TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: Galatasaray - Türk Telekom ( Canlı Yayın )

İstikrar diye bir kelime var dilimizde . Final Four dışında üst üste çok iyi oynadığı 3-4 maç yoktur Hite'ın . Kaldı ki saha dışında da sorunları olan bir oyuncuydu . Kısacası geçen yıl ki Lincolnvari bir oyuncuydu Hite . Canı isteyince oynayan bir tipti .[/quote]

Tamam istikrar konusunda haklısın ama bence oynaya oynaya onuda belirli bir düzeye gitirebilirdi,ama şut konusunda graves'ten daha iyi şut atıgını söyleyebiliriz.

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
madem öle yetersiz türk oyuncu rotasyonumuz var madem serkanımız yok keremimiz yok kayamız yok oynamalım ligde bu sene yi pas geçelim...unutmayınki galatasarayın oldugu yerde herzaman şampiyonluklardan sözedilir...

Sampiyonluktan inanaraktan soz etmek lazım.Oyle gunu kurtarmak icin,teselli bulmak icin degil..Cemal Nalga'nin Erdemin bir takımı sampiyon yapabilecegine inanan varmı acaba?Galatasaray'ı son sezonlar 3.4.lukler de tutan yegane unsur kaliteli yabancılari almamız.

madem öle yetersiz türk oyuncu rotasyonumuz var madem serkanımız yok keremimiz yok kayamız yok oynamalım ligde bu sene yi pas geçelim...unutmayınki galatasarayın oldugu yerde herzaman şampiyonluklardan sözedilir...

son cümlen hariç diğerlerine katılmıyorum kardeş madem o oyuncular yok zaman varken neden alınmıyor halen ben onu soruyorum yoksa gs forması altında oynayan her oyuncu kıymetlidir

yaa nerden biliyosun alınmak istenmediklerini örn:hakan köseoglu biz istedik adam gitti karşıyaka napıcaksın şimdi tut kolundan getir bakalım...

yaa nerden biliyosun alınmak istenmediklerini örn:hakan köseoglu biz istedik adam gitti karşıyaka napıcaksın şimdi tut kolundan getir bakalım...

kardeş transferde geç kalındığını herkes biliyor

bu sıkıntılar maglubiyette dile geliyor deme takım galipken herşey çok iii...yaa temcit pilavı gibi her maglubiyetten sonra lütfen böle konuları açmayın burda ....LÜTFEN

bu sıkıntılar maglubiyette dile geliyor deme takım galipken herşey çok iii...yaa temcit pilavı gibi her maglubiyetten sonra lütfen böle konuları açmayın burda ....LÜTFEN

kardeş bir transfer topicine baksana galibiyetdede mağlubiyetdede bu konu açılıyor sen merak etme

Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92

Guroviç tepkisinde haklıydı.
30 sayı farkı yediremedi kendine böyle yürekli oyuncuya can kurban.
Faule itiraz etti ki çok net fauldu.
Sonra hakem ona ağır bir karar verdi ve sonra da yüzünde sabahtan kalma çapağı olan hakemin suratına tükürmedi, sadece çapaklar için yüzünü yıkadı ceza almaması gerekir.

Aslansın Guro.

Bu hakemler bu dilden anlıyor.

Erdem-Polat-Murat-Cemal eleştirilerine katılıyorum ama bu oyuncuların sucu değil tamamen yönetim kaynaklı sorunlar.
Tek bir sorum var; Şu 4 oyuncu bugun Telekom'un kadrosunda olsalar hangisi oyuna girerdi ?
Bu oyuncularımızdan beklentimiz iyi mücadele etmeleri, gel gör ki büyük maçlarda mücadele yeterli olmuyor skor yapmak sorumluluk alabilmek gerekiyor.
Telekom'a bakıyorsun, Tutku-Barış-Serkan-Bekir bu 4 kişi yıktı bizi.Adamların Winston'u ve Lang'i saha da doğru dürüst durmadı bile.
Yapılacak birşey yok.
3 oyuncu sakat ve 1 oyuncu daha alınacak umarım malzemelerden iyi bir çorba yapılır ve Şampiyonluğa iyice inanıldıktan sonra hedef belirlenir.Yoksa hedef şampiyonluk dedikten 1 hafta sonra Telekom'dan 30 sayı fark yemekle olmuyor işte.

Bugün ilk periyottan sonra oyundan kopan bir takımımız vardı.

Koray Mincinozlu bariz ve fahiş hatalar yaptı, oyunun kopmasına seyirci kaldı.

İç sahada alınan bu ağır yenilgi takıma bundan sonraki maçlarda nasıl yansır bilemiyorum ama, Telekom'a karşı psikolojik bir zaafiyet oluşmaya başlıyor. Bu çok tehlikeli!..

Bu yenilgi, güzel bir rüyadan ansızın uyanmak gibi oldu! İşimizin o kadar da kolay olmadığını, Koray hocanın elinde sihirli değnek olmadığını dilerim herkes anlar!

Bence Atkins'in olmayisi cok pahaliya patladi bugün. Blackney girdi ve oyunu kopardi. ona karsi direnemedi guardlarimiz. Atkins o isi yapardi bence. Birde bütün takimlarin AS potalarina zorlanmasina ragmen Türk Telekomun bu potalari görünce bayram etmesi tuhafima gidiyor dogrusu. gecen sene de böyleydi bu. acaba ankara'daki potalar ile bir benzerligi mi var bu potalarin??

Telekom bize ters geliyor her türlü. her oyuncu penetre ediyor, oyunu okuyor, sut sokuyor. Onlari ancak tam kadro, tam konsentrasyon ve iyi bir ritim ile yeneriz. bugün Cüneyt disindaki oyuncular bir türlü ritim tutturamadi. artik 2. yariya bismillah deyip saglam girmemiz lazim. transfer bir an önce yapilmali ve rotasyon oturmali.

bir maglubiyetle hemen karamsar bir hava olustu, cok eksigimiz vardi telekom icinse hayati bir macti, avrupa kupasi macinda bile bu maci dusunerek oynadilar, kaybedilen fazla bisey yok dacka maciyla beraber, sakatlarinda donmesiyle tekrar bir seriye baglamamiz lazim.. olmasa iyiydi ama arada olacak boyle maglubiyetler.. 6 hafta once 6da kac yapariz diye bi konu acilmisti, koc degisikligi eksikler vs 6da 4le kapattik devreyi, okadarda kotu bir sonuc olmadigini dusunuyorum..

Sakat oyuncu sayısının fazlalığına Telekom'un eşşek şansı(özür dilerim) eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu .

Oyuncularımızın Canı Sağolsun ..

Maçtan yeni geldim, kimse Koray hoca vs... dememeli bence, bugün ancak çok çok ekstra bazı şeyler yapabilseydik kazanabilirdik.

Milo ve Atkıns bu oyuncların olmaması vede Zizic ahlaksızının kaçması bence yenilginin tek nedeni.

Telekom'dan Dudley, Wright, ve Blakney'i çıkartın, bizde tam kadro olalım o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Koray hoca gözümle gördüm herşeyi denedi ve olmadı, kenardan giren oyuncular resmen ezildiler.

Atkins olmayınca Cücü'de yoruldu, takımın bütün hatları bozuldu ve dağıldı, bu maçı keşke Ankarada oynasaydık vede orada yenilseydik daha az üzülürdüm!

Son lafımda Zizic inşallah sürüm sürüm sürüneceksin!

Emin Doğanca' Alıntı:
Sakat oyuncu sayısının fazlalığına Telekom'un eşşek şansı(özür dilerim) eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu .

Telekomun çok haklı bir galibiyeti var ortada. Son periyoddaki 30 sayı farkın getirdiği disiplinsizlik olmasa , fark daha da fazla olacaktı. Durum bu haldeyken , hala telekomda şans vardı diyorsunuz.

Yavuz Ozdemir' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":qpvlhj66]Sakat oyuncu sayısının fazlalığına Telekom'un eşşek şansı(özür dilerim) eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu .

Telekomun çok haklı bir galibiyeti var ortada. Son periyoddaki 30 sayı farkın getirdiği disiplinsizlik olmasa , fark daha da fazla olacaktı. Durum bu haldeyken , hala telekomda şans vardı diyorsunuz.[/quote:qpvlhj66]3 Eksikle çıktık sahaya, sende bunu unutma.

- Zizic kaçtı
- Milojevic yok
- Atkins yok
- Tufan müzmin sakat
- Telekom her attığını soktu . Hemen hemen hiç bir hücumdan boş dönmediler
- Gereksiz düdükler

Belkide bu yazdıklarım olumsuzlukların bir kısmı . Daha fazlada var . Salonun kapısından içeri girmeden önce Mağlubiyet aklımın ucundan bile gecmiyordu . Kapıdan bi girdim baktım 3 kişi sakat , 9 kişilik rotasyon , 2 yabancı , 2 kullanmadığımız genc oyuncu . Mac sırasında inceden inceden hakem hataları , sonradan kalınlaştı ve ağız bozukluğuna yol açtı .

Bu şartlar altında ancak Fener galibiyeti bekleyebilirdik . Kim bilir tam kadro olsak ne olurdu ? Bu skor ortaya cıkarmıydı

Neyse fazla söylenecek bir şey yok . Tekrardan hepsinin canı sağ olsun