Sinan selamSinan Soysal' Alıntı:FuLker,Besiktas,teLekom MacLarını'da kapsayan 7 macLık harika bi serimiz var, oyak macıyLa beraber 8de 8 yapıp efesi abdi ipekciye gommek umidiyLe
Bu arada MasaLLah demeyi unutmayaLım, şeytan kuLagına kurşun
Sinan selamEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Sinan Soysal":20zn7wv3]FuLker,Besiktas,teLekom MacLarını'da kapsayan 7 macLık harika bi serimiz var, oyak macıyLa beraber 8de 8 yapıp efesi abdi ipekciye gommek umidiyLe
Sinan selamGökce Başaran' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1heolare][quote="Sinan Soysal":1heolare]FuLker,Besiktas,teLekom MacLarını'da kapsayan 7 macLık harika bi serimiz var, oyak macıyLa beraber 8de 8 yapıp efesi abdi ipekciye gommek umidiyLe
En çok sen sevindin değilmi yazısını üzerine alınmadın o zaman sen???Sinan Soysal' Alıntı:Gokce oLumsuz yorum yapma kredimi tükettigimi soLemistim , HaLa poLemik peşindesiniz
forumsuz kaLdıgımız donemde GaLatasaray beni Gercekten Cok utandırdı 7de 7 and Arupada ki Performansımız da aşikar :shock:
ve son oLarak dikkatimi Ceken haLa weLcome sinan soysaL yazısını yada pankartını goremiyorum
En çok sen sevindin değilmi yazısını üzerine alınmadın o zaman sen???Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Sinan Soysal":tamc0agf]Gokce oLumsuz yorum yapma kredimi tükettigimi soLemistim , HaLa poLemik peşindesiniz
forumsuz kaLdıgımız donemde GaLatasaray beni Gercekten Cok utandırdı 7de 7 and Arupada ki Performansımız da aşikar :shock:
ve son oLarak dikkatimi Ceken haLa weLcome sinan soysaL yazısını yada pankartını goremiyorum
Ahmet Akay' Alıntı:Bu son iLetimi Yazdım ve forumda konuLarı gezerken En cok Sen sevindin degiL mi ? BasLıkLı konuyu gorunce ve icinde sırf Bana endeksLi oLumsuz yorumLarı okuyunca (zaten konu benim icin acıLmıs) WeLcome sinan soysaL yazısını gorur gibi oLdum
Sinan Soysal' Alıntı:[quote="Ahmet Akay":18f55w2x]Bu son iLetimi Yazdım ve forumda konuLarı gezerken En cok Sen sevindin degiL mi ? BasLıkLı konuyu gorunce ve icinde sırf Bana endeksLi oLumsuz yorumLarı okuyunca (zaten konu benim icin acıLmıs) WeLcome sinan soysaL yazısını gorur gibi oLdum
Ahmet Akay' Alıntı:[quote="Sinan Soysal":1zv4c26h][quote="Ahmet Akay":1zv4c26h]Bu son iLetimi Yazdım ve forumda konuLarı gezerken En cok Sen sevindin degiL mi ? BasLıkLı konuyu gorunce ve icinde sırf Bana endeksLi oLumsuz yorumLarı okuyunca (zaten konu benim icin acıLmıs) WeLcome sinan soysaL yazısını gorur gibi oLdum