TBL 14. Hafta l Türk Telekom 91-85 Galatasaray

Ergin Ataman deplasmanlara gitmesin hiç yormasın kendini. Beklentileri minimize etmek en iyisi. Bu takımdan hiçbişey olmaz. Eurocupta inşallah çeyrek finale geliriz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben artık maç seçen oyunculara taraftara tavır koyan ve mola almayan koç istemiyorum. Ergin Ataman milli takıma gitmek istiyorsa buyur gitsin bu zaman kadar seçilen maçlar benim artık sinirlerimi yıpratıyor. Dorsey´i birisi sorsun hocaya ne diyecek bakalım.

Bu mağlubiyeti de koça yazalım demekten sıkıldım artık. Deplasmanda üst üste kaybettiğimiz 5. MAÇ. Artık transfer mi yapar deplasmanlara özel hazırlık mı yapar bilmiyorum. Yeter ama artık

Shlibb'in üst üste sacmaladigi hücumlarda safak oyuna giremez miydi?
Son periyod Dorsey neden hic süre almadi ?
Biz ne zaman rahat mac izleyecegiz ?

Abi hep aynı terane. Takım maçın içine giriyor oyuncuların enerjisi bitiyor son topa bile gelmeden kaybediyoruz.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda kimse insiyatif almadigi icin dogal olarak Mc Collum'un cok fazla topla oynamasi top kayıplarını doguruyor ..
Bu macta elestirilmesi gerekilen iki isim Shlibb ve Ergin Ataman'dır ..

Bariz oyunkurucu eksikligimiz var ama her macta oynasin oynamasin McColluma laf ediliyor. Hic oynamayan Schilbe laf yok. Bu adama Gareziniz mi var ? Karar anlarinda Schilb Micov Sinan gibi topla oynayabilecek oyuncularda bir zahmet sorumluluk alsin.

Su maçta Mccollum'u çıkart 25 sayı fark yerdik...Mccollum'a oyun kurucu kimliğini yükleyen de, eleştiren de sizsiniz malesef...Bu takıma oyun kurucu lazım eleştirisine katılmamak elde değil zaten...

Eric daha ne yapicak 31 sayi 5 asist sakamisiniz siz digerleri napio onu soleyin once takmissiniz adama hey allam

Sorun da bu zaten. Mccolumn'un +25 attığı her maç zorlanıyoruz. Mccolumn kendini öyle bir kaptırıyorki, diğer oyuncuları unutuyor, maç sonları ise her zamanki gibi saçmalıyor. Tuttuğu her oyuncu da maçın sonunda damgasını vuruyor...
Takımın sorunu oyun kurucu, çok ama çok acil...

Bugünkü telekom maçının istatistiklerine ulaşamadım ama 35 yaşındaki adamdan çoğu üçlük olmak üzere 26 sayı yemek ne ile açıklanır bilmiyorum.
Hoce neden çok üçlük yediğimizi biliyorsa önlem alsın bir zahmet, yok bilmiyorsa bize de kendine de bu ızdırabı çektirmesin, biz Cem Akdağ ile kümede kalmayı başardığımız sezon daha çok keyif almıştık.

Hocanın aklı milli takımda çok ses etmeyin, bahanesi belli transfer yapamadık, kulüp para bulamadı, eksiklerimiz vardı. Ben gidiyorum o kadar.

Su macta McColluma ben laf etmem. Adam 31 sayi atarak bizi oyunda tutmus. Schilb efendi karar anlarinda topu eline almali. O da cani isteyince oynuyor.
Adam maçı buraya getiren takımı oyunda tutan oyuncu,bu maçta bile hala ona laf etmek bence McCollum'a takmış olmayı gerektirir sadece.Birkaç maçta kötüydü mccolluma ama diğer maçlarda ona yapılan eleştiriler bence çok objektif eleştiriler değil.Eleştiri zaten subjektif olur diyenleriniz olacaktır doğru ama genel basketbol doğrularıyla da birazcık örtüşmeli derim ben

Ayrıca bahsi geçen pozisyonda foul var ve belirgin bir tercih hatası olduğunu düşünmüyorum.Bir oyuncu kritik anlarda dürtüsel olarak en iyi yaptığı işi yapmaya çalışır o da en iyi yaptığı işi yapmaya basket,basket foul ya da foul çıkartmaya gitti,çok kötü bir tercih değildi bence.Tercihi kötü olan birisi varsa o da Murat Biricik denilen zattı.

Daha iyi bir hücum yapılamaz mıydı diyen arkadaşlar oluyor,Daha iyi bir hücum yapılabilirdi elbet ama daha iyi bir hücum isteniyorsa onu da koç yaptıracak.Koç mccollum'un tercihine bırakıyorsa orda hücumu mccollum en iyi bildiği işi yapacaktır.Bir de diğer bir kritik nokta Mccollum'u sürekli eleştiren arkadaşlar şuna dikkat etsin,özellikle kritik anlarda Mccollum ve Sinan dışındaki oyuncular genellikle toptan kaçıyor ve oyun genellikle Mccolluma kalıyor ve benzer sebepten zaman zaman Sinan'ın da garip hatalar yapabildiğini görüyoruz.

Woodside kendisini tanımam ama lider oyuncu olduğu belli. son topta adam göstere göstere isabeti buldu resmen. Topu kaldırırken gireceği belliydi bana göre. Mccollum da maç boyu çok gayretliydi ve güzel oynadı fakat yenilen 3 lüklerin ardından sorumluluk alan biride olmayınca hemen 10 sn de potaya gidip top kaybı yapması kötü oldu. Bana göre 2. yarıda Sinan harika oynadı hakkını vermek lazım hakkını vermeyen tek isim schlib. 2 asisti kaçırdı. ve çaba sıfırdı. Bir problemi mi var bilmiyorum çok kötüydü mücadele dahi etmedi. Lasme top kaybı rekoru kırmasına rağmen çok iyi mücadele etti Göksenin le beraber. Micov son çeyrek iyiydi. Maç içinde de Koç' un bir hatası olduğunu düşünmüyorum.