Re: TBL | Aliağa Petkim-Galatasaray
İşin aslında bu kadar zor olmayacağı kanatindeyim.Aliağayı daha önce kimse tanımıyordu ve oynadığı büyük takımlar kendisini ciddiye almadılar.Bu sebebten dolayı maç konsantrasyonları pek fazla değildi.Ama durum artık öyle değil.
Biz aliağayı biliyoruz,hafife aldığımız,zaman başımıza neler gelecek farkındayız.
Takımımız zorlu iki maç oynadı,bu iki maçıda kazandı!! şimdi hocaya,ve oyun felsefesinede alıştılar artık herkes ilk görevinin savunma yapmak olduğunun farkında,kimse benchte oturmak istemiyor.Bunun için dahada hırslanıyorlar.Daha önce yazdım Aliağa karşısında ilk önce savunma yapacağız ve eli düzgün oyuncularımızla sonuca gideceğiz.Guroviç son 10 maçtır tam anlamıyla kendini maça veremiyor,aslında bu maç onun için biçilmiş kaftan diyebiliriz.Zaten eşleşme sıkıntısı yaratan bir oyuncu birde potaların onun şut karakterine uygunluğunuda,göze alırsak,bu maçın yıldızı olabilir.
İkinci önemli husus Cemal olayı işte Cemal'in kendini ispatlaması için en güzel fırsat.Karşısında ki oyuncu beraber idman yaptığı bir isim.Yani halef,selef olayı bakalım bu savaşı kim kazanacak.
Son sözüm sevgili hocama radyo programına katılıp,bu hayatta tek eksiğim lig şampiyoluğu ve bu eksikliğimi gidermek istiyorum diyerek,hırsınızı ve isteğinizi belirttiniz.Hocam siz buna inanıyorsanız ben şimdiden %50 şampiyonuz diyebilirim.
Sizi tanıyorum ve hayatta boş inançlara,hayallere ve olmayacak olaylar için yorum yapmazsınız.
Sizin yorumunuzdan bu takımın şampiyon olama ihtimalini duymak bile güzel,sonuna kadar ve elimizden geldiği kadar yanınızdayız.