TBL 12. Hafta l Karşıyaka 97 - 92 Galatasaray

Yok abi bu hocada zerre hırs kalmamış.Geçen yıl rezil bir sezondu kenarda oturuyor ve hiçbir reaksiyon vermiyordu.Şahsen o zamanda bu durumdan hiç hoşlanmıyordum ama şimdi hocaya bakıyorum hala bir reaksiyon vermiyor.Öyle çaresiz gibi oturmuş maç izliyor.Her rakip 3'lük rekoru kırıyor biz bunu izlemek için mi ekran karşısına geçiyoruz.Hoca memnun demek ki durumdan diyecek başka sözüm yok şu takımdan zerre zevk almıyorum

Takım yener yenilir ancak bu kadar kötü oyun oynanmaz. Koçu bugüne kadar en kötü Zaman'larında bile eleştirmedim. Adam sezon boyu 11 üçlük atmış sen bundan 8 üçlük yiyorsun. Yapmak istemiyorsan bırak arkadaş. Euroleague'de 60 sayıyı zor ATan takımdan 100 sayı yedik.

ahlaksızca biraz ayıp olmuyor mu? takımın kötü günü olamaz mı?
bütün en önemli oyuncuların daha ilk çeyrekte faul problemine soktular.. savunman düştü.. niye sürekli bir takıma ve koça sallama durumu var anlamıyorum

Ergin Ataman'in naptigini, neyi izledigini, biz cildirirken kenarda neye sirittigini anlayabilen var mi?

Savunma ribaundu alamayiz izler hucum edemeyiz izler savunma yapamayiz izler. Amacin ne yahu? Bu kacinci mac boyle sezon basindan beri?

Biktim artik ya. Kimsenin Galatasaray'i boyle kucuk gormeye, kucuk dusurmeye hakki yok. Su rezil Karsiyaka'dan 93 sayi yerken nasil izlersin kahvede oturir gibi?

Yaziklar olsun.

Resmen 2 saatimi çaldı şu maç arkadaş ya.Bilseydim izlemezdim rezil bir 2 saat geçirdim.Yenilirsin anlarım da bir reaksiyon ver arkadaş ya.Şu 3'lükleri saymaya kalksak bir yerde tıkanırız bir reaksiyon ver