TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":21xx81f6]Merhabalar,
Kesin kararımı verdim ve haftasonu iki maça da geleceğim İnşallah. İnanıyorum ki iki maçı da alacağız.
Buyrun gelin hocam:)[/quote:21xx81f6]
Geleceğim:)
ama erkenden yola koyulmam lazım!!

ultrAslan sitesinden takip ettigim kadarıyla tek renk ''KIRMIZI'' olunacakmıs ve gelen herkesin düdükle gelmesi istenmiş erken gidin fener macındaki gibi dısarda kalmayın öncesindeki Bayan basket macınıda unutmayalım

1 gün 2 galibiyet

kaan çağdur' Alıntı:
nba maçlarında bazen tek renk giyiliyo we inanılmaz goruntuler olusuyo,bunu uygularsak tbl tarihine geçeriz

Çok zor bu durum kardeşim..
2 senedir KIRMIZI, KIPKIRMIZI diyoruz dilimizde tüy bitti ama olmuyor işte..
Anca bu olaya kulüp el atacak maç öncesi organizasyon olacak..
Yoksa ultrAslan, GSBasket falan tek başına halledemez bu işi..
3500 kişiden bahsediyoruz.. Hangi birini kontrol edeceksin..

Kırmızı giyeriz o kolay Asvel maçından üstümüz var fakat yanılmıyorsam Nba'da kapıda dağıtıyorlar bunları ve insanları sıkmayacak şekilde bol üstler bunlar.Yani bizim bildiğiniz manada t-shirt değil.Biraz zahmetli olur ama bu yönde bir çabaya girişilebilir Play-off'larda...

Keşke yönetim tek bir renkte t-shirt dağıtsa. Kalite olarak iyi olmaz ama Galatasaray arması yeter. Bunu iyi uygulamak gerekli fakat çokta kolay olmuyor.

Zaten bazı büyük maçlarda denendi ama hem çevremde giymeyenler oldu, hem bazı kişilere verilmedi. Yani hem organizasyon zor düzenleniyor, hemde bazı artistler giymiyor :)

Berk Tuna' Alıntı:
, hemde bazı artistler giymiyor :)
Çok doğru tespit :) :) Dediğim gibi t-shirt yerine daha bol mesela halı saha maçlarında giydiğimiz gibi bişey lazım zaten salon çok sıcak oluyor çoğu insan giymez t-shirt.

çok merak ediyorum bu sefer barış özcan ve tutku açık ikilisi nasıl bir galatasaray taraftarını çileden çıkarma organizasyonu yapacaklar

Geçen sene yapılmıştı o kırmızı giyinme durumu,üzerinde Cafe Crown yazan tshirtlerle.

O şekil olacaksa olmaması daha iyi bence,herkes elinden geldiğinde kırmızı gidiyor zaten.Hoş org döneminden beri kırmızı olalım diye yırtınıyoruz ama BH'ın efsane olmuş,nette elden ele dolaşan bir fotoğrafı hariç kıpkırmızı bir görüntümüz yok ne yazık ki ne salonda ne stadda.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Geçen sene yapılmıştı o kırmızı giyinme durumu,üzerinde Cafe Crown yazan tshirtlerle.

O şekil olacaksa olmaması daha iyi bence,herkes elinden geldiğinde kırmızı gidiyor zaten.Hoş org döneminden beri kırmızı olalım diye yırtınıyoruz ama BH'ın efsane olmuş,nette elden ele dolaşan bir fotoğrafı hariç kıpkırmızı bir görüntümüz yok ne yazık ki ne salonda ne stadda.
Çağlar kardeş o t-shirt nasıl sıktı beni anlatamam ama giydik sabır ettik.Herkes benim kadar sabırlı değil işte bide kızlara olmamıştı sanırım o t-shirt bunuda çözüm bulmak lazım:)

Ben bu maç öncesinde Galatasaray'ı favori olarak görüyorum.
Murat Özyer'in takımdan ayrılmasından sonra muhteşem bir çıkış yakaladılar.
Zaten savunmalarıda iyi ve biz iyi savunmalara karşı bu sezon daha maç kazanabilmiş değiliz.
Bu maçta ayrıca taraftar olarak GS arkasına çok büyük destek alarak çıkacak.
Ercüment Sunter'de oyuna müdahale konusunda yine yetersiz kalırsa yenilgi kaçınılmaz olacaktır.
Kazanmamız dileğiyle....

bu telekomun forum sitesinden bir yazıdır.bu bile maç sonucu hakkında bilgi vermeye yeter sanırım

Bu maçta bizler tribün olarak oyuncularımızda saha içi performansı olarak fb maçından daha iyi olmak zorundayız.

Bunun sorumlusu ise Milo sakatken kaçıp giden Zizic'tir, pota altında bizi öyle zora soktuki resmen kaderimizle oynadı.

Umarım bundan sonra gittiği her klüpte rezil olur, ve kovulur.

Rakibimizin en güçlü olduğu 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda birde eksik olacağız, allah göstermesin Hüso birde faul problemine girerse, işimiz dahada zorlaşacak.

Cemal ve Polat bu maçta çok iyi olmak zorundalar, Cemal Wright'a ezilmemeli, Polatta Dudley'i iyi savunmalı, alçak posttan atacağı şutlarda muhakkak yanında olmalı.

Lang ile eşleşebilecek tek uzunumuz Hüso, ama bu eşleşmeşde Hüso iyi savunma yapmak isterse bana göre faul problemine girmesi kaçınılmaz olur.

Olası bir sıkıntıda Erdem ve Gurovic 4 oynayacaktır, ama boy ve kalıpları itibari ile etkili olmaları bana göre çok zor.

Bu maçta canımı sıkan tek şey bu, bunun sorumlusu Zizic efendiyede tekrardan sevgilerimi iletiyorum.

Dış oyuncularımız ise bence Telekom'a karşılık verebilecek oyuncular, hatta üstün olduğumuzu bile çok rahat söyleyebilirim.

Bu maçta gerçek bir basket taraftarı nasıl destek veriyorsa öyle yapmamız çok önemli, pür dikkat maçı izleyip sürekli reaksiyon göstermeliyiz, top rakipteyken kulakları sağır etmeliyiz, hatalı kararları hemen hakemin yüzüne vurmalıyız, kendi oyuncularımızı ise kaçan bir şuttan sonra bile alkışlamalıyız.

SAFLARI SIKLAŞTIRALIM ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

Kafa kafaya mac bekliyorum. Umarim sans yanimizda olur. Telekomun guardlari da cok saglam. Bu yönden fener macinda rahat ettik simdi zor olacak. Bu maci mücadele ve cosku ile kazaniriz. soguk kanli olamaszak isimiz zor olur.