Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TBL 14. Hafta | Galatasaray CC 87 - 69 Aliağa Petkim
Halil Üner yine klasik üner hamleleri yapıyor kenardan.Cem Akdağdan hamle bekliyorum.halil üner sürekli savunma değiştiriyor bizim oyuncuların kafasını karıştırmak için bu dönemlerde özellikle hücum ederken kenardan ciddi desteğe ihtiyacımız var.
bu arada vukosavljevicin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu hep söylemiştim yanılmadığımı görmek mutluluk verici..
Tehlikeli olan şey maçta şu an halil ünerin dediği oluyor Cem Akdağın bişeyler yapıp suyun akışını değiştirmesi lazım yoksa Halil Üner çok sevdiği tavşanlara bir yenisini daha ekleyecek.Takım maça hiç hazırlanmamış halonun bu tarz şeyleri sevdiği bilinen bişey bu savunma değişiklerine karşı hücum etmek üzerine çalışmak gerekirdi.
Halil Üner hakkında dipnot Halil Üner kontrolü elinde tuttuğu maçları kazanır ama ne zaman kontrolü kaybeder o zaman saçmalamaya sinirlenmeye ve teknik foul almaya başlar ben olsam bunu kullanırdım
2 periyodun da sonunu çok kötü oynadık. Darius tempolu giden bir oyunda çok fazla kenarda kaldı. Mike Wilkinson pek iyi bir gününde değil. 2. yarı biraz silkelenmemiz lazım yine de maç ortada.
Sokak basketbolu oynuyor 2 takımda savunma denen birşey yok.O kadar çok boş atış kaçırdıkki şuan en az 10 sayı önde olmamız gerekiyordu.Ama her türlü alırız bu maçı.