TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Fahri Elmas' Alıntı:
[quote="OKAN DEMİRBAŞ":2nuuymz4]ben telekomlu taraftarları paralı askerlere benzetiyorum :p

Telekom çalışanları gelir başka takımlarda da böyledir. Sadece kulüp takımlarının taraftarı var zaten. Nomral bi insan niye bi firmanın takımını tutsun zaten. Bunun paralı askerlikle falan ne alakası var.[/quote:2nuuymz4]
Sevgili Fahri , Okan kardeşimiz Ankaragücü taraftarlarını söylüyor. :)

Telekom hadi neyse,
Bu sezon Bayan Voleybol takımımızın Vakıfbank ile yaptığı maçta 8 tane Ümraniye li genç, salona gelip kendilerini paraladılar destek vereceğiz diye. Hatta bir ara sayılarına bakmadan küfür bile ettiler. Allahtan araya girildi de az sayıda da olsa üniversiteli kardeşimizden sopa yemelerine engel olundu.
Böylesi de var yani!

[/quote]Fener ile oynadıkları maçta A.İpekçi'ye en az 1500 kişi geldiler, bende onlarla izledim, emin ol klüp bilet verse bizim maçta 2000 kişi olurlar!

Telekom çalışanları ve bir miktar Ankaragüçlü yetiyor onlara.[/quote]
Bizim Fener maçına gittiğimizi o şekilde gördünüz demek:)

Fener ile oynadıkları maçta A.İpekçi'ye en az 1500 kişi geldiler, bende onlarla izledim, emin ol klüp bilet verse bizim maçta 2000 kişi olurlar!

Telekom çalışanları ve bir miktar Ankaragüçlü yetiyor onlara.[/quote]
Bizim Fener maçına gittiğimizi o şekilde gördünüz demek:)[/quote]Zehir hafiyeyimdir :)

gsgun.gif

17 Ocak Cumartesi GALATASARAY Günü

bayanlarada destek verin yazık

okan bayanlara destek verirsek telekom maçı sesiz gösteri olur........

herkesin ağzı kıpırdar ama ses çıkmaz......bakınız efes maçı..

erenbekdemir' Alıntı:

Ben Efes maçında rüya gördüğümü bilirim :)

Son haftalardaki performansımızı devam ettirirsek, kendi seyircimiz önünde maçın favorisiyiz bana göre. Ya da vazgeçtim favori olmayalım, favori olmak bize yaramıyor :p

Şaka bir yana oyuncular aynı mücadeleye devam ederse değil Telekom, ligdeki hiç bir takım karşımızda duramaz ;)

erenbekdemir' Alıntı:

haklısın insan çok yoruluyor bağırınca

arkadaşlar,

efes maçında seyircinin etkisiz olmasının nedeni ilk maçta kızların fenerbahçe mağlubiyetiydi, o mağlubiyet şoku ile kimsenin efes maçında keyfi yoktu, eğer feneri yenseydik ben eminim ki efeside yenerdik, çünkü maça çok iyi başlamıştık.

kızlarada yarın tam destek vererek, onların galibiyetinin moraliyle, telekom maçına çok daha moralli ve hırslı destek vereceğiz,

unutmayalım, o kızlarda bizim formamızı taşıyor.

koray hocanın maçla ilgili röportajını izledikten sonra maçın nasıl şekilleneceği belli oldu...bir aksilik olmasa fener maçından da sert bir savunma yapacağız...özellikle boyalı alanda müthiş bir mücadele olacakki en büyük korkumda bu...hüseyin bu mücadele de nasıl dinlendirilecek onun olmadığı sıralar cemal in performansı ve tabiki polatında fener maçındakinden daha extra mücadele göstermesi beklenecek...uzun sıkıntısı nı umarım en az sorunla atlatırız...

Maç öncesi yorumuma Türk Telekom oyuncusu Serkan Erdoğan'ın bu sezonki bir söyleviyle başlayayım...

Serkan Erdoğan: "Şampiyonluk mücadelesindeki rakiplerimiz Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker'dir, Galatasaray'ın bu yarışta rakibimiz olduğunu düşünmüyorum!"

Serkan Erdoğan, bu düşüncesini Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandıkları maçtan sonra dile getirmişti. Kendi fikridir, art niyetli olmayan düşüncelere saygım var...

Geçeyim maç yorumuma...

Son maçlardaki form düzeyimiz ve kazanma iştahımız oldukça arttı. Milojevic'in sakatlığından sonra Zizic'in takımdan ayrılması dahi pota altında ciddi bir zaafiyet oluşturmadı. Hüseyin'in büyük çıkışına Polat ve Cemal'de destek verdiler. Ayrıca Erdem zaman zaman 4 numara oynayarak bu açığımızı kapatmaya çalıştı. Farklı kazanılan maçlar sonrası oyuncularımızın özgüveni tazelendi. Kaçan şutlar girer oldu. Savunmada rakibe nefes aldırmayan bir mücadele içine girdik. Yarın ev sahibi olmamız böyle bir dönemde büyük avantaj...

Türk Telekom, hedef maçlarda kuşkusuz daha iyi oynuyor. Tecrübeli ve kaliteli oyuncuları var. Ancak agresif savunma yapan takımlara karşı hücumda zorlanıyorlar ve savunmada zaafları olduğu aşikar. En büyük güçleri kuşkusuz Wright-Dudley ikilisinin başı çektiği uzun rotasyonu... Rakiplerine genellikle pota altı oyuncularıyla üstünlük kurmaya çalışıyorlar. İçeriden skor üretemediklerinde birinci opsiyonları büyük umutlarla transfer ettikleri Kennedy Winston... Winston, istikrarsız ve savruk bir oyuncu. Penetresi iyi ama, şutu istikrarsız. İyi savunmalar karşısında oyundan kolay kopuyor ve devre dışı kalabiliyor. Guard mevkiinde Tutku ve Blakney kaliteli oyuncular ama, takım kötüye giderken kurtarıcı rolünü üstlenemiyorlar. Serkan çok istikrarsız, boş kalırsa isabetli atıyor ama, iyi savunmalar karşısında takımına zarar verebiliyor... Geçen sezon play-off döneminde dış şutlarıyla canımızı yakan Bekir - Barış Özcan ikilisi boş kalmadıkları sürece fazla etkili olamazlar ama, Bekir'e ekstra dikkat etmek gerek!

Son dönemde kötü sonuçlar aldıktan sonra toparlanmak için bu maçı çok önemsiyorlardır. Maça sert bir giriş yapmak isteyebilirler. Buna dikkat etmek lazım!

Yarın güzel bir maç olacağını ve galip geleceğimizi umuyorum.

Ahmed Salih' Alıntı:
Maç öncesi yorumuma Türk Telekom oyuncusu Serkan Erdoğan'ın bu sezonki bir söyleviyle başlayayım...

Serkan Erdoğan: "Şampiyonluk mücadelesindeki rakiplerimiz Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker'dir, Galatasaray'ın bu yarışta rakibimiz olduğunu düşünmüyorum!"

Serkan Erdoğan, bu düşüncesini Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandıkları maçtan sonra dile getirmişti. Kendi fikridir, art niyetli olmayan düşüncelere saygım var...

Geçeyim maç yorumuma...

Son maçlardaki form düzeyimiz ve kazanma iştahımız oldukça arttı. Milojevic'in sakatlığından sonra Zizic'in takımdan ayrılması dahi pota altında ciddi bir zaafiyet oluşturmadı. Hüseyin'in büyük çıkışına Polat ve Cemal'de destek verdiler. Ayrıca Erdem zaman zaman 4 numara oynayarak bu açığımızı kapatmaya çalıştı. Farklı kazanılan maçlar sonrası oyuncularımızın özgüveni tazelendi. Kaçan şutlar girer oldu. Savunmada rakibe nefes aldırmayan bir mücadele içine girdik. Yarın ev sahibi olmamız böyle bir dönemde büyük avantaj...

Türk Telekom, hedef maçlarda kuşkusuz daha iyi oynuyor. Tecrübeli ve kaliteli oyuncuları var. Ancak agresif savunma yapan takımlara karşı hücumda zorlanıyorlar ve savunmada zaafları olduğu aşikar. En büyük güçleri kuşkusuz Wright-Dudley ikilisinin başı çektiği uzun rotasyonu... Rakiplerine genellikle pota altı oyuncularıyla üstünlük kurmaya çalışıyorlar. İçeriden skor üretemediklerinde birinci opsiyonları büyük umutlarla transfer ettikleri Kennedy Winston... Winston, istikrarsız ve savruk bir oyuncu. Penetresi iyi ama, şutu istikrarsız. İyi savunmalar karşısında oyundan kolay kopuyor ve devre dışı kalabiliyor. Guard mevkiinde Tutku ve Blakney kaliteli oyuncular ama, takım kötüye giderken kurtarıcı rolünü üstlenemiyorlar. Serkan çok istikrarsız, boş kalırsa isabetli atıyor ama, iyi savunmalar karşısında takımına zarar verebiliyor... Geçen sezon play-off döneminde dış şutlarıyla canımızı yakan Bekir - Barış Özcan ikilisi boş kalmadıkları sürece fazla etkili olamazlar ama, Bekir'e ekstra dikkat etmek gerek!

Son dönemde kötü sonuçlar aldıktan sonra toparlanmak için bu maçı çok önemsiyorlardır. Maça sert bir giriş yapmak isteyebilirler. Buna dikkat etmek lazım!

Yarın güzel bir maç olacağını ve galip geleceğimizi umuyorum.

ahmet abi bu lafı ortaya çıkardın iyice gaza getirdin..........

yani ney miş? hedefler kim?

barış or serkan