• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 15. Hafta │ Galatasaray MP 90 - 72 Aliağa Petkim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
lütfen özelden link bekliyorum

Link varsa özelden ben de alabilir miyim?

link çin özelden beni de unutmayın arkadaşlar

Çok tempolu oynuyoruz savunma her zamanki gibi çok iyi serbest atış da kaçırmadık şimdilkik, nazar değmesin.

Maç bitmeden söyleyelimde skora bağlı yorum yapmış olmayalım: Oktay Mahmuti'nin Evren Büker'i takımdan kovmayıp maça çıkarması skandaldır.O kadar maça çıkan oyuncuların emeğini hiçe saymaktır...

arkadaşlar bende link alabilir miyim özelden? bu maçı mutlaka izlemem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

Ailemin yanına geldim ve bpurada Lig Tv yok :( Oyuncu istatistiklerini yazsa biri? Kim kaç sayı kaç rebound ile oynuyor?
Teşekkürler

Bu tribün kaçmamalıydı.Bilhassa tepki gerektiren anlardaki tekdüzeliğin önüne geçildi şu ana kadar.Maç başındaki sertliğimizden eser yok ikinci çeyrekte,37-27.

arkadaşlar yok mu özelden link gönderecek bir hayırsever???

Hücumda ne yaptığımızdan bihaber vaziyetteyiz.Setleri kör oynayıp oradan ekmek yiyemeyince bire bir zorluyoruz,her şey kolay olsun istiyoruz.İlk çeyrekte mükemmel oynayan Songaila ikinci çeyrekte saç baş yolduruyor.Anlamak zor.39-33.

42-35 devre bitti shipp son anda kuponu getirdin adamsın adam :)

Arkadaşlar şu istatistikleri biri paylaşsa. BBL resmi sitesi de vermiyor. Shumpert, Lako, Gordon kaç sayı ile oynuyor?

Lakovicin olmadığı bölümün skoruna bakın,olmadığı bölüme bakın.Lakovic bu takımın tümörüdür.Çok net

Üçlük atmadan 42 sayıya nasıl ulaştık çok merak ediyorum...

İlk yarı istatistikleri:

hayırsever biri özelden link atarsa çok makbule geçer

malesef furkan kardeş hayırsever kalmamış forumda. sabahtan beri istiyoruz gönderen yok.

Geri