TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Ahmet Bey iki tarafın artılarını ve eksilerini çok güzel gözler önüne sermişsiniz.

Yazınızda size katılmadığım tek nokta Tutku Açık. Bu oyuncu bize karşı her zaman artı motivasyonla oynuyor. Tecrübeli bir oyuncu olduğu için de kendini kontrol ediyor ve bu isteklendirme oyununa olumlu yansıyor. Bu da Tutku Açık´ı bir anda "kazandıran oyuncu" konumuna getiriyor. Umarım Koray Hoca bu durumu gözden kaçırmaz.

Seyirci desteğiyle kazanan taraf olacağımıza inanıyorum...

Onur Yavuz' Alıntı:
Yazınızda size katılmadığım tek nokta Tutku Açık. Bu oyuncu bize karşı her zaman artı motivasyonla oynuyor. Tecrübeli bir oyuncu olduğu için de kendini kontrol ediyor ve bu isteklendirme oyununa olumlu yansıyor. Bu da Tutku Açık´ı bir anda "kazandıran oyuncu" konumuna getiriyor. Umarım Koray Hoca bu durumu gözden kaçırmaz.

Ahmed Salih' Alıntı:
"Tutku ve Blakney kaliteli oyuncular ama, takım kötüye giderken kurtarıcı rolünü üstlenemiyorlar."

Onur Bey, Tutku için yazdıklarımda bir genelleme yaptım. Takım kötüye giderken Tutku'nun maç seyrini değiştirdiğine pek şahit olmadığımı belirttim. Kanaatimce takım iyiyken Tutku'da iyi oynuyor fakat, takım raydan çıkınca Tutku maçı çevirecek hamleyi tek başına yapamıyor. Tutku'yu bende beğinirim, kurnazdır, top kontrolü çok iyidir, penetresi etkilidir, pasları bitiricidir; Kerem Tunçeri'den sonra en iyi yerli oyun kurucudur. Ancak, maç kazandıran oyuncu diyemem. Bana göre iyi işleyen bir çarkta önemli bir dişlidir... Maç kazandıran oyuncu El-Amin'di. Dikkat ettiyseniz o gittikten sonra geriye düştükleri maçları çeviremiyorlar...

Tutku'nun bize karşı ayrı bir şevkle oynaması konusunda size katılıyorum. Eğer dikkat etmezsek tehlikeli olabilir ama, son maçlarda yaptığımız baskılı ve yardımlaşmalı savunmayı gördükten sonra, Tutku'nun rahat oynayacağını sanmıyorum.

arkadaşlar yarın salonda bilet kalma gibi bir durum varmı acaba yarın kesin gelicemde bilet bulabilirmiyim acaba ? şuan satılan bilet durumu nedir

fenerbahçe maçı faciasında o kalabalığın içinde kalmış biri olarak, biletsiz olarak gelmeni pek önermem, sabah metrodan falan bi yerden al biletini öyle gel maça..

Hazır konu çirkef Tutku'dan açılmışken gecen seneki Galatasaray macı istatistiklerini vereyim ;

48 sayı
18 ribaunt
22 asist
1 top çalma
7 top kaybı

Yani

9.6 sayı
3.6 ribaunt
4.4 asist
0.2 top çalma
1.4 top kaybı

Bize karşı cok iyi oynadığını söyleyemem . Ahmet abininde dediği gibi son haftalardaki saldırgan savunmamız karşısında o kadar rahat oynayamaz.

Bu arada Ahmet abi , Kerem Tunceri'den sonra en iyi yerli Guard Tutku demişsin . Katılmıyorum , çünkü ondan daha iyi Guard yada Guardlar var . Örnek ; Cüneyt

Berk Turanli' Alıntı:
fenerbahçe maçı faciasında o kalabalığın içinde kalmış biri olarak, biletsiz olarak gelmeni pek önermem, sabah metrodan falan bi yerden al biletini öyle gel maça..

o maçta bende dışarda kalmıştım maleseff =/
karşıdan geliceğim için maça yetişmek için zaman kaybetmemen lazım şimdi durup alsam maçı kaçırırım o yüzden satışlar ne durumda bi bilsem na göre ayarlıcam kendimi

erenbekdemir' Alıntı:
okan bayanlara destek verirsek telekom maçı sesiz gösteri olur........

herkesin ağzı kıpırdar ama ses çıkmaz......bakınız efes maçı..
fb maçını kazansaydık bak gör efes maçı nasıl oluyordu?

yunustaylan' Alıntı:
erenbekdemir' Alıntı:
okan bayanlara destek verirsek telekom maçı sesiz gösteri olur........

herkesin ağzı kıpırdar ama ses çıkmaz......bakınız efes maçı..
fb maçını kazansaydık bak gör efes maçı nasıl oluyordu?

yunus o günkü takımla bugünkü takımı karıştırma........

hiç birşey olmazdı...zaten takımımız ilk periyot müthiş başlamıştı....

Ben o 77 lira adsl faturasının öcünü çıkarmazmıyım sizden

Yıkacağız yarın salonu telekomun başına,yenilceğimiz aklımın ucundan geçmiyor.
Fb maçındaki savunmayı yaparsak koparırırz 3. periyod,savunmaları traş telekomun.

Eser Atalay' Alıntı:
Ben o 77 lira adsl faturasının öcünü çıkarmazmıyım sizden

Tüm faturaları sahaya atalım konfeti yağmuru diye :p

77 Ytl ha vay abi vay, tüm Nba maçlarını netten izliyorsun herhalde : )

Savunmayı taraftarla birlikte baskılı şekilde yapıp Tutku'yu oyun dışı bırakmalıyız.Guarddan başlar bu işler.
Onların pas kanallarını kesersek pota altında ezilmeyiz.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Eser Atalay":xqvammc7]Ben o 77 lira adsl faturasının öcünü çıkarmazmıyım sizden

Tüm faturaları sahaya atalım konfeti yağmuru diye :p

77 Ytl ha vay abi vay, tüm Nba maçlarını netten izliyorsun herhalde : )

Savunmayı taraftarla birlikte baskılı şekilde yapıp Tutku'yu oyun dışı bırakmalıyız.Guarddan başlar bu işler.
Onların pas kanallarını kesersek pota altında ezilmeyiz.[/quote:xqvammc7]

Burak öyle deme rezalet ya limitsiz 1024 benimki,77 lira fatura gönderdiler,açtım telefon salladım, dediler yanlışlık olmuş beyefendi..
-lan dün lübnanda mafyadınız gelip istanbula adam öpüyorsunuz, siz siz olun faturalara iyi bakın bunlar çünkü telefon olsun adsl olsun hiç acımazlar en ufak boşluktan atarlar üçlüğü:=)

Az önce arkadaşım tarafından elime ADSL faturası geçti.
Bu ay ki ücrette birşey yok.Normal fiyatı olan 49 TL.
Ancak faturada bir ek bilgi var.Geçen ayın faturası yatırılmamış gösteriliyor.
Dekontu da bizzat bende.
Şimdi yarın salonda topu kafanıza,pazartesi dekontu yüzünüze yapıştırmamız mı lazım illa ki...

Macı kazanmak icin gerekli olanlar ;

3500 Kişi
Düdükler :)
Birlik Beraberlik icinde Tek Yürek olmak (Kırmızı giymeyi unutmayın lütfen :p )
Ve Sıkı savunma

Sampiyonluk Yakın Mesaleleri Yakın...

Telekom'u da yenersek zaten inandığım şampiyonluğa daha da inanacağım.Biz taraftar olarak şampiyonluğu hakediyoruz.Neden olmasın? ;)

yapmayın arkdaşlar telekom bizim artık ana sponsorumuz.stadımızın ismi bile türk telekom arena.biz böyle yaparsak rakip takım taraftarlı kim bilir neler derler