Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78
Aslında dün yaşanan rezaletten sonra maç hakkında yorum yazmayacaktım!!!ama neyse.
İlk önce giydiği ünüformaya,layık olmayan bir şahış,yalnızca üçüncü dünya ,ülkelerinde görülen,bir uygulama yaparak,elindeki gaz spreyini,insanların ,üzerine hayasızca boşaltıyor.Bu nasıl insanlık sanki karşısındaki onu korumak ve emniyetini sağlamak içn yemin ettiği,vatandaşı değil.
Daha sonra bizim takımın menejerleri sağ olsunlar olayları nasılda seyrediyorlar.
Mert bey senin görevin belli,oraya maç seyretmeye gelen taraftardanda sen sorumlusun,bu işler radyo ve televizyona çıkıp konuşmakla basına demeç vermekle olmaz.Senin taraftarına yapılan bu acımasız tutum karşısında içeri kaçmayıp,emniyet yetkilisine durumu bildirip,olayı durdurtacaksın.
Maça gelicek olursak,takım her geçen gün ,üstüne koyarak oynuyor.Sanırım hocayı anlayıp tek bir beyin,tek bir vucut olmaya başladılar.
Şimdi iş yine yönetimde:Madem ziziç gitti!!!!hiç vakit kaybetmeden ,Koray abinin istediği standartlara uygun bir uzunla anlaşıp takıma monte etmeliler.
Maçtan önce yazdığım gibi Guroviç yavaş,yavaş ritmini buluyor.Dün savunma açısından çok iyidi.Bütün basketbol kariyeri ,boyunca 3'lük atmaya alışmış Rehayı çok iyi savundu.
Takım iyi savunma yapmaya başladı yalnız,Koray hoca bunu yeterli görmediği kanatindeyim ki!!! oyuncuları sık sık savunma yap şeklinde ikaz etmesi ,beni bu düşünceya sevk etti.
Son olarak maçın bitmesine yakın bütün oyuncuları galibiyetten dolayı tebrik etmesi ve tek tek tokalaşması,takıma benim umduğum süreden ,çok daha önce hakim olduğunun bir göstergesiydi.
İlk önce Koray hocamı ve nezdinde bütün takımı tebrik ederim.