Re: Efes Pilsen-Galatasaray 5 Ocak Cumartesi 18:00
abi c4ten satış yapılıyo hala biletix.com da
hata yapıyo olmayasın
abi c4ten satış yapılıyo hala biletix.com da
hata yapıyo olmayasın
Merak etme bir sürü araç olur bakırköye.Mehmet Beşli' Alıntı:Bişi sorcam ben maça gelicem de dönüşte b.köy e nasıl ulaşabilirm minibüsler oluyor mu b.köy e?
Bende ordan aldım bileti neden sana böyle dedilerki offf.Batıkan Yıldız' Alıntı:Bugün saat 12 gibi taksimdeki istiklal kitap evine gittim ama bilet olmadığını söylediler. Sonra Gökçe arkadaşımızla konuştum saat 2 de satışa çıktığını söyledi tekrar gittim yine bilet olmadığını söylediler , yardımcı olursanız sevinirim...
Az önce biletixe gittim biletlerimi almak için... C4 üde sordum bitmiş SemihSemih Ural' Alıntı:abi c4ten satış yapılıyo hala biletix.com da
hata yapıyo olmayasın
Bende ordan aldım bileti neden sana böyle dedilerki offf.[/quote:3ltresl9]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Batıkan Yıldız":3ltresl9]Bugün saat 12 gibi taksimdeki istiklal kitap evine gittim ama bilet olmadığını söylediler. Sonra Gökçe arkadaşımızla konuştum saat 2 de satışa çıktığını söyledi tekrar gittim yine bilet olmadığını söylediler , yardımcı olursanız sevinirim...
Bende ordan aldım bileti neden sana böyle dedilerki offf.[/quote:1msj9rnx]Batıkan Yıldız' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1msj9rnx][quote="Batıkan Yıldız":1msj9rnx]Bugün saat 12 gibi taksimdeki istiklal kitap evine gittim ama bilet olmadığını söylediler. Sonra Gökçe arkadaşımızla konuştum saat 2 de satışa çıktığını söyledi tekrar gittim yine bilet olmadığını söylediler , yardımcı olursanız sevinirim...
Az önce biletixe gittim biletlerimi almak için... C4 üde sordum bitmiş Semih [/quote:16gwqglb]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Semih Ural":16gwqglb]abi c4ten satış yapılıyo hala biletix.com da
hata yapıyo olmayasın
Az önce biletixe gittim biletlerimi almak için... C4 üde sordum bitmiş Semih [/quote:3bgya6x3]Semih Ural' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3bgya6x3][quote="Semih Ural":3bgya6x3]abi c4ten satış yapılıyo hala biletix.com da
hata yapıyo olmayasın
Aynı olay benimde başıma geldi kardeşim , işi bilmeyenlerin ne işi var orda insanları uğraştırıyolar...Saygın AKEL' Alıntı:Bende bugün bilet almaya Galeria Biletix'e gittim 12:45 de biletlerin satışa çıkartılmadığını söyledi görevli kişi... Ardından foruma girdim Eyüp Abinin mesajını gördüm ve bu kez de Beyoğlu İstiklal Kitap evine gittim saat 16:00 görevli kişi biletlerin satışa çıkartılmadığını söyleyince ısrarla sordum '' Biletix in sitesinde maçı gördüğümü söyleyince adam kızardı bozardı ve bir yanlışlık yaptığını'' söyleyip biletleri paşa paşa verdi. Arkadaşlar bu kişilerin oyununa gelmeyelim bizi yıldıramazlar ....Göker Ve Saygın Akel olarak maç da yerlerimizi alacağız...
İnanıyorum ki Abdi İpekçi Arena ''TARİHİ günlerinden biri yaşayacak ve o salon SARI KIRMIZI olacak
Aynı olay benimde başıma geldi kardeşim , işi bilmeyenlerin ne işi var orda insanları uğraştırıyolar...[/quote:t8dlnpr4]Batıkan Yıldız' Alıntı:[quote="Saygın AKEL":t8dlnpr4]Bende bugün bilet almaya Galeria Biletix'e gittim 12:45 de biletlerin satışa çıkartılmadığını söyledi görevli kişi... Ardından foruma girdim Eyüp Abinin mesajını gördüm ve bu kez de Beyoğlu İstiklal Kitap evine gittim saat 16:00 görevli kişi biletlerin satışa çıkartılmadığını söyleyince ısrarla sordum '' Biletix in sitesinde maçı gördüğümü söyleyince adam kızardı bozardı ve bir yanlışlık yaptığını'' söyleyip biletleri paşa paşa verdi. Arkadaşlar bu kişilerin oyununa gelmeyelim bizi yıldıramazlar ....Göker Ve Saygın Akel olarak maç da yerlerimizi alacağız...
İnanıyorum ki Abdi İpekçi Arena ''TARİHİ günlerinden biri yaşayacak ve o salon SARI KIRMIZI olacak