TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: Galatasaray - Türk Telekom ( Canlı Yayın )

geçmiş olsun 76 92 bitti maç bence fark yemememiz lazımdı sakatlıklar bahane olmasın böle kadrolar küçük takımlardada var onlar ttyi fb efesi yenebiliyolar yenseydik iyi olurdu ama neyse saglık olsun

yaa maglubiyet kötü tamam ama neden oyuncuları hemen gönderip yenilrini istiyorsunuz ki onu anlamak güç tam kadro rakibe karşı eksik rotasyonlla sanki tiyatroya gelmiş bi seyirci ile anca bu kadar...bence yenilgide başrol SEYİRCİ

Fenerbahçe'yi yendiğimiz zaman en iyi takım, bu maçta yenildiğimiz için en kötü takım değiliz.

Tek maçla değerlendirmemek lazım hiçbir zaman.

hepte büyük maçları kaybettik play-offlarda sıkıntı yaşamayız umarım.bu arada atkinsin sakatlığıyla ilgili bilgisi olan var mı?

şu avrupa'daki farklı yenildiğimiz maçları hatırlattı bu maç. kötü oynadık. hüseyin neredeyse içeride tek başına oynuyor. doğru düzgün bir transfer şart. hakemler de kötüydü, sanki maç telekom'un sahasında gibi yönettiler.

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
yaa maglubiyet kötü tamam ama neden oyuncuları hemen gönderip yenilrini istiyorsunuz ki onu anlamak güç tam kadro rakibe karşı eksik rotasyonlla sanki tiyatroya gelmiş bi seyirci ile anca bu kadar...bence yenilgide başrol SEYİRCİ

seyirciyi gönderelim :)

Galatasaray Cafe Crown 76 - Türk Telekom 92
Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi?nde ilk yarının son maçında Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Türk Telekom ile karşılaştı. Ekibimiz maçtan 76-92 mağlup ayrıldı. Milan Gurovic, 3. periyodun sonunda kullandığı 3'lük atış esnasında kendisine faul yapılmasına hakemin faul kararı vermemesi üzerine hakem Engin Kennerman'la tartışınca oyundan diskalifiye edildi.

PERİYOTLAR
1P: 22-23
2P: 17-26 (39-49)
3P: 8-28 (47-77)
4P: 29-15 (76-92)

5 FAUL
Milan Gurovic (Diskalifiye)

Galatasaray Cafe Crown 76
Erdem Türetken 8 (3R)
Polat Kocaoğlu - (4R, 1A)
Murat Kaya 10 (3R, 2A)
Cüneyt Erden 18 (6R, 1A)
Hüseyin Beşok 11 (9R, 2A)
Milan Gurovic 7 (1R, 2A)
Antonio Graves 11
Alican Güney 3
Cemal Nalga 6 (5R, 2A)

Türk Telekom 92
Roderick Bernard 6 (1R, 2A)
Serkdan Erdoğan 13 (1R, 2A)
Michael Wright 18 (7R)
Bekir Yarangüme 15 (8R, 3A)
Barış Özcan 11 (2R, 4A)
Tutku Açık 9 (3A)
Kennedy Lawrence - (1R)
Mutlu Akpınar -
Erwin Dudley 8 (4R, 4A)
Kristoffer Lang 3 (1A)
Asım Pars 2 (2A)

Rezilliğe bakar mısınız ya. biz maç başında fark bekliyoruz,şu olana bak. böyle bir rezillik görmedim. yenilgi tabi ki olacak, ama hani böyle mücadele etmeden olmamalı. ilk 5 ölmüş bitmiş kaç maç arka arkaya tam randımanla oynamış sen zaten forma bulamıyosun be arkadaş biraz çabala mücadele et. bir sürü taraftar gelmiş, 2. periyotta oyundan kopuyorsunç hoca da maşallah bizim gibi izledi maçı. kafamda yine bir sürü soru işareti oluştu hani bu takım hep böyle kafasına estiği zaman, böyle vurdumduymaz mı olacak ? ya play off larda böyle oynarlarsa, naparız bilmiyorum. sanırım bir daha ki maç Guroviç'te yok. hoca'ya inanmak güç. ya senin nası bir mentaliten var arkadaş, fark almış gidiyor bir mola al be kardeşim. biz nasıl izliyorsak o da izliyor. Guroviç'te en iyisini yaptı. bu kadar kötü maç yönetilmez. önemli maçlar bunlar, ruhsuz mücadele etme durumun yok.tamam yorgun olabilirsinde, biraz çabala be kardeşim. Murat Hoca gitti sevindim. fazla takip edemedim yurtdısındaydım, Fenerbahçe maçına gelebildim sadece o maç takım süperdi, heh dedim hoca'yı bulduk. ama bu kadar pasif olunmaz kı kardeşim. takımının çatır çatır hakkını yedi hakemler git biraz debelen, bakma kös kös. bak Ercüment hoca'ya aslan gibi itirazını ediyor her pozisyonda. ağır konuşacam, yakışık almayaca şimdi. neyse..

Bu mağlubiyet bize sanırım şampiyon olmak veya final oynamak istyorsak Türk rotasyonun çok iyi olması gerektiği gerçeğini göstermiştir.Sene sonunda yine Telekoma süpürülürüz gibime geliyor en az 2 tane iyi yerli takviyesi yapmazsak.

Burak Barut' Alıntı:
Diyecek çok birşey yok.Demek ki neymiş iki maçla şampiyonluk hayallerine başlamamak gerekirmiş çünkü gene üzülen biz hep üzülen biz.

Zaten gorunen koy Kılavuz istemez.. ERDEM+MURAT+POLAT+CEMAL=SAMPIYONLUK ???? Bence hic bir zaman!

Soner Aydın' Alıntı:
Bu mağlubiyet bize sanırım şampiyon olmak veya final oynamak istyorsak Türk rotasyonun çok iyi olması gerektiği gerçeğini göstermiştir.Sene sonunda yine Telekoma süpürülürüz gibime geliyor en az 2 tane iyi yerli takviyesi yapmazsak.
doğru söylüyorsun.bide uzun şart tabi

erdem murat polat cemal= 12 galibiyet 3 maglubiyet türkiye basketbol ligi 2.galatasaray cafe crown şampiyonluga inanmayanlar parmak kaldırsın içimizdeki inanmayanları bilelim

Taner Tuna' Alıntı:
[quote="Murat Liman":1ac8xz3f]hite'ı yollayıp aldıgımız adama bakya bos 3'lük bile atamıyo graves'ı yollayıp hıte geri alalım

Şaka mı bu ?[/quote:1ac8xz3f]
Niye hite daha yüzdeli 3 sayılık atıyodu ve top kontrolu daha iyidi.

Ne ne biçim iştir ya.Nereye gitsem hakem karşıma çıkıyor.Bu maçtan önde bizim maçımız vardı 2-1 yeniliyorduk golümüzü vermedi.Arkadaşıma tamam uzatma dedim geldi kırmızı kart verdi.Eve geldim televvizyonu açtım o an Gurovic 3 lük attı. %100 faülü vermedi.Heryerde hakem anasını satıyım.