G
Guest
Misafir
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER
Benimle mutlu olmaya varsın!
Peki benimle mutsuz olmaya varmısın?
Ayrılık sevdaya dahil, çünkü ayrılanlar hala sevgili!
Attila İlhan(Allah rahmtet eylesin)
------------------------------
Yukardaki mısralar şuandaki duygularımı anlatıyor, kazandığımızda herkes sever, avrupa şampiyonu olduğumuzda herkes destek olur!!!
Peki ya yenildiğimizde???
Ben yenildiğimizde, daha çok seviyorum armayı formayı, vede cumartesi a.şahenkte olmayacağım, çünkü Murat Cantaş dostumun dediği gibi cuma gecesi salonun kapısında olacağız!
Sabahlayacağız o gün, arma için, forma için! aşkımızı haykıracağız!! ÖLÜM VARMIŞ KORKU VARMIŞ BİZİM İÇİN YOKTUR TASA......
Cumartesi çağlayan olacağız, salona akacağız, barajları aşacağız, salonu hınca hınc doldurup SAFLARI SIKLAŞTIRACAĞIZ!
Yani 1 koltukta 2 değil 5 kişi olacağız!
İnadına Galatasarayımıza sahip çıkacağız!
Belki inanmayacaksınız ama o gün 10.000 kişi geleceğiz o mecraya 6-7 binimiz girecek o salona ve haykıracağız tüm gücümüzle!
KALBİNİZLE OYNAYIN KALBİMİZİ KIRMAYIN!!!!
DİYEEEEEE!
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK!
Benimle mutlu olmaya varsın!
Peki benimle mutsuz olmaya varmısın?
Ayrılık sevdaya dahil, çünkü ayrılanlar hala sevgili!
Attila İlhan(Allah rahmtet eylesin)
------------------------------
Yukardaki mısralar şuandaki duygularımı anlatıyor, kazandığımızda herkes sever, avrupa şampiyonu olduğumuzda herkes destek olur!!!
Peki ya yenildiğimizde???
Ben yenildiğimizde, daha çok seviyorum armayı formayı, vede cumartesi a.şahenkte olmayacağım, çünkü Murat Cantaş dostumun dediği gibi cuma gecesi salonun kapısında olacağız!
Sabahlayacağız o gün, arma için, forma için! aşkımızı haykıracağız!! ÖLÜM VARMIŞ KORKU VARMIŞ BİZİM İÇİN YOKTUR TASA......
Cumartesi çağlayan olacağız, salona akacağız, barajları aşacağız, salonu hınca hınc doldurup SAFLARI SIKLAŞTIRACAĞIZ!
Yani 1 koltukta 2 değil 5 kişi olacağız!
İnadına Galatasarayımıza sahip çıkacağız!
Belki inanmayacaksınız ama o gün 10.000 kişi geleceğiz o mecraya 6-7 binimiz girecek o salona ve haykıracağız tüm gücümüzle!
KALBİNİZLE OYNAYIN KALBİMİZİ KIRMAYIN!!!!
DİYEEEEEE!
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK!