Re: Galatasarayımız?Oyak Renault
Kaan Kural:"Galatasaray bugün 4000 kişiyle oynadı"!!
Maça giden herkese teşekkürler.
Kaan Kural:"Galatasaray bugün 4000 kişiyle oynadı"!!
Hüsnücan Ardil' Alıntı:Kaan Kural:"Galatasaray bugün 4000 kişiyle oynadı"!!
bu sene baskette tarih yazalımmmmSinan ÖĞÜT' Alıntı:bende ilk defa gittim ama çok güzeldi salon ya bide şu tezahürat naslı dı unutum gene
şireketlere bırakmayalım faklan varıdya onun tamamı nasıldı
Semih Ural' Alıntı:takım için söylenicek hiçbişey yok.. tebrikler tekrardan..
ancak, daha gecen hafta fenerbahceden özür dileyen büyük! başkan salona girdiği andan itibaren herkesin ayakta alkışlaması bide üstüne üstlük "büyük başkan" tezahüratlarıyla zat"ı muheteremi onurlandırması sebebiyle bu sene benim için bitmiştir. kalan maçları bi köşeden sessiz sessiz izlemek dısında takıma bi katkı veremiycem malesef!
yazık ya tek kelimeyle yazık! o adam yüzünden gecen sene kaç arkadasımız emniyetle olmadık işlere girdi. yönetim istifa protestosu yüzünden gecen sene kapalıda olmayan olay kalmadı. arkadaslarımız hala mahkemelerde sürünüyo. bi yönetici çıkıp arkalarında mı durdu da büyük başkan oluyo.. hatta suc taraftara atılıp medyanın önüne yem olarak atıldık. bugün büyük başkan diyoruz. benim başkanım değil o adam!
Batuhan Varolsun' Alıntı:Arda Abi,
Var mısın yok musun banttan yayınlandığından Kemal Abi'nin yarışdığı gün çekilmiş. Yayınlanacak. Ne kadar aldığını soramadım ama..
*
Murat Hoca'ya transferi sormadık. Belki soran vardır, bilmiyorum.