Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom
Bu maçta bizler tribün olarak oyuncularımızda saha içi performansı olarak fb maçından daha iyi olmak zorundayız.
Bunun sorumlusu ise Milo sakatken kaçıp giden Zizic'tir, pota altında bizi öyle zora soktuki resmen kaderimizle oynadı.
Umarım bundan sonra gittiği her klüpte rezil olur, ve kovulur.
Rakibimizin en güçlü olduğu 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda birde eksik olacağız, allah göstermesin Hüso birde faul problemine girerse, işimiz dahada zorlaşacak.
Cemal ve Polat bu maçta çok iyi olmak zorundalar, Cemal Wright'a ezilmemeli, Polatta Dudley'i iyi savunmalı, alçak posttan atacağı şutlarda muhakkak yanında olmalı.
Lang ile eşleşebilecek tek uzunumuz Hüso, ama bu eşleşmeşde Hüso iyi savunma yapmak isterse bana göre faul problemine girmesi kaçınılmaz olur.
Olası bir sıkıntıda Erdem ve Gurovic 4 oynayacaktır, ama boy ve kalıpları itibari ile etkili olmaları bana göre çok zor.
Bu maçta canımı sıkan tek şey bu, bunun sorumlusu Zizic efendiyede tekrardan sevgilerimi iletiyorum.
Dış oyuncularımız ise bence Telekom'a karşılık verebilecek oyuncular, hatta üstün olduğumuzu bile çok rahat söyleyebilirim.
Bu maçta gerçek bir basket taraftarı nasıl destek veriyorsa öyle yapmamız çok önemli, pür dikkat maçı izleyip sürekli reaksiyon göstermeliyiz, top rakipteyken kulakları sağır etmeliyiz, hatalı kararları hemen hakemin yüzüne vurmalıyız, kendi oyuncularımızı ise kaçan bir şuttan sonra bile alkışlamalıyız.
SAFLARI SIKLAŞTIRALIM ŞAMPİYON OLACAĞIZ!