takım Güney Kutbu'nda bile oynasa desteği hakediyor.Umarım 2 hafta sonraki Aliağa maçına bundan daha fazla ilgi olur.

Valla benim ölümcül bir sınavım var yarın.Bugün gelecektim yoksa ama sınavıma çalışmak zorundaydım.
Maça gelirsek, maçı izlemedim ama yeneceğimizden emindim. Çünkü bizde onlarda olmayan birşey var. HIRS !

arkadaşlar bu maçın tekrarı gstv verecek mi bilen varsa bilgilendirebilir mi?

Maçın olduğu saatlerde dershanede olduğumdan izleyemedim. Ancak Telekom gibi muhtemel kaybedilecek takımlar listesinde bulunan bir takıma karşı galip gelmek, bu direnişi göstermek müthiş bir olaydır.

İstatiklerde dikkatimi çeken Evren'in bu sefer işin skor tarafında da olması oldu.

Bugün yerlilrden 35 sayı geldi! Fatih ve Evrenın bugün oyuna katkısı müthişti..Zor bir dönem geçirirken tam zamanında geldi Fatih..ve mücadelesi hırsıyla takımı ateşledii..Evren her zamanki Evrendi inşallah uzun yıllar formamızı terletir.

ve Murat Kaya vardı sahada o bildiğiniz Murat kaya yine kaçak oynayan boş pozisyonda bile topu yakalayamayan rakibine savunma yapmayan aynı tas aynı hamam kısaca..
daha ne kadar ruhsuz ve isteksiz oyunuyla takıma el frenı olacak bilemiyoruz..

Jasa ve Rancık gerçekten her maç insan üstü yürekten oynuyorlar Wılkonsonda zor anlarda her zaman devreye giriyor.Bugün darıus çok top kaybı yaptı ama takım arkadaşları o açığı verdikleri mücadeleyle kapattılar.

Takım oyunu oynuyoruz,savunma ve hücumda organıze çalışılmış oyunlar seyrediyoruz.Hocamızın ve teknik heyetide bu oyundan dolayı tebrik diyoruz.

Bugün salonu dolduran taraftar takımına zor günde sahip çıktı.güzel bir buluşma oldu her iki taraf adına .Busene verdiğimiz onur mücadelesinde hep beraber omuz omuzayız .ve bu seneki başarı bana göre şampiyonluga bedel..!

Otopark, büfe sorunu çözülür ve diğer tribünler de açılırsa Ahmet cömertte kalabılırız.

Sultans gurubunada unutmadan tebrıkler .Bu dönemde çok ıhtıyacımız olan bir pankarttı.Duygularımıza tercüman oldunuz elinize yüreğinize sağlık..

Çok güzel birgündü..

file.php

Bu mudur ? Budur...

Bu resmi sitenin girişinde görmek çok mutlu eder bence herkesi.

Anıl Mehmet, sezonun en iyi tribünüydü bence. Tezahuratlar koordine bir biçimde yapıldı ve ıslık-tezahurat dengesi çok bilinçli bir şekilde sağlandı. Yani tam bir salon taraftarı vardı.

Erdal Avcı' Alıntı:
Maçtan önce taraftarların maça gösterdiği ilgi bende hayal kırıklığı yaratsada,

Erdal, bugün biraz daha ilgi olsaydı maça ne olacaktı?

Ben söyleyeyim. Millet üst üste çıkıp maç izleyecekti.

ahmet cömert de olacak diye gitmeyecetim ama aslanları yanlız bırakamazdım tabikide...sarıyerden ataköy arası baya olsada yeneceğimizi ve taraftarı düşününce hiç geliyor yolculuk...

ilk önce tribün çok iyiydi hatta sığmadık polisler 5-6 sıra açtı..maçta iki taakımımızda çok top kaybı yaparak başladı...hatta 4-0 olunca dedim allah kahretsin yine telekom yine telekom..ama sahada bir aslan vardı ki,hemde yerli;evrendi o arkadaş.üst üste kritik sayılar attı panyalı attığı üçlükte kritikti..fatih solak özyere nispet yaparcasına kararttı pota altını 1 boş smaç 1 de boş turnike kaçırsada iyi kurtardı fatih..hele o telekom hücumunu kesip yaptığı smac yok mu bütün salon yerinden oynadı gibi birşey oldu..

20 fark olduğunda arkadaşlarla konuştuk mutlaka kapanır diye .bu bizde bir zaaf oldu artık ,başabaş oynamayı daha çok seviyoruz..nitekim dariusun aptalca top kayıpları delirtti bizi..fark 5 e düştüğünde rancik çıktı ortaya arka arkaya 2 üçlük gönderdi aslanımız..ama telekom çok çabuk aynı şekilde karşılık verdi gene fark 7-8 oldu...bu sefer ilk yarıda hiç sayı atmayan jasaitis vardı..5 dk içinde 2 üçlük yolladı 3 kere içeriyi zorladı sayı buldu ve sonuncusu maçı koparan smacıydı..kısaca jasaitis-evren-rancik-fatih-wilkinson ve cem hoca bugün harikaydı...

gelelim birkaç hususa..

-murat kayanın yaptığı hataları hiç söylemiyorum 00,30 da tekrarında izleyin göreceksiniz.aynı şekilde darius 3 kere üst üste basit şekilde top nasıl kaptırılır onu gösterdi bize..(zaten cem hoca son periyot hiç oynatmadı)doğrusuda oydu..

-ayrıca maçtaki artist polis amirine ;maça 30 dk var birkaç kişi panakrt asıcak ama dalga geçmeler argo konuşmalar...kendilerini ne zannediyorlar acaba.doğuda yapılanların acısını çıkartıyorlar herhalde.zaten oldum olası polis milletinden nefret etmişimdir(kasıntı-kendini beğenmiş GÖRGÜSÜZLER)

-birde bilmiyorum belki aynı metrobüste olduğum kişiler vardır..(maltepe-gölcük maçı ceza nedeniyle yenibosnada oynanmış)maltepe tarftarlarıyla aynı otobüsteydik,edirnekapıda indiler ve bulunduğumuz metrobüste cam bırakmadılar..işte bunlarda taraftar(nerede erkek polis nerede alllahın korkakları)

-birde tam maç bittiğinde hüseyine çok üzüldüm ya,valla o sevincin içinde oda olmalıydı..

Eren Bekdemir' Alıntı:
-birde tam maç bittiğinde hüseyine çok üzüldüm ya,valla o sevincin içinde oda olmalıydı..

hüseyini öyle görmek çok garipti..bitiş düdüğüyle kimseye bakmadan soyunma odasının yolunu tuttu. fatih tam giderken durdurup bi tebrik etti ve hüseyin sonra içeri girdi :(

kalsa takım arkadaşlarına da ayıp olacaktı. gitmek zorundaydı bir şekilde..

konuşsam sessizlik, kalsam ayrılık

Mactan önce verdıgı ropartajda zaten kendini belli etti hüseyin.Keske kalsaydın keske....