TBL 13. Hafta | Galatasaray CC 78 - 62 Fenerbahçe Ülker

Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="OKAN DEMIRBAS":1zxygju0]yeniliriz.her iddasına girerim.fark yemezsek gerçekten çok iyi.salonun pota arkaları boş olacaktır diğer yerler dolacaktır diye de düşünüyorum.

Bencede kaybedeceğiz ama inşalalh fark yemeyiz.Fb Ülker yine çok rahat şampiyon olacak.Efes olursa ben Galatasaray ı bırakacağım.EFES BAHANE,FENERBAHÇE ŞAHANE.

Guroviç bu maçtada oynayamazsa defolsun gitsin.[/quote:1zxygju0]


Bu arkadas sanirim yanlis siteye girdi burasi Galatasaray sitesi gerci burada yazilanlari okuyunca bende bir afalliyorum nedir bu fb ülker sevgisi!!!!!!
Ne olursa olsun Gatasarayli gibi davranin.
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

fb ülker le değil ÜLKER le kapışıyoruz...

çikolata yeme zamanı=)

lütfen artık gurovic efsane olmanı istedik olmadın bari şu maçı al da gerçek Galatasaray lı ol...

son sözüm de Hüseyin abimize...

sen seversin feneri.yap bi kıyak daa bize.3 ocakta cehenneme çevirelim şahenki...

orada değiliz bedenen ama kalbimiz sizlerle...
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Milojevic'te Gurovic'te tepesi attımı 20 li 30 lu sayılara rahat ulasabilecek isimler..Bu tur isimleri kaliteli bir coachla ancak oynatabilirsin.Basimizda ki coacha uygun bir oyuncu degiller..Murat Ozyer'e bir Atkins bir Graves sorun olmaz.Ama Avrupanin elite oyunculari Gurovic,Milojevic,Siskauskas vs.. gibi oyuncular Murat Ozyerin altında ezilir,performans gosteremez!
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bu forumdaki bazı arkadaşların Fenerbahçe'yi böyle yüceltmelerine hiçbir anlam veremiyorum. Açıklayın hangi oyuncularla üstün Fenerbahçe? Hangi açılardan kıyaslayıp bu sonuca vardınız, maç sahada kazanılıyor unutmayın. Galatasaray adına gününde olacak birkaç önemli isim maçı çeviremez mi yani, siz bile böyle şimdiden yenildik doğaldır havasına girerseniz oyuncular da oynamaz tabiki. İstediğiniz rotasyonu yazın ben Galatasaray'ın hiçbir eksiği olduğunu düşünmüyorum Fenerbahçe'den. Belki Dejan'ın yokluğunda 4 numara sıkıntısı olacaktır ama geri kalan rotasyonda hangi oyuncular arasında dağlar kadar fark var? Siz bu takıma sahip çıkmazsanız kim çıkacak onuda düşünün biraz isterseniz..

Yüzde yüz katılıyorum,biz sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmaz bu takıma,bunun yanında FB Ülker'in bizden daha iyi bir kadroya sahip olduğunu da düşünmüyorum...
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

arkadaşlar ben bir kezz daha oo GALATASARAYLILIK ruhunu canlardıracağımıza inanıyorum ve o maçı alacağımıza inanıyorum guroviç te iyi olacak graves te atkins de ve tabiki ziziçin moralini arttırmamızz gerekiyor neyse tek dileğim.. milonun iyileşmesi türklerin katkısı zaten olacak...(hüseyin cüneyt erdem polat murat cemal gibi) 20 sayı fark atarız çünkü fener ayhan şahenkiin potalarını hiç sewmiyor vealışık degill...okadar
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Arkadaşlar içniz rahat olsun , oyuncularımız maç günü ve bundan sonra ki maçlarda formanın hakkını verecekler. C.tesi günü bizden iyi olarak gösterilen takım sahada kaybedecek. Olay çıkarmadan ve takımımızı maç sonuna kadar destekleyerek bu zafere imza atacağız.
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Bir kardeşimiz potalar değişsin diyodu ya biz karşı çıkıncada olay oluyodu..İşte potalar bu yüzden değişmemeli diyoduk..Fenerin 3lüğe dayalı sistemi bence biraz zor işler Ayhan Şahenkte..Çünkü çemberler öyle sert ki :)
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":1bxl9xjo]Milojevic'te Gurovic'te tepesi attımı 20 li 30 lu sayılara rahat ulasabilecek isimler..Bu tur isimleri kaliteli bir coachla ancak oynatabilirsin.Basimizda ki coacha uygun bir oyuncu degiller..Murat Ozyer'e bir Atkins bir Graves sorun olmaz.Ama Avrupanin elite oyunculari Gurovic,Milojevic,Siskauskas vs.. gibi oyuncular Murat Ozyerin altında ezilir,performans gosteremez!

Ben bu sene hiçbir maçta ne Guroviç in ne de Milo nun 20 üstü sayı attığını görmedim.Guroviç buraya emeklilik öncesi tatile gelmiş siz hala onu koruyosunuz.Madem tepeleri attımı o sayılara ulaşacaklarsa o zaman Fb maçında coşsunlar bakalım.[/quote:1bxl9xjo]


sen demekki maçları pek takip etmiyorsun.....
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Bu arada ufak bir detay. Bazı arkadaşlar da yazmışlar, Ayhan Şahenk'in sert çemberlerine o kadar yüzdeli şut atamaz Fenerbahçe diye. Bu şöyle savı geliştirebilirim;
Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker : 69-63 - Salon: Ayhan Şahenk
Darüşşafaka Cooper Tires - Fenerbahçe Ülker : 78-75 - Salon: Ayhan Şahenk


Green 5.50 sayı, 4.0 asist ile oynarken; Atkins 11.75 sayı, 4.8 asist ile oynuyor. Ne yönden eşitler?
Mirsad karşısına Polat ile çıkılmaz mutlaka Zizic oynamalı 4 numarada zaten.
Fenerbahçe uzun rotasyonu daha geniş ama 4 uzunuda Hüseyin-Zizic seviyesinde değiller. Emir formda ama istatistikleri ortada, maçı çevirecek bir oyuncu değil tek başına. Gününde bir Graves gününde bir Emir'i ikiye katlar (bu yorumu Galatasaray'lı olmadığım halde yapıyorum).
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Biletix'e baktım şimdi, en öndeki bloklara (T-S-R) bilet satışı yok. Tamamı kombine mi oranın? Yoksa kimseyi oturtmayacaklar mı pembe koltuklara :shock:
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

pota altını avrupalılar iyi savunamıyo benim kaanatim atletik amerikalılar adamlar atlıyo zıplıyo bişeyler yapıyo sertlik getiriyolar bence gene yanlış transfer politikası murat özyer daha anlayamadıı daha heralde neyin ne oldugunu solomon boştayken onu almadılar gidip ms rashid atkins aldılar bu takım gene şampiyon olamaz.BURASI YERİ DEGİL AMA ÖZYER FB MAÇINI KAZANIP İSTİFA ETMELİ DİYORUMM
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Faruk Tanrıyar' Alıntı:
Biletix'e baktım şimdi, en öndeki bloklara (T-S-R) bilet satışı yok. Tamamı kombine mi oranın? Yoksa kimseyi oturtmayacaklar mı pembe koltuklara :shock:

Tahminime göre güvenlik nedeniyle sahaya o denli yakın bölgelere taraftar almayabilirler. Ama kesin bir bilgim yok, tahmin sadece. Bu arada o tribünler için sevgili Kutay Çamcı'da geçenlerde tepki gösteriyordu, halen çözülemedi sorunlar galiba..
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Ben bu sene hiçbir maçta ne Guroviç in ne de Milo nun 20 üstü sayı attığını görmedim.Guroviç buraya emeklilik öncesi tatile gelmiş siz hala onu koruyosunuz.Madem tepeleri attımı o sayılara ulaşacaklarsa o zaman Fb maçında coşsunlar bakalım.[/quote]




Gurovic'i oynatabilmenin formulunu Murat Ozyere buradan soyluyorum!!!!
Evinde Gurovicin Prokomda oynmis oldugu maclari izlesin,oradaki setler,match-up lari bir izlese,antrenorlugune bir seyler katmaya baslayacaktır..Sadece bir izleyecek bu oyuncular daha onceki takımlarında nasıl oynadı!!!Oysaki Prokom gecen seneler cok yatırım yaptı ve bu yatırımın karsiliginda Gurovic onemli katkılarda bulundu..Sayı ortalamasından bunu anlayabiliriz zaten..

Tek hatalı noktamız oyuncu-antrenor kalite dengesizligi.....

Dejan Milojevic ise Avrupanın sayılı 4 numaralarından birisidir.Onunda kaderi aynı sekilde Gurovicle.Zizic zaten bir var bir yok.Fakat bu oyunculara hak veriyorum dogrusu..Besiktas macinda pivotsuz rakibe karsi butun toplari Zizicten iceriden oynatsaydı bu muhterem sayın Ozyer,bir cok GS taraftarını şaşırtmış olurdu..
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Biz bu şekilde devam edersek kimse kusura bakmasın şu andaki Fenerbahçe bizi çiğ çiğ yer.Bu oyunla bu düzen(!) hiç bir yere varılmaz anca ligdeki küçük kulüpler yenir.Onlarda son dakikalarda felan olur heralde.
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Osman Aydın' Alıntı:
Murat Ülgen kardeş biz doğruları konuşuyoruz.Fb bu sene çok rahat şampiyon olacak.Efes i darma dağan ederler sen hiç merak etme.İkinci yarıda ligi süpürecekler.Rahatlıkla şampiyon olacakalr.Ha nerden biliyorsun diyeceksiniz dimi.Görünen köy kılavuz istemez.

Smith şu anda Guroviç ten daha formda.
Emir şu anda Graves ten daha formda.
Green ile Atkins şu anda eşit.
Mirsad,Polat ona yetişemez bence.İnş o zamana kadar Milo İyileşir.Gerçi iyileşse ne olacak ki.
Vidmar,tek avantajımız işte burda.Hüseyin Bjk ya atamadığı sayıları inşallah Fb ye atar.
Bnech te de onlar bizdn daha üstünler.
İnşallah fark yemeyiz.

Arkadasim sanirim beni kastettin adimi yanlis yazmissin!

Fb ülker hayranligin ve övgü dolu sözlerin takdire sayan ama bunu yazacagin yer bu site degil,baska bir site ....anladin sen beni!!!!!
Gördügüm kadariyla Galatasarayimiz yenildiginde kina yapacak cok kisi var.Yazik cok yazik.

Not:Arkadasim yasini merak ettim?bana kardes dedigine göre 30 üstüsündür.
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Takım mücadele etmiyor tamam savaşmıyor tamam.Ama herşeyin bi kırılma noktası bi başlangıcı vardır.Felsefede hiçbirşey tamamen kötü olmadan düzelmez diye düşünce akımı var.Bizim kendi forumumuzda bile öyle bir durum varki bizim fenerden önce şu negatif enerjiyi bertaraf etmesi lazım.Herkes savaş baltalarını maç gününe kadar toprağa gömsün.Sonra kurarsınız darağaçlarını.Kendi içimizde tek yürek olamazken takımdan bunu beklemek ne kadar doğru?Sakın yanlış anlaşılmasın bende yanlışların farkındayım,polyanna felanda değilim.Ama fener maçına çıkıyoruz ve eminim bu maçın önemini yabancılara aşılayacak yerli oyuncularımız var.Belkide o gün sadece bir fener maçı kazanmayacağız.Maça kadar KONSANTRASYON!
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Bu maçta umarım salon dolar zaten salonun dolucağına eminim.Saat biraz geç gibi ama olsun yinede gidicem.En çok beklediğimiz maçı kaçırmaya niyetim yok...

Şu maçı kazanıcağımıza dair şüphem olsada derbi havası başkadır.Umarım kazanırız...
 
Re: TBL | Galatasaray-Fenerbahçe ÜLKER

Arkadaşlar belki alakası yok diyeceksiniz burdaki başlıkla ilgili ama bu FB maçı öncesi bizim ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini anlatyor bence. Gün birlik günüdür ve bizim her yaptığımız olaya ceza kesmekten kendini alıkoyamayan bu FENERasyona c.tesi akşamı ne kadar iyi bir taraftar topluluğuna sahip olduğumuzu göstermeliyiz. ve yorumsuz olarak aşağıdaki yazıyı okumanızı istiyorum. ve de gözünüzün önüne bizim gs-fb maçını getirin.

http://www.tbl.org.tr/tbbl/haber_detay.asp?Haber=4595
 

Üst