TBL 12. Hafta l Karşıyaka 97 - 92 Galatasaray

TBL 12. Hafta l Karşıyaka-Galatasaray

Ya Allah aşkına takımı eleştirenleri ötekileştirmeyin burada kimse kupa veya transfer taraftarı değil Karşıyaka veya Fener Efes farketmez yenil ama direnç koy emek ver mücadele et, kupada batsın transfer de uyuyan bir koç mücadele etmeyen bir takım görmekten imanımız gevredi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya Allah aşkına takımı eleştirenleri ötekileştirmeyin burada kimse kupa veya transfer taraftarı değil Karşıyaka veya Fener Efes farketmez yenil ama direnç koç emek ver mücadele et kupada batsın uyuyan bir koç mücadele etmeyen bir takım görmekten imanımız gevredi

Kesinlikle katılıyorum. Hangi branş olursa olsun tek isteğim o formanın hakkını versinler sonuna kadar mücadele etsinler. Sonra yenilsinler canları sağolsun

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi diyorsunuz da sahada olmayan mücadele ve kenar yönetiminin umursamazlığı sizi de hayal kırıklığına uğratmadı mı ? Bireysel algılamayın size karşı durma gibi bir çabam yok ancak sahada yenilgiden çok daha başka üzecek şeyler vardı izleyenleri.

Estağfurullah ,üzerime alınma gibi bir huyum yoktur. Sadece kolaycılığa kaçan , belli bir kalıbın dışına çıkmayan ,

yapıcılıktan uzak , tırnak içesinde eleştilere güler geçerim okadar.

efes fb maçını seyrediyorum. iki hocada her yenilen baskette kendini yırtıyor. yerden yere atıyor. rakip biraz ritim bulunca dakika kaç olursa olsun hemen mola alıyorlar. bizim koç her ikisinde de iyi ama bu sene nedense sanki basketbola küsmüş gibi bir hali var. acilen tercihini yapıp / GS veya Milli Takım) işine bakması lazım Ekrem hoca gibi.

efes fb maçını seyrediyorum. iki hocada her yenilen baskette kendini yırtıyor. yerden yere atıyor. rakip biraz ritim bulunca dakika kaç olursa olsun hemen mola alıyorlar. bizim koç her ikisinde de iyi ama bu sene nedense sanki basketbola küsmüş gibi bir hali var. acilen tercihini yapıp / GS veya Milli Takım) işine bakması lazım Ekrem hoca gibi.

Aynısı içimden geçti fark 4 üzerine çıkınca iki koçta hemen mola alıyor hiç beklemiyor veya oyun düzeni biraz bozulunca anında müdahale geliyor yani bir tepkidir bu bir direniştir ama bizde yok böyle bir şey

Ergin Ataman İvkovicle Obradovicin çeyreği olamaz. Adamlar avrupa basketboluna damgasını vurmuş tarihini yazmış adamlar. Rakiplerimizdeler diye kendilerini küçümsemeye gerek yok.

Ergin hocamız bu gün eleştirilmeyi ve istifaya davet edilmeyi hak etti çünkü takımın başında koç olarak kendisi değilde başkası varmış gibi bitime son saniyeler kala skor sormasının izahı yok kim ne derse desin,hocanın kafası yine maçlarda değil heleki son bir kaç maç öncesine kadar hocanın ve takımın durumu hiçte fena değildi ama ne olduda yine umursamazlık baş göstermeye başladı Shilb,Micov,Lasme,bu gün özellikle iyi oynayan Green ve McCollum ellerinden geleni yaparken Dorsey adeta takımı sabote etti hocada bol bol seyretti,bütün bunlardan önce benim aklıma yine geçenlerde yazdığım gibi sorumsuz sorumlular acaba oyuncuların ödemelerinimi aksatmaya başladı ? malum geçen seneki onca sorunlarla boğuşan Ergin hoca kendisine verilen bütçeyle iyide takım kurmuşken ve bu sezona gayet umutlu ve memnun girmişken eğer bu ödeme sorunları yine başlamışsa benimde çok kez eleştirdiğim ne hocaya nede oyunculara lafım olmaz hedef oklarım doğrudan çözüm üretmek,kaynak oluşturmak yerine iyi halt ediyorlarmış gibi işlerine geldiği gibi övünüp şikayet eden iş bilmez yönetime olur.

Eğer ödeme sorunları olmayıpta Ergin hoca Milli takım ile erkek takımımız arasında bocalayıp duracaksa ve maçlara kendini vermeyecekse,heyecanınıda kaybetmişse kusura bakmasın konuşulup yollar ayrılmalı kimse vazgeçilmez değildir,takımdaki bazı karakterli oyuncular sahada daha istekli ve mücadele veriyorken hocanın oturup öylece seyretmesi mola alma gibi önemli bir hakkını kullanmayı unutması veya umursamaması artık iyice biz taraftarı kendinden soğuttu,bütün emekler boşa gitmeden İNŞALLAH sorunlar neyse çözülür ve işler yoluna girer aksi takdirde bu sezona dair takıma yapılan masraflar,verilen onca emeğe yazık olacak.:(

Bütün sorunların tespit edilip halledilmesi dileğiyle.

ikisininde çeyreği dediğin koç, ikisininde neredeyse 1/3 ü hadi senin için yarısı olsun bir bütçeyle ligde düşürdüğü hali gördük. Sırf Türk diye o kadar küçümsememek lazım. En az onlar kadar iyi bir koç.

Kimin daha iyi koç olduğunun şu an önemi yok bence. Bunlar göreceli , anlık durumlar. Hocaların da form durumu var bence. Ancak maçı umursamamak konusunu hazmedemiyorum ben. Hani herşey tamam kaybedelim eyvallah da umursamamak beni çok sinirlendiriyor.

Uşak'a yenildik o Uşak Beşiktaş'ı da Darüşafakayı da yendi kalan maçları da izleyip yazarız buralarda
Banvit'e yenildik o Banvit, Efes'i ve Darüşafakayı yendi kalan maçları da daha göreceğiz birlikte
Efes'e aramızda uçurum gibi kadro ve bütçe farkına rağmen çok da başa baş giden bir maç sonunda yenildik
Bugün Karşıyaka yenildik. Yok efendim seyircisiz maç ve kadroları eski gücünde değil naraları atanlara: bu takım son şampiyon ne olursa olsun özellikle son 2 3 senedir belli bir basketbol kültürü olan bir takıma ve tüm vasatlarının inanılmaz attığı bir maç sonunda yenildik.
Çok zorlanıp yendiğimiz Konya ve Büyükçekmece, Fenerbahçeyi yendiler. Antep Efes'i yendi. Sorun Ergin Ataman da mı her maç sonunda sporun doğasında olan yenilgi kavramını unutanlar da mı?

Bugün çıkarılacak net bir sonuç var ama; git be ATAMAN gerçekten git hiçbir şeyden değil de her kötü giden maçtan sonra şu forumda seni yerin dibine sokalım diye klavye başında bekleyenler için git. Obradoviç'in İvkoviç'in yarısı çeyreği muhabbeti bile döner oldu ya ne desek boş harbiden git hak etmiyoruz seni.

2 senedir durum aynı deplasmanlarda yenen seriler mola almayan bir koç izleyen bir teknik ekip deplasmanlarda mücadeleden aciz bir takım ve yenilgiler. Düzelme çabası bile yok. Açıkcası aynı şeyleri görmekten dolayı maçları izleyesim bile gelmiyor artık. Kadın maclarına yöneldim orda bir kavga bir dava var en azından. En hazmedemediğim şey ise Ataman cıkıp demiyor mu Ders alacağız falan ya bırak ne dersi hoca neptunas aliağa trabzon zalgiris bir ton saçma sapan deplasman sayarım hangisinden ders aldın maval okuyosun ya. Saygım sonsuz adam gibi adamsın ama olmuyor koç bu sene sondu olmadı bana göre.

Sorun alınan yenilgi veya yenilgiler değil önce bunda bir anlasalım..Ergin hoca eskisi gibi değil kendisini ne takıma,ne de maça vermiyor..Alınan molada bizleri rezil etti resmen..Takımın parkede mücadele edemiyor Büyükcekmeceden gecende son periyot 33 sayı yiyor..Çok zor zamanlar geciren Karsıyakadan 97 sayı yiyor takımın..Bunun bir acıklaması yok..Ben her mactan sonra ders cıkaracagız demesinden bıktım artık..''97 sayı yiyerek bu seviyelerde kazanmamız mümkün değil'' demis..Bunu ben derim,taraftar der..Sen buna çözüm bulmaya calısırsın..Bulamıyorsan,işine kendini veremiyorsanda bırakırsın..

ikisininde çeyreği dediğin koç, ikisininde neredeyse 1/3 ü hadi senin için yarısı olsun bir bütçeyle ligde düşürdüğü hali gördük. Sırf Türk diye o kadar küçümsememek lazım. En az onlar kadar iyi bir koç.

Ligde hiçbir hale düşürmedik iç saha maçlarımızı kazandık o kadar iki senedir playoffta fenere eleniyoruz efese de kupayıkaybettik yani onlara karşı da bir başarı elde edemedik. Ayrıca bütçe meselesini fazla abartmayın o bütçeleri zamanında Ataman'a da verdiler top16da sepeti koluna taktılar gitti kendi oyuncusu Rakocevic'ten postayı yedi.Büyük bütçeleri yönetmek de maharet ister Ufuk büyük bütçeyle hiçbir şey yapamadı Karşıyakayla şampiyon oldu. Yıldız guard bulup herşeyi eline bırakmakla olunmuyor büyük koç . Takım 15 sayılık seri yediğinde film izler gibi izlemekle de olunmuyor oyunumuz kaos basketbolu oyuncular bireysel olarak bişeyler yapacak da kazanacağız aylardır böyle . Geçen sene de böyleydi ondan önceki sene de . Kimseyi Türk diye küçümsemem ne oyuncusunu ne koçunu , Ekrem Memnun avupa çapında koçtur mesela ama Ataman değil.

Bazı arkadaşlar hala birşeyleri idrak edemiyor.Burada takımın yenilmesine veyahut farklı yenilmesine karşı bir eleştiri yok son günlerde oynanan isteksiz,ruhsuz,enerjisi düşük bitsede gitsek havasında olduğumuz maçlara bu kızgınlık yani parkede mücadele,hırs,azim,istek olur ama yetmez yenilebilirsinde fakat kimse çıkıp isyan etmez bu duruma ama bu yazdığım hususların hiçbrini göremiyoruz son zamanlarda oynadığımız maçlarda.

Bazı arkadaşlar hala birşeyleri idrak edemiyor.Burada takımın yenilmesine veyahut farklı yenilmesine karşı bir eleştiri yok son günlerde oynanan isteksiz,ruhsuz,enerjisi düşük bitsede gitsek havasında olduğumuz maçlara bu kızgınlık yani parkede mücadele,hırs,azim,istek olur ama yetmez yenilebilirsinde fakat kimse çıkıp isyan etmez bu duruma ama bu yazdığım hususların hiçbrini göremiyoruz son zamanlarda oynadığımız maçlarda.

Ağzına sağlık. Mücadele istek arzu istiyoruz. Takımın karakter koymasını hocanın da bu takımı ateşlemesini istiyoruz. Schilb'in kardeşi ölmüş Eric'in seviglisi felç geçirmiş yemin ediyorum hocadan daha fazla konsantreler maça. Ayıp değil midir bu , mesleğine spora saygısızlıktır en başta

Ergin Ataman'a bu maç özelinde bende kızdım, hatta bi aydır çok formsuz olduğunu düşünüyorum. Ama kimse 20 küsür sene sonra Galatasaray'ı şampiyon yapmış, euroleague'de o çok övülen obradoviç nal toplarken yarı bütçe ile son 8 yapan koça hakaret edemez. Herkes haddini bilerek yazsın.

Topa baskı yapabilen bir kısaya ihtiyacımız var. Mccollum attığı kadarını yediriyor ne yazık ki. Savunmada karadelik. Blake schilib'de savunma olarak feci durumda.

Sonuçta koç 6 milyon doları 10'a böleceğine 7'ye böldü. Doğrumu tartışılır, ben olsam mccollum'a 700 bin usd vereceğime rowland'a 400 bin usd verip kalan 300 ile kalburüstü bi yerli almaya çalışırdım, yada izzet ve dusan yerine Kerem'i tutardım. Bu şekikde uzarda uzar. Sonuç olarak bu sene koçun 4'üncü yılı. Bu kadar uzun süredir Galatasaray'da başarı ile çalışan bi insanı eleştirirken kelimeleri dikkatli seçmek gerek.

Keşke maç seyircili olsaymış, hocaya küfredince muhtemelen motive olurdu hoca. İşte bu cümle özetliyor son dönemdeki halimizi, her deplasmanda 20 fark geriye düşmek, maç içinde de 15-20 fark öndeyken rakiplerin geri dönebilmeis o rahatlık falan beni uyuz eden. Yoksa şu takımın potansiyeli ve zaman zaman oynadığı basketbol ligde liderliği çok rahat almalı. Cidden yazık, hocanın bir an önce kendini takıma vermesi ve maç hazırlığını çok iyi yapması lazım. Yağızer hocanın bırakmasının da maç hazırlığında çok etkili olduğunu düşünüyorum.