TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Bu maci da kazanip 14e 1i yakalarsak ikinci yari kolay maglubiyetler almadigimiz takdirde ilk 2de oluruz ama herseyden once intikam alip telekomu yenmeliyiz
DISE DIS KANA KAN INTIKAM INTIKAM!:) gecen sene bizi ilk turda eleyerek onumuzu kesmislerdi bu sene onlar iyi gitmiyor bir darbede biz vurmaliyiz KAZANACAGIZ!

Çeşitli nedenlerden dolayı bu sene sadece 1 kez salona gelebildim, Fener maçına bilet aldım ona da hasta oldum diye gidemedim.

İnşallah bu maça aslanlar gibi biletimi alıp gidiyorum. Bekle beni Ayhan Şahenk :)

Takımdaki yükselen performans ve olumsuz havadan olumlu havaya geçiş bizim bu maça oldukça moralli çıkmamızı sağlayacak. Aynı zamanda sahamızdayız ve rakibin son maçlarda düşen performansı da göz önüne alınınca galibiyete oldukça yakınız. Ama rakibi ciddiye almamak gibi bir şansımız da yok.

00308425.jpg

UNUTMA UNUTTURMA

Khimik başlığında Milojevic'in üç hafta daha oynayamayacağı yazılmış.

Bu durumda potaaltında Hüseyin'in iyi maçlarından birine daha çok ihtiyacımız olacak.

bu maçtaki en büyük kozumuz gene koray hoca olacak...zannediyorum ki ercüment sunter öncelikle koray hoca üzerinde biraz düşünecek...

bi çift sözümde telekoma her sene galatasaray karşı oynadığı oyunları avrupada oynasa çok rahat final four oynar...ligdede efes fener tanımaz...karşıda sarı kırmızı rengi görünce bişeler oluyo bu takıma

Şu son maçlardaki hırs , azim ve isteği gördükçe Telekom'a yazık olacak diyorum :) Sabah Telekom akşam Malatya çifte kavrulmuş zafer haftası

Tunç Altanlar' Alıntı:
Şu son maçlardaki hırs , azim ve isteği gördükçe Telekom'a yazık olacak diyorum :) Sabah Telekom akşam Malatya çifte kavrulmuş zafer haftası
Bayan maçı ne oldu?Ümidi kestik mi oradan?Yoksa hiç mi haberimiz yok?

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Tunç Altanlar":2l9qtqk9]Şu son maçlardaki hırs , azim ve isteği gördükçe Telekom'a yazık olacak diyorum :) Sabah Telekom akşam Malatya çifte kavrulmuş zafer haftası
Bayan maçı ne oldu?Ümidi kestik mi oradan?Yoksa hiç mi haberimiz yok?[/quote:2l9qtqk9]

O hesabı kapatacağız Eren. Onu kimse unutmaz kardeşim,merak etme sen. :)

Ahmet Dedehayır: Cumartesi Günü Galatasaray Basketbolu İçin Önemli

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır, 17 Ocak Cumartesi günü Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak erkek ve bayan basketbol takımlarımızın maçlarına ilişkin olarak resmi sitemiz Galatasaray.org'a açıklamada bulundu.

Dedehayır açıklamasında, Galatasaray Cafe Crown'un Eurochallenge'da son 16 takım arasına girdiğini hatırlattı ve Cumartesi günü Türk Telekom ile oyananacak olan lig maçının sıralama açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Ahmet Dedehayır ayrıca, aynı gün bayan basketbol takımımızın da Samsun Basket ile oynayacağını, dolayısıyla Cumartesi gününün iki takımımız için de çok önemli olduğunu söyledi. Açıklamasının sonunda Galatasaray taraftarlarının Cumartesi günü iki takımı da yalnız bırakmayacağına inandığını söyleyen Dedehayır, "Geçtiğimiz Fenerbahçe maçında yaşanan sorunların artık yaşanmaması için gereken bütün tedbirleri aldık. Taraftarlarımız gönül rahatlığıyla Ayhan Şahenk Spor Salonu'na gelebilirler" dedi.

Merhabalar,
Kesin kararımı verdim ve haftasonu iki maça da geleceğim İnşallah. İnanıyorum ki iki maçı da alacağız.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Merhabalar,
Kesin kararımı verdim ve haftasonu iki maça da geleceğim İnşallah. İnanıyorum ki iki maçı da alacağız.
Buyrun gelin hocam:)

Lang, Lang, Lang, Lang..
Dikkat edilsin şu rahatsız adama..
Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor, canlı bomba mübarek..
Bu sefer bağırtıcam VIP'ı :)

Maça gelecekler muhakkak erken gelmeli.