TBL 12. Hafta l Karşıyaka 97 - 92 Galatasaray

Son hücumda İzzet yaklaşık 5 saniye boş kaldı ve ciddi şekilde tereddüt ettikten sonra müsait pozisyonda pas vermeyi tercih etti, akabinde Mccollum çok uzaklardan şansını denedi ve boş döndük.
Dönüşte ise, kelebek etkisi diyebileceğimiz şekilde, İzzet ciddi bir savunma hatası yaptı ve üçlük yiyerek devreyi kapattık.
Her oyuncu tabii ki kendi şansını yaratmakla mükellef, fakat böylesine bir özgüven problemi aşikar olduğunda yönetici de kendini sorgulamalı.
Ergin Ataman'ın rotasyonu daha net çizgilerle belirleyebileceği ve bunun üzerine her oyuncunun takımdaki rolünü daha rahat sindirebileceği inancındayım.

Caner Topaloğlu'nun oyuna gireceği dakikayı, ortalama ne katkı vereceğini bildiğimiz günleri özlediğimi söyleyebilirim.

İlk yarı tam bir hazırlık maçı havasındaydı.
Atarak Karşıyaka'yı yenemeyiz. Karşıyaka'nın ilk yarıdaki top kaybı sayısı SIFIR!

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocadan önce oyuncularla da alakalı bir durum bana göre çünkü çok isteksiz,antrenman maçı havasında bir maç oynuyoruz akıllara hemen ödeme sıkıntısı geliyor.

Böyle rezil savunma görmedim, tamam arada esktra üçlükler buldular ama çoğunda da bizim hatamız var. İki çeyrek sonunda üçlük yedik... Son topta Carter'ın potaya atacağını herkes gördü bir İzzet göremedi uzaktan savunuyor. Hala ne bekleniyor ondan anlamadım. Ergin Hocam her sene birkaç oyuncuya böyle güveniyor ama hep boşa çıkıyor o kumar. İlk yarı yenen 52 sayının açıklaması olamaz. Doğru düzgün guardı olmayan p. karşıyaka top kaybı yapmıyor ama biz seyircisiz tribün baskısı olmayan maçta 8 top kaybı falan yapıyoruz. Yazık yine boşa giden bir sene daha olacak gibi.

Bu kafa ile bu maci alamayiz. Koca bir maglubiyet daha yazilir. Bir daha yaziyorum, adam gibi guard'i olmayan ksk dan 52 sayi bir devrede yiyemezsin. Koc olarak 1 dakika kala mola alamazsin bu durumda. Tahminim hoca transfer istiyo ama yk butce ful diyo, oda bu kadar ekmege bu kadar kofte hesabi bu takimla bu kadar oluru gostermek istiyo sanki. Ama bu takim su ksk yi rahat yener ve yenmeli. Eger su ortamda bu kadar kotu savunma yapiyosan sikinti takimdan ziyade koctan kaynaklidir.

Bu bizim takım sizleri bilmem ama en sonunda beni kanser edecek kanser..Yenilen o kadar üclüğünde mazareti yok,son topta yediğimiz üclüğünde ilk yarı 52 sayı yemeninde..Hele Kerem Gönlüm'ün 2 topu tiplemesinin hic yok..Yok hakemlermis yok rakip son sampiyonmus..Galatasaraysın kardesim sen Galatasaray..Gerçekler ayrı şeylerdir,bahanelerse bambaska seylerdir..Bu takım sezon basından beri birkac mac haricinde hep hazırlık maclarındaki görüntüsünde..Ergin hoca hep hatalarımızdan ders cıkaracagız diyor..Ne zaman cıkaracagız ?

Euroleague'den elenmiş, sezon başında takımın dümenini teslim ettiği oyuncusunu göndermiş, seyircisinden yoksun Karşıyaka'dan tek devrede 52 sayı yedik.

İlk yarı bizim 7 ksk nın 0 top kaybı var. Guardı olmayan takımın 0 top kaybı varsa, bu diğer takımın savunmada hiç bir şey yapmadığının kanıtıdır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan sakatliktan cıktı diyoruz goksenin zaten ortalıkta yok . Yerli katkısı almadan 6 yabanci ile mac kazanmayi beklemek gülünc geliyor.

Bu kadar kötü oynamamızın bir sebebi olmalı ya. Koç ya özellikle yapıyor bunu, bi transfer için ya dasını düşünüyorum ama sebep olacak bir şey gelmiyor aklıma.

Su an itibariyle kesin olarak inancım Ataman maçı kaybetmek istiyo. Koç olarak oturamazsın şu dakikada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takım kötü gittiginde mola almayan , rakip ritim buldugunda ' küsüp ' bench 'de beş karıs suratla oturan bir koça sahibiz .. Eurolig'in açık ara en kötü üclük yüzdesine sahip KSK'nin üclük bombardimanina ugradik .. İzle koc .. Bizde izliyoruz...

Sezon boyu rezalet bir performans sergileyen , topun agzindaki Josh Carter , böylelikle gelecegini garantilemiş oldu .. Bu takım dıs atıs savunmasi yapmayi bilmiyor . Carter 7-8 üclük attı . şaka gibi