Cogito
0
Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78
Doğru Timur bey yanılmıyorsam 2. lig'de de 4 numara onuyordu zaten . Özellikle savunmada verimli olabiliyor .Koray Hoca henüz 3 maç olmasına rağmen Erdem'den çok daha faza 4 numarada faydalandı (Murat hoca daha nadir yapıyordu bunu ) acaba bu genel bir eğilimin başlangıcı mı yoksa münferit bir durum mu? Onu merak ediyorum aslında .
Erdem Daçka'dayken bircok maçta 4 numara gibi oynadı ve gayet iyiydi. Hatta bir Fbulker maçında fenerin 2.10'luk uzunlarını canından bezdirmişti. 4 numarada ara ara iş yapar ama ribaund sorununa care olamaz herhalde.[/quote:3qsibchw]Timur Saglam' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":3qsibchw]Koray Hoca Erdem'i bu maç 4 numara oynattı. Ziziç'in yokluğuna yada ayak çabukluğu olana Davis'i durdurmayı düşünmesi ile de ilgili olabilir tabi ki ama Dexia maçında da oyunda kaldığı kısa sürede 4 numara oynamıştı(hücum da pek oynayamamıştı gerçi ama ben bizim bench'in arkasındaydım Koray hoca'nın istediğinin bu olduğunu gayet açık duydum ) . Sanki Koray hoca Erdem'den bu poziyonda (da) yararlanmayı düşünüyor gibi.
Doğru Timur bey yanılmıyorsam 2. lig'de de 4 numara onuyordu zaten . Özellikle savunmada verimli olabiliyor .Koray Hoca henüz 3 maç olmasına rağmen Erdem'den çok daha faza 4 numarada faydalandı (Murat hoca daha nadir yapıyordu bunu ) acaba bu genel bir eğilimin başlangıcı mı yoksa münferit bir durum mu? Onu merak ediyorum aslında .