TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: Galatasaray - Türk Telekom ( Canlı Yayın )

Guroviç tepkisinde haklıydı.
30 sayı farkı yediremedi kendine böyle yürekli oyuncuya can kurban.
Faule itiraz etti ki çok net fauldu.
Sonra hakem ona ağır bir karar verdi ve sonra da yüzünde sabahtan kalma çapağı olan hakemin suratına tükürmedi, sadece çapaklar için yüzünü yıkadı ceza almaması gerekir.

Aslansın Guro.

Bu hakemler bu dilden anlıyor.

Erdem-Polat-Murat-Cemal eleştirilerine katılıyorum ama bu oyuncuların sucu değil tamamen yönetim kaynaklı sorunlar.
Tek bir sorum var; Şu 4 oyuncu bugun Telekom'un kadrosunda olsalar hangisi oyuna girerdi ?
Yapılacak birşey yok.
3 oyuncu sakat ve 1 oyuncu daha alınacak umarım malzemelerden iyi bir çorba yapılır ve Şampiyonluğa iyice inanıldıktan sonra hedef belirlenir.Yoksa hedef şampiyonluk dedikten 1 hafta sonra Telekom'dan 30 sayı fark yemekle olmuyor işte.

o zaman bende malik dixonı istiyorum fıtch i istiyorum onlar cüneytten daha ii oyuncular...yok böle bişi yaa walla hemen daragacı

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
erdem murat polat cemal= 12 galibiyet 3 maglubiyet türkiye basketbol ligi 2.galatasaray cafe crown şampiyonluga inanmayanlar parmak kaldırsın içimizdeki inanmayanları bilelim

kardeş herkes takımının şampiyon olmasını ister ama bu türk rotasyonu ile zor be efesten bir oyuncu tt den bir oyuncu bak nasıl inanıyor herkes şampiyonluğa

Guroviç tepkisinde haklıydı.
30 sayı farkı yediremedi kendine böyle yürekli oyuncuya can kurban.
Faule itiraz etti ki çok net fauldu.
Sonra hakem ona ağır bir karar verdi ve sonra da yüzünde sabahtan kalma çapağı olan hakemin suratına tükürmedi, sadece çapaklar için yüzünü yıkadı ceza almaması gerekir.

Aslansın Guro.

Bu hakemler bu dilden anlıyor.

Erdem-Polat-Murat-Cemal eleştirilerine katılıyorum ama bu oyuncuların sucu değil tamamen yönetim kaynaklı sorunlar.
Tek bir sorum var; Şu 4 oyuncu bugun Telekom'un kadrosunda olsalar hangisi oyuna girerdi ?
Bu oyuncularımızdan beklentimiz iyi mücadele etmeleri, gel gör ki büyük maçlarda mücadele yeterli olmuyor skor yapmak sorumluluk alabilmek gerekiyor.
Telekom'a bakıyorsun, Tutku-Barış-Serkan-Bekir bu 4 kişi yıktı bizi.Adamların Winston'u ve Lang'i saha da doğru dürüst durmadı bile.
Yapılacak birşey yok.
3 oyuncu sakat ve 1 oyuncu daha alınacak umarım malzemelerden iyi bir çorba yapılır ve Şampiyonluğa iyice inanıldıktan sonra hedef belirlenir.Yoksa hedef şampiyonluk dedikten 1 hafta sonra Telekom'dan 30 sayı fark yemekle olmuyor işte.

Yeri gelsin aslan Erdem,yeri gelsin oyuna girmez şöyle böyle...
Oyuncularımıza sahip çıkalım,hele ki Polat'ın yüreksiz oynadığını söylemeyelim... Canını ortaya koydu...
Şu takımın eksiklerini unutmayın,Milo şu ligin en iyi PF lerinden,Atkins de en iyi PG lerinden... Üstüne bir de atletik uzun olsa tadından yenmez. Maç sonu tek yabancıyla oynamak zorunda kaldık bilmem farkettiniz mi? Lütfen aklı selim...

yaa eger şu maçta atkins milo olsaydı cemal sakat sakat oynamasaydı o zaman skor böle mi olurdu acaba kimse demezdi ozaman türk oyuncular yetersiz die...

Murat Liman' Alıntı:
Niye hite daha yüzdeli 3 sayılık atıyodu ve top kontrolu daha iyidi.

İstikrar diye bir kelime var dilimizde . Final Four dışında üst üste çok iyi oynadığı 3-4 maç yoktur Hite'ın . Kaldı ki saha dışında da sorunları olan bir oyuncuydu . Kısacası geçen yıl ki Lincolnvari bir oyuncuydu Hite . Canı isteyince oynayan bir tipti .

Resmen bir ay öncesine döndük bu maçta. Ama ders alınırsa problem yok.

Bir de biri beni aydınlatsın. Çok merak ediyorum. Bu Türk Telekom neden hep bize karşı tam konsantrasyon ve azami disiplin ile oynuyor? Geçmişte bir şey mi yaptık onlara da ben bilmiyorum?
Ve son sorum.
Ben, niye doğru düzgün hiç takip etmemişken, bu takımdan bu kadar nefret ediyorum? Kendime izah edemiyorum.

Haa!! unutmadan hakemi ve buradaki malum misafirleri hasretle selamlıyorum.

Taner Tuna' Alıntı:
[quote="Murat Liman":2nkzr49i]
Niye hite daha yüzdeli 3 sayılık atıyodu ve top kontrolu daha iyidi.

İstikrar diye bir kelime var dilimizde . Final Four dışında üst üste çok iyi oynadığı 3-4 maç yoktur Hite'ın . Kaldı ki saha dışında da sorunları olan bir oyuncuydu . Kısacası geçen yıl ki Lincolnvari bir oyuncuydu Hite . Canı isteyince oynayan bir tipti .[/quote:2nkzr49i]

O sorunlar hoca kaynaklıydı... Neyse dönmeyelim o günlere.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Yeri gelsin aslan Erdem,yeri gelsin oyuna girmez şöyle böyle...
Oyuncularımıza sahip çıkalım,hele ki Polat'ın yüreksiz oynadığını söylemeyelim... Canını ortaya koydu...
Şu takımın eksiklerini unutmayın,Milo şu ligin en iyi PF lerinden,Atkins de en iyi PG lerinden... Üstüne bir de atletik uzun olsa tadından yenmez. Maç sonu tek yabancıyla oynamak zorunda kaldık bilmem farkettiniz mi? Lütfen aklı selim...

Atkins yok: cuneytin yasi ortada o gorevi tek basina kaldirmaz.
Milo yok: Polatin durumu ortada milosuz 4 numara tusuz yemek gibi.
Zizic: Takimi yari yolda terk etti.
Gurovic: kararda hakliydi bariz bir faul yapilmisti ona. Itiraz etmesi uzerine haksiz yere diskalifiye oldu.
4-5 numara: Henuz gelmedi beklemekteyiz.
Tufan: Sezon basindan beri yok.

Oyun istedigimiz gibi gitmedi telekomun her attigi girdi.
Uzunlarimiz kisitli iken Telekomda wright-dudley-lang-asim var iken
kazanmamiz cok cok zor idi.

Ligde henuz 3 maglubiyetimiz daha hic birsey bitmis degil
Milo,Atkins ve yeni transfer ile bence sampiyonluk yolunda gucumuze guc katacagiz.
Yeterki o hirsli savunmamizi oyunumuza yansitalim ve hersey bizim istedigimiz gibi gitsin.
Hakemler ise biraz adil olsun.

Yeter artık forumun seviyesini düşürmeye çalışmayın ilk mağlubiyette hemen yüklenmeler ayıptır ya

erdem murat polat cemal= 12 galibiyet 3 maglubiyet türkiye basketbol ligi 2.galatasaray cafe crown şampiyonluga inanmayanlar parmak kaldırsın içimizdeki inanmayanları bilelim

Birinci sirada beni yazabilirsin..Ama gelecek seneler kurulacak kadro teknik ekip ve duzene bagli olaraktan dusuncelerimi sana soylerim.;)

Murat Kaya yerine Serkan Erdogan Erdem yerine Bekir Polat yerine Kerem Gonlum en kotusunden Kaya Peker birde uzun bir kaliteli pivot oyuncumuz olsa iste o zaman isler degisir!

yaa eger şu maçta atkins milo olsaydı cemal sakat sakat oynamasaydı o zaman skor böle mi olurdu acaba kimse demezdi ozaman türk oyuncular yetersiz die...

kardeş sen şu anki türk rotasyonunu yeterli buluyor musun

Murat Kaya,Erdem,Cemal,Polat 4'lusu Sampiyonluk bekleyen kluplerin yapısına uygun oyuncular ne yazikki degillerdir..Bu dusunceyi benimsedigimiz zaman zaten Sampiyonluk kavramının aslında ne kadar cok engebeli,zorlu oldugunu anlayacagiz..

hakemler kırılma anlarında çok kötüydü. uzun rotasyonunda sıkıntı yaşadık. bence atkinsi aradık. bu kadar bütçeli takımın ilk 5 inde polatın olması şanssızlıktır. milojevic cemal sakat zizic kaçak. bence pota altı güçlenmeli ve önümüzdeki yl transfere erken başlanıp türkler alınmalı.

madem öle yetersiz türk oyuncu rotasyonumuz var madem serkanımız yok keremimiz yok kayamız yok oynamalım ligde bu sene yi pas geçelim...unutmayınki galatasarayın oldugu yerde herzaman şampiyonluklardan sözedilir...