TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Cagri klibi GSTV'ye ait, biz GS.org'da yayinladik sadece.
Onlarin da eline saglik.
Cumartesi salonu dolduralim
Yine hamam gibi olacak orasi ayri :)

Zoban Raftik' Alıntı:
Basketbola onem verilmiyor demesin kimse :)

Çok teşekkürler.

Hüseyin ile Kaptan'ın çektirdiği üçlüde yine tüylerim diken diken oldu.
Allah bizlere daha çok galibiyet üçlüsü çektirmeyi nasip etsin...

Bu arada Fülker maçı sonrası soyunma odasındaki yeni pembe gömlekli dikkatimi çekti. :)

Eyup, PR ajansi gibi calisiyorsun :)
Eline saglik.

Bu arada FB macindan bir klip de eklendi.
Ona da göz atin.

Zoban Raftik' Alıntı:
Eyup, PR ajansi gibi calisiyorsun :)
Eline saglik.

Bu arada FB macindan bir klip de eklendi.
Ona da göz atin.
Basketbolla ilgili her şeyi merak ediyorum, onun için oralarıda takip ediyorum.

Birde Zoban Fb maçı öncesi, resmi site biraz az çağrı yaptı, nedeni sizin ihmaliniz değildi, sanırım 2. bir heysel faciası yaşanmasın diye yapılmadı bazı atraksiyonlar, haksızmıyım???

Buna rağmen, izdiham yaşandı, bide siz daha fazla asılsaydınız neler olurdu acaba :)

Gundem yogunluguna gore bazen bazi mac cagrilari, maca ozel gorsel hazirlama, video isleri gibi seylerin yogunlugu ayni olmayabiliyor.
Bazen zaman da yetmiyor.
Dar bir ekiple calisiyoruz.

FB macina cagri yap, yapma o salon dolar.
Senede sadece 1 basket macini 1 futbol macini bekleyen bir kitle her zaman vardir.

Zoban Raftik' Alıntı:
Gundem yogunluguna gore bazen bazi mac cagrilari, maca ozel gorsel hazirlama, video isleri gibi seylerin yogunlugu ayni olmayabiliyor.
Bazen zaman da yetmiyor.
Dar bir ekiple calisiyoruz.
Kusura bakma Zoban, buna inanmadım :)

Yönetim maç günü dışında bir çağrı yapmadı, zaten şakır şakır bilet satılıyordu, birde aşırı bir motivasyon yapılsaydı taraftara o gün çok nahoş olaylar olabilirdi diye düşünüyorum.

Dar kadro ile çalıştığınızın hepimiz farkındayız, buna rağmen çok güzel işler çıkarıyorsunuz, wall paperlarınız'ın hepsi bilgisayarımda saklı, kolay gelsin başarılar.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":1dv1iohg]Yeni pembe gömleklinin kafasında ki el de benim dikkatimi çekti :p

Süper ya. :) Abi kafadaki el öyle böyle değil.Yani bırakmıyor,okşuyor,seviyor. :p[/quote:1dv1iohg]Resmen sabunlayıp yıkamış, sonra kurulamış:)

Zoban Raftik' Alıntı:
Ya bir saniye beni de sasirttin.
FB macina cagri yapmisiz ya :
http://www.galatasaray.org/basketbol/er ... r/2795.php

Hem site girisnden hem mansetten bu haberler cagri yapilmisti FB Macina.
Hiç çağrı yapılmadı demedim, 1-2 duyuru vede maç günü çağrı yapıldı dedim, ne demek istediğimi daha iyi anlatabilmek için şöyle söyleyeyim, FB bayan ve Efes maçlarının oynandığı hafta resmi sitede çıkan duyurular ve çağrılar ile bu erkekler fb maçında yapılanları kıyaslarsan aradaki farkı daha net görürsün bence.

Iste ayni yogunlukta olmuyor dedim ben de zaten.
Tamamen dogal gelisen bir sürec aslinda.
Gerek suan Erkek takimin yakaladigi ivme, gerekse ilk macta Samsun'a yenilen bayan takiminin rovansi almasi gerektigi gibi durumlar, cumartesi salonun doldurulmasini sart kosuyor.

FB macina cagri yap yapam dolar o salon, onu diyorum :)
FB macini istersen hic bahsetme, gözü kapali gelir insanlar o maca:)
Mesele Telekom macina gelinmesidir.

Gecen sene Telekom macinda salon cok guzeldi.

Zoban Raftik' Alıntı:
Iste ayni yogunlukta olmuyor dedim ben de zaten.
Tamamen dogal gelisen bir sürec aslinda.
Gerek suan Erkek takimin yakaladigi ivme, gerekse ilk macta Samsun'a yenilen bayan takiminin rovansi almasi gerektigi gibi durumlar, cumartesi salonun doldurulmasini sart kosuyor.

FB macina cagri yap yapam dolar o salon, onu diyorum :)
FB macini istersen hic bahsetme, gözü kapali gelir insanlar o maca:)
Mesele Telekom macina gelinmesidir.

Gecen sene Telekom macinda salon cok guzeldi.
Haklısın, Telekom maçını doldurmak lazım, eminim öylede olacak.

bu macta olasi bir galibiyet ve süper bir atmosfer takimi iyice havaya sokar sampiyonluga inandirir. bu mac mutlaka kazanilmali. momentumu bozmamak lazim.

bu maçtaki galibiyet 10 gün sonraki avrupası maçındaki takımı en az 20 sayı farkla yenmemiz demek.....

Bu arada; Engin Kennerman, Serkan Emlek ve Alper Özgök maçın hakemleri. Oldukça çekişmeli olacağı ve savunmadan çok hücumun ön planda olacağı bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe maçını aratmaz heyecan olarak bana göre..

bi sorun olmazsa salondayım ve spormax daki yorumcuyu dinlemek zorunda kalmıcam :D
şimdiden maçı tv den takip edeceklere sabır dilerim :D
inş. kazanırız