TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Direk sayıo görünmüyor Emin ama üyelik alıp bilet satın alacakmış gibi yapıp blokların ne kadar dolduğunu görebilirsin.Mesela bloktan 5 bilet seçince sana 1-5 arası yeri veriyosa o blok boştur ama 50-55 arasını verince blok dolmaya yakındır gibi:)

Erdem Türetken: "Taraftarımızla Birlikte Kazanmak İstiyoruz"

Galatasaray Cafe Crown'da 17 Ocak 2009 Cumartesi günü yapacağımız Türk Telekom maçının hazırlıkları sürüyor. Aynı zamanda ilk yarının son maçı olan ve puan durumu açısından büyük önem taşıyan karşılaşmayı oyumcumuz Erdem Türetken resmi sitemize değerlendirdi.

"İyi durumdayız. Cumartesi günü taraftarımızla birlikte Türk Telekom'u yenip galibiyet serisine devam etmek istiyoruz" diyen Erdem Türetken, rakibin çok iyi defans yapmasa da ofansta güçlü olduğunu söyledi. Türk Telekom'a karşı en büyük silahımızın savunma sertliği ve baskılı savunma olacağından söz eden Türetken, "Kendi salonumuzda taraftar desteğini de arkamıza alınca gerisi gelecektir" diye konuştu.

Erdem Türetken her şeyin savunmayla başladığını ve takımın galibiyete inanmış durumda olduğunu vurgularken, "Fenerbahçe'yi 62 sayıda tuttuk. Khimik maçındaki savunmamız da ortada. Takımdaki bağ çok kuvvetli. Herkes birbirine çok inanmış durumda. İnşallah Türk Telekom maçında da mutlu olmaya devam edeceğiz." dedi.

Galatasaray Cafe Crown - Türk Telekom maçı, 17 Ocak 2009 Cumartesi saat 14:30'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapılacak. Aynı gün 12:30'da, yine aynı salonda Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, Samsun Basket'i konuk edecek.

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
yaa bu kadar saçma bi maç saati olamaz bayanlar 12.30 da erkekler 14.30...bari 15.30 falan olsaydı...neden yönetim buna itiraz etmezki:

akşam 19.00 da futbol maçımız olduğu için erken saatte oynayacağız.. taraftar her 3 maçı da izleyebilsin diye..

Bir şeyi ne kadar fazla istersem çoğunlukla ters tepiyor ne yazık ki bu maç için de geçerli...Sınavlar,testler vs. vs. kabus :oops:

Bu maçı kazanabiliriz.Kaybedebiliriz de asıl olan bu takıma sonuna kadar inandığımızı hissettirmekte! bence bu konuda eksiğiz

Arkadaşlar şuana kadar 1500 bilet satılmış, bunun 495 adeti Telekom taraftarıymış.

Yarın salonda 500 civarı Telekom'lu olacak:)

K BLOK N BLOK O BLOK P BLOK U BLOK V BLOK

Sadece bu bloklar kalmış, birde maç günü 300 bilet satılacakmış, benden herkesi uyarması, isteyen inanır bana, alır biletini erkenden salona gelir, isteyende inanmaz bana almaz biletini, salonada geç gelir kapıda kalır 8) 8) 8)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar şuana kadar 1500 bilet satılmış, bunun 495 adeti Telekom taraftarıymış.

Abi telekom ankarada 500 kişiyi hayatında görmemiş ki burda nasıl görsün :)

Mert Han' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2fupn780]Arkadaşlar şuana kadar 1500 bilet satılmış, bunun 495 adeti Telekom taraftarıymış.

Abi telekom ankarada 500 kişiyi hayatında görmemiş ki burda nasıl görsün :)[/quote:2fupn780]Fener ile oynadıkları maçta A.İpekçi'ye en az 1500 kişi geldiler, bende onlarla izledim, emin ol klüp bilet verse bizim maçta 2000 kişi olurlar!

Telekom çalışanları ve bir miktar Ankaragüçlü yetiyor onlara.

bare diğer kalan biletleri biz alalımda deplasmanda gibi oynamayalım.ya birde kavga çıkmazmı tribunlerin arasında zaten birşey yok

Yarın salonda en az 5000 kişi olur, onunda 500 ü Telekom'lu olur, herkes rahat olsun:)

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3kt11s5s]Yarın salonda en az 5000 kişi olur, onunda 500 ü Telekom'lu olur, herkes rahat olsun:)
Merhaba Eyüp,
Yarınki maça Anadolu yakasından geleceklere ne gibi bir promosyon düzenleyeceksin :p[/quote:3kt11s5s]Sana ve Barış'a açık büfe olacak abi, ama diğer arkadaşlara şimdilik ücretsiz wc ve limitsiz terkos suyu ısmarlayabiliyorum, bu krizin gözü kör olsun :) :)

ben telekomlu taraftarları paralı askerlere benzetiyorum :p

OKAN DEMİRBAŞ' Alıntı:
ben telekomlu taraftarları paralı askerlere benzetiyorum :p

Telekom çalışanları gelir başka takımlarda da böyledir. Sadece kulüp takımlarının taraftarı var zaten. Nomral bi insan niye bi firmanın takımını tutsun zaten. Bunun paralı askerlikle falan ne alakası var.