TBL 12. Hafta l Karşıyaka 97 - 92 Galatasaray

Emre ve Furkan kardeşim tabiki eleştirmek en doğal hakkınız, haklı olduğunuz yerlerde var, ama ortada itina edilecek yada kelle istenecek bir durum göremiyorum, şuan lig lideri bu takım, EuroCup'tada lider bitirdi gurubunu, Ergin hocanın bahsettiği 2 takviye ile hem ligde hem Eurocup'ta en büyük favori oluruz ve ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum...

Kötü olsaydık herkes eleştirirdi zaten Aykut Bey, önemli olan iyi durumdayken de yanlışları görebilmek bunlara karşı önlem alabilmek ve bunu belirtmek. Hamza Hamzaoğlu'nun 3 kupası varken de o kupaları aldığı sezon için de hunharca eleştirdik, Elmanderli sezonda Selçuk ve Semih'i yine o şekilde eleştirdik belli bi azınlık olarak. Topa da tutulduk, ama sonradan herkes aynı şeye geldi ve herkes onlara kin kusuyor.

Konuyu dağıtmadan basketbola geri dönersek, evet ligde diğer takımlarla fark olmasa da lideriz, Eurocup'ta ilk grubu lider bitirdik ama bu değil ki iyi oynuyoruz, iyi gidiyoruz. Çok büyük defolarımız var ve bu defolar transferle çözülecek defolar değil. Yarın forumda çoğunluğun istediği gibi pg'ye Huertas, pf'ye Ersin'i ve ihtiyaç olan başka bir pozisyona bi kaliteli yerli daha alsak da çözülemeyecek sorunlar bunlar. Bu sorunlar da yeni değil 1 seneyi aşkındır aynı şekilde devam ediyor. Eğer ödemeler zamanında yapılıyorsa yani diğer tüm değişkenleri sabit tutarsak (ceterus paribus) bu sorunların asıl kaynağı da koç. Zaten yukarıda arkadaşlar değindi, istikrarsızlık, maç seçme, konsantrasyon, kenarda oturma, mola almama, önemsememe gibi şeyleri tekrar tekrar anlatmaya veya deşmeye gerek yok.

Benim bir süredir gördüğüm şey net olarak şu: Koç mutlu değil. Mutlu olmadığı için de kendini işine vermiyor/veremiyor ve o konsantre olmayınca doğal olarak tüm takıma sirayet ediyor ve inanılmaz dengesiz ve saçma sapan işler yapan bir takım oluyoruz.

Eğer mutlu değilse gitsin, burada kalarak ne kendine ne de takıma fayda sağlamaz aksine zarar verir. Yok eğer kalacaksa da kendine bir çeki düzen versin. Bizim isteğimiz bu. Kişiler gider kurumlar baki kalır. Kimse Galatasaraydan büyük değildir. Bu Fatih Terim örneğinde net olarak görülmüştür.

Nereye yazlır bilemedim ama dün Efes-FB maçında salon neredeyse tamamen FB taraftarıyla doluydu. Bizim maçlarda taraftarımıza bu kadar bilet verilmiyor. Efes biletleri satışa bile çıkarmıyor. Sizce de bir gariplik yok mu?

Ne hikmetse durduk yere Harun Erdenay denen it bu gün açıklama yapmış Ataman sezon sonu karar vermek zorunda diye.
Biz taraftar ve klüp olarak hala bu adamı o koltukta oturtuğumuz sürece maç kazansak ne olur kaybetsek ne olur.

Adam o kadar cahil ve terbiyesiz ki, konunun esas muhattabının Galatasaray sk olduğunu belirtmeden Ataman karar verecek diye gündem yaratmaya çalışıyor. Yazıklar olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nereye yazlır bilemedim ama dün Efes-FB maçında salon neredeyse tamamen FB taraftarıyla doluydu. Bizim maçlarda taraftarımıza bu kadar bilet verilmiyor. Efes biletleri satışa bile çıkarmıyor. Sizce de bir gariplik yok mu?

Dün o maçtaydım. Fenerbahçe taraftarına bir köşe tahsis edilmişti ama baya kalabalık görünüyorlardı, yani kapasiteden fazla olma ihtimalleri yüksekti. Çoğunluk da GFB'dendi.
Efes ise her iki pota arkasına da bilet satmadı. Ben bunu kötü niyetten değil de talep az olduğu için taraftarın dağılmasını engellemek, yakın oturarak daha etkili olabilmelerini sağlamak amacıyla yaptıklarını düşünüyorum.

Ayrıca gelen Fenerbahçe taraftarı da bence vasıfsızdı. Taş çatlasın 2-3 dakika ıslıklamaları dışında maça bir etkileri olmadı. Tüm maç boyunca kendi aralarında şarkı-marş falan söylediler. İki takımın oyuncularının da diğer taraftarların da onları taktığı yoktu.

Ergin Ataman ne sıkıntısı varsa bir an önce yönetimle oturup konuşmalı. Bu vurdumduymazlık bu tavırlar kulübe zarar veriyor! Eğer ücretinde indirime gittiği sorunsa da konuşmalı taraftara da tepkiliyse söylemeli ama artık yeter bu takımın bu halini ve teknik yönetimin halini görünce insanın içi acıyor. Bu halimizle Eurocup ta ilerleyen turlarda eleniriz ligde de yarı final olur en fazla.. Yazık oluyor

Ne hikmetse durduk yere Harun Erdenay denen it bu gün açıklama yapmış Ataman sezon sonu karar vermek zorunda diye.
Biz taraftar ve klüp olarak hala bu adamı o koltukta oturtuğumuz sürece maç kazansak ne olur kaybetsek ne olur.

Adam o kadar cahil ve terbiyesiz ki, konunun esas muhattabının Galatasaray sk olduğunu belirtmeden Ataman karar verecek diye gündem yaratmaya çalışıyor. Yazıklar olsun

Ataman'ın milli takımı seçmesi için Galatasaray'dan istifa etmesi gerekiyor. Dediğiniz gibi terbiyesizlik had safhada. Çünkü sözleşmesini uzatabilmek için kulüpten izin istemek hatta tazminat ödemek gerek. Bu basın toplantısı düzenleyip "Sen kimsin Harun" demekle olmuyor. Vereceksin mahkemeye olacak bitecek.

Devam eden yargı süreci hakkında taraf olarak yorum yapmaması gerektiğini bile bilmiyor. Fenerbahçenin basın sözcülüğü yakışır ona

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uşak, Banvit ve Neptunas yenilgilerine üzülmüştüm fakat çok kafaya takmamıştım. Fakat dünkü yenilgiden sonra artık bir takım şeyleri dillendirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Seyirci desteği olmadan, oyun kurucusuz, Palacios'suz bir Karşıyaka'yı bundan daha kötü koşullarda bulmak pek mümkün gözükmüyor bu sene. Hiçbir eksiğimiz yokken bu hazırlıksız ve konsantrasyon eksiğiyle maça çıkılıyorsa ben bu yenilgiyi Ergin Hoca'ya yazarım. Bu tip yenilgi bir değil iki değil demek ki var bir şey. Fakat ne? Transfer mi sıkıntı? Yoksa milli takım mı? Transfer ise umarım bir an önce açıklığa kavuşur. Ama milli takım ise işler değişir. Harun Erdenay'da bugün açıklama yaptı bu konu hakkında. Eğer bundan dolayıysa hoca bir an önce kararını vermeli. Hem kendisine zarar veriyor, kendine gelen zarardan çok bize zarar veriyor. Hoca ya Ekrem Memnun gibi kalıp savaşacak ya da milli takıma gidecek biz de önümüze bakacağız.

Ligde ve Eurocupda lider takımımızı ve koçu ilk kötü oyununda tamamen harcayan forumdaşlara gelsin bu BJK galibiyeti

Ligde ve Eurocupda lider takımımızı ve koçu ilk kötü oyununda tamamen harcayan forumdaşlara gelsin bu BJK galibiyeti

Yanlış anlamayın sizi yermek gibi bir hedefim yok ama buradaki herkesin ortak paydası Galatasaray ve hepimiz takım daha iyi olsun istiyoruz. Onun için böyle sanki Galatasaray yenince bir grup sırf hoca düşmanı diye üzülüyor gibi bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Biri eleştiriyorsa bu tamamen Galatasarayı sevdiğimiz ve daha başarılı olmasını istediğimiz içindir. Bu kişi Ergin Ataman ya da X Kişi olsun benim için önemsiz yeter ki biz ortaya karakter koyup başarılı olalım. Kısaca yani sürekli biri haklı haksız tartışması yapmanın bence anlamı yok.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın ve sağol Emre. Sadece eleştiri boyutu o kadar aşıldı ki... İnsan bunları okuyunca hayatlarında her zaman her yerde sürekli başarılı olmuş bir grup var sanıyor. Kötü oynamayı, başarısızlığı, hele ki sporda, bu derece tolere edememek sağlıksız bir durum diye düşünüyorum.

Gelenin geçenin vurduğu eurocupta gruptan çıkamamış Daçka'nın bile 100 sayı attığı dandik başiktaşı yenince ihya mı olduk şimdi. Rakip olarak Beşiktaşı görerek Seviyemizi bu kadar alçaltmayın. En başta takıma hakaret bu.

Bakın bakalım efesin kaç mağlubiyeti var bizim kaç var.

Gelenin geçenin vurduğu eurocupta gruptan çıkamamış Daçka'nın bile 100 sayı gömdüğü dandik başiktaşı yenince ihya mı olduk şimdi. Rakip olarak Beşiktaşı görerek Seviyemizi bu kadar alçaltmayın. En başta takıma hakaret bu.

Bakın bakalım efesin kaç mağlubiyeti var bizim kaç var.
Daçka'nın bile derken? Eurocup gruplarından çıkamadı diye yerdiğin takımı Euroleague gruplarından çıkan bütçesi bizim misli misli fazlamız olan Daçka'nın bile yendiği diyerek mi eleştiriyorsun?) Daçka hem kadrosu hem hocası ile kaliteli bir takım keza BJK SJ da öyle. Ligimizde her galibiyet anlamlı ve her takım her takımı yenebilecek güçte.

Daçka'nın bile derken? Eurocup gruplarından çıkamadı diye yerdiğin takımı Euroleague gruplarından çıkan bütçesi bizim misli misli fazlamız olan Daçka'nın bile yendiği diyerek mi eleştiriyorsun?) Daçka hem kadrosu hem hocası ile kaliteli bir takım keza BJK SJ da öyle. Ligimizde her galibiyet anlamlı ve her takım her takımı yenebilecek güçte.

Daçka skor sıkıntısı çeken bir takım 80 sayı üzerinde attıkları sadece beş maç var , Onlar bile bu rezlet beşiktaş savunması karşısında üç hanelere çıkmak üzereydiler. Beşiktaş rezil durumda olan son yedi lig maçının beş tanesini kaybetmiş savunma nedir bilmeyen bir takım. Beşiktaş önünde ortaya konan performansın ilerisi için bir belirleyiciği yok. Ruhsuz olmayan görüntünün sebebi derbi maçı taraftar aldırıyor sana zaten o maçları hoca da zahmet etti de yerinden kalktı bu maç.

Bu sezonki 4 yenilgimizi de ilk 7 sırdaki takımlardan almışız. Zor takımlara karşı kazanmakta güçlük çekiyoruz. Büyük ihtimal efes ve fener de kendi sahasında bizi yenecek , hedef maçcı Ergin Ataman hangi deplasmanları kazanacak acaba. Bu sezon 7-8 tane önemli deplasman maçı oynadık 5-6 tanesini kaybettik. Taraftarın takıma etkisi Ataman'dan daha fazla