TBL 14. Hafta l Türk Telekom 91-85 Galatasaray

Ya 1.23 kala uçluk yiyoruz fark 4 adam mola almak için bir uçluk daha yememizi bekliyor. Hucumlardan surekli bos dondugumuz ortamda ustelik.
Sonra gel de elestirme.

Şu Şafak nasıl süre bulamaz bu takımda anlamıyorum.O kadar acemi bir basketbolcumu admalarda Evren Büker kaldırıp 3'lük atıyor biz Şafak'ı oynatmaktan çekiniyoruz.Eldeki oynayanlarda saçma sapan top kayıpları yapıyor.Açıkçası Ksk maçından sonra şu tablo bu takımdan bir cacık olmaz diyor.İlerleyen günlerde kritik kararlar çıkmasını bekliyorum böyle gitmeyeceği belli

Boşa giden 2 saatime mi üzüleyim takımın ruhsuz oyununa mi bilemedim .. Beklentiyi minimuma cekmemi saglayan mac oldu .. Yoksa kanser yakın .

Oyun kurucun maç sonu 1.50 boyuyla 4 kişi üstünden turnikeye çıkıyor,akabindeki hücumda da havada 0a uçarak el üstü şut kullanıyor daha hücum süresi varken
Ne bekliyosunuz ki karar anlarını böyle oynayan bir kısaya sahip takımdan

Hakem fulu vermemiş miş miş.Maç sonu ideal set o mudur yani?Şaşıracak bir durum yok

Su macta McColluma ben laf etmem. Adam 31 sayi atarak bizi oyunda tutmus. Schilb efendi karar anlarinda topu eline almali. O da cani isteyince oynuyor.

Sahasında tek galibiyeti olan TT'yi yenemiyorsak ne diyeyim.Bana göre ligin en istikrarsız takımı ezip geçmeliydik ama biz de sandığımız kadar iyi takım değiliz demek ki.