TBL 14. Hafta | Aliağa Petkim 68 - 78 Galatasaray CC

Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78

Murat Özyer takımın başında olsa da bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Ancak Özyer ile bu maçı kazansaydık; şampiyonluk şarkıları mı söylenirdi yoksa rakibimiz olmayan bir takımı yendik abartmayın sözleri mi dolaşırdı ortalıkta bilmiyorum.

Israrla söylüyorum camiayı temsil edecek kişilikte olan Koray Hoca´yı destekliyorum sonuna kadar. Ancak geçmişe bakıp bu kulüpte görev almış bir ismi karalamayın artık, bu ancak sizleri küçültür...
 
Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78

Onur Yavuz' Alıntı:
Ancak geçmişe bakıp bu kulüpte görev almış bir ismi karalamayın artık, bu ancak sizleri küçültür...

Herkesin iyice anlaması gereken bir konu bu... ;)
Saygı-Saygı-Saygı-Respect-Respect-Respect...
Everybody must respect to old coach.
Herkes eski hocamıza saygı duymak zorundadır.

Türkçe anlamayanlara İngilizce anlatmaya çalıştım.
 
Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78

Bizler polise böylesine taptıkça , şiddetli otoriyeye aşık oldukça , zamanında bizde onlarız, onların polisiyiz , diyenleri bugün küfürlerle andıkça ...şimdinin polisi de sevgisini(!) böyle gösteriyor bizlere,sakın başka bir şey sanmayın (!)
O biber gazları bizim paramızla alınıyor , niye başkasına sıkılsın değil mi ama :roll:
 
Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78

Karıstırmayın eskiyi artık yeter yahu.Eski hocamız gitti o devir bitti.Şimdi Koray hocaya destek olma zamanı ve bunu yaparken gecmişi irdelemenin anlamı yok. Ayrıca macı izleyemedim bu gece tekrarı olacak mı ?
 
Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78

Aliağa Petkim ? Galatasaray Cafe Crown maçı tam anlamıyla sezonun resitali gibiydi. Kameralar bir anda tribüne çevrildi; o sırada polisler seyircilere biber gazını boşaltıyordu. Ne yapmış olabilirdi ki o tribündekiler? Polisi bu denli harekete geçirecek, maçın oynanmamasına neden olacak eylemleri neydi? Bence İsrail'i protesto etmemeleriydi. Hatırlasanıza salı günü oynanan Türk Telekom ? Bnei Hasharon karşılaşmasında hayatında herhangi maçı televizyondan dahi izlememiş bir 'güruh' sahaya ayakkabıdan tutun da eline geçen her şeyi atıp maçı oynatmamayı başarırken Ankara polisinin sahadakileri toplayıp tekrar atmaları için geri vermediği kalmıştı. Bu kadarına pes doğrusu. Aliağa Petkim ? Galatasaray Cafe Crown maçında oyuncuların da gazdan etkilenip soyunma odasına kaçışı rezaletin belgesi gibiydi. Şöyle bir durun ve hayal kurun! Yer Madison Square Garden ve güvelik görevlileri maçı izleyenlere biber gazı kullanıyor. Oyuncular da soyunma odasına kaçışıyor. Galiba hayal sınırlarını da zorladık. Çünkü hiçbir kapalı salonda böyle bir şey olmaz...

tesekkurler yazi icin,boyle olaylar konusulmali,belirtilmeli ;)

yazi: Veysel BALKAYA
 
Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78

Hiç bir hakaret içermeyen iletileri silmek son derece yanlış bir tutum.Madem siliyorsunuz ,silen arkadaş ,çıkıp aslanlar gibi ben sildim sebebi de bu diyecek cesaretide göstermeli.

Bu forumu bu şekilde yanlış yöntemlerle idare etmek yalnızca,insanları soğutur.

Sorun bensem ,benim bu foruma yazmam sizleri rahatsız ediyorsa.Bunuda açık yüreklilikle söyleyin.
 
Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78

Mithat Bey iletiler ilgili bölüme taşındı. Ayrıca merak etmeyin, cesaretim fazlasıyla var...

Eski hocamıza yönelik yakışıksız ifadelerin kullanıldığı iletileri silince uyarı yapma gereği hissettim. Bu aşamada siz forum kurallarını (Galatasaray´da görev alan atanmış ya da seçilmiş kişilere forumda saygı duymak zorundasınız) sorgulamaya başladınız. Konu başlığında dile getirdiğiniz için "forum kuralı gereği" deyince uzatmayacağınızı düşünerek aynı başlık altında size yanıt verdim. Ama yanılmışım, elinizden geldiğince uzattınız konuyu.

Rahatsız olduğunuz kurallarla ilgili forum yöneticilerine özel mesaj atabilir ya da "Duyurular - Eleştiriler - Öneriler" bölümünde düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz.

Forum kurallarına uyan üyelerden hiçbir zaman rahatsız olmayız, yeter ki kurallara uyulsun.

İzin verirseniz Aliağa maçı hakkında yorum yapmaya devam edelim.
 

Üst