Banvit maçının arkasından da yazmıştım,ben mağlubiyetlere açıkçası üzülmüyorum,elbette olucak mağlubiyet ve kötü oyun ama bir sorun olduğu aşikar,bu zamana kadar Ergin ataman'ı kolay kolay eleştirmedim,yenildiğimiz maçlardan sonrada mutlaka hoca gereken dersleri çıkarır o kadar güveniyordum kendisine ama sorun şu,şampiyon olduğumuz senede oynadığımız maçlarda geride düşsek o kadar seri galibiyetleri savunmamız sayesinde aldık şimdi oyunumuza bakıyorum,rakip takımda penetre eden oyuncuya hiçbir çözüm bulamıyoruz ya faul alıyor rakip takım yada basketle sonuçlanıyor,varolan oyuncularımız belkide şampiyon olduğumuz senede olan oyuncularımızdan daha etkili ve oyunun iki tarafınıda oynayabilecek oyuncular ama sene başından bir türlü maçı koparıp alamıyoruz öne geçtiğimiz maçlardabile yakalanma korkusu hepimizin içinde var,mental olarak Ergin hoca hiç iyi değil,beden dili sanki zorla takımı yönetiyor gibi,bir kaç sene öncesine kadar takımı ateşlemek adına bilinçli şekilde teknik faul alan koçdan geriye sadece izlemeyle yetinen bir koç kalmış,umarım sezonun geri kalanında takım ve koç benim yüzümü kızartır ve ben defalarca özür sözcükleri türetirim forumda...