TBL 15. Hafta │ Galatasaray MP 90 - 72 Aliağa Petkim

maçta mola sırasında Kutay Çamcı hakeme "seminerde bunları öğretiyorlar galiba" diye bağırdı, hakem dönüp baktı ve maç sonu şikayette bulundu. şu an saçma sapan bir sebepten dolayı karakoldayız..

Geçmiş olsun. Gelişmeleri iletmeye devam edin lütfen.

Hakemler de başımıza hepten gestapo şefi kesildi zaten. Kutay Bey'in ses tellerini yormasına üzüldüm ben. Klasik, Moğulkoç show izledik. MHK çok iyi yapıyor, kendisini sürekli uyduruk maçlara atayıp.

Bu arada hangi hakem şikayette bulundu? Bir de bulunma gerekçesi nedir, üstteki olayda hakaret vs. hiçbir şey yok.

Hiç şaşırmadım, üstte yazdığım gibi. Yönettiği her maçta her iki takım benchini ve seyirciyi zıvanadan çıkartabilmek becerisine sahip olmak takdire şayan.

maçta mola sırasında Kutay Çamcı hakeme "seminerde bunları öğretiyorlar galiba" diye bağırdı, hakem dönüp baktı ve maç sonu şikayette bulundu. şu an saçma sapan bir sebepten dolayı karakoldayız..

Büyük geçmiş olsun, Kutay Bey gibi terbiyeli bir kişiden de şikayetçi olacaksa tepkimizi nasıl göstereceğiz hiç bilmiyorum...

O Emin Moğulkoç denen şahsiyet dönsün de verdiği kararlara baksın. Maçı +20'den -5'e çekmeye başardı ama malesef gerisini getiremedi. Nedim Abisi ona güzel bir fırça çeker bu hafta. Belki de onun stresiyle şikayetçi olmuştur, yazık tabi adama.

Tebrik ediyorum takımı, bi ara zorlansak da kalite farkıyla rahat galip geldik eksiklerimize rağmen.. Evren'e birşey demeyeceğim, zaten epeydir oynamıyordu. Heralde kimse çıkıp çok iyi işler yapmasını beklemiyordu, kaldı ki zaten geçen seneden beri kötü. Bakalım bundan sonra kadroda yer bulacak mı, hep birlikte göreceğiz.. Takımı yürekten kutluyorum..

Bu hakemler kendini ne sanıyor? Siz de bize hakaret etti diye şikayette bulunun. Maçı çığrından çıkart, insanları sinir et sonra bir de üstüne haklı çık. Bürgün taraftarla öyle bir karşı karşıya gelirlerki yaptıklarına çok pişman olurlar!

Karakoldaki arkadaşlardan ricam lütfen sizde şikayette bulunun.

Saygılar.

İkinci yarinin başında tökezlememize ragmen net bir galibiyet aldık .Fenerbahcenin kaybettigi hafta kazanmak önemli . Bu arada Tutku ve Ender neden oynamadi ?

Maç boyunca duyduğu ya da uydurduğu tüm küfürlerin arkadaşımız tarafından söylendiğini kendinden emin bir şekilde iddia etmiş. Bu karaktere sahip birinin maçı çığrından çıkarması normal.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Umarım en yakın zamanda çıkarsınız karakoldan. Görüntü veya ses kayıdı yoksa birşey iddia edemezler.

Geçmiş olsun Kutay Bey ve Alperen Bey.

Amaç ceza almaları sağlamak vs. değil ki, taraftarın karakolda rahatsız olmasını sağlamak... Yanlarına kâr kalmamalı bu durum.

Naparsak yapalım bugüne kadar yaptıklarının hepsi bir şekilde yanlarına kalıyor. Tiksindirici bir hal almaya başladı. Pozisyonları seyredeceklerine sürekli gözleri benchlerde.

Geçmiş olsun Kutay Bey ve Alperen Bey.

Amaç ceza almaları sağlamak vs. değil ki, taraftarın karakolda rahatsız olmasını sağlamak... Yanlarına kâr kalmamalı bu durum.

Alperen eşlik etti bana sadece ilginç bir deneyim oldu benim adıma karakolda çalışan polis memurlarının işinin epey zor olduğunu görmüş oldum bizim mesele kalp krizleri ile dolu bir acilde boğaz ağrısı ile gelmek gibi olduğu için oradaki süreci çok uzatmadım.

Asıl mesele şu maçın hakemi ya yalan söylüyor yada ciddi sıkıntıları var benim kendisine O.Ç. A.A.K dediğim gibi iddaalarda bulunmuş ki ben bu kelimeleri kimseye karşı kullanmam.Zaten maç sonunda beni işaret ettiğinde benim dışımda kimse beni kast ettiğini anlamadı güvenlik görevlileri olayı anlaya kadar çıksam on kez çıkardım ama bekledim.Ortada açık bir iftira var umarım bizim bölümün çekimleri falan vardır birilerinin elinde.Tam tersi görüntü yada ses kaydının olması çok daha iyi olur benim ağzımdam ne o ifadele rçıktı nede küfür kapsamında herhangi bir kelime çıktı

Alperen eşlik etti bana sadece ilginç bir deneyim oldu benim adıma karakolda çalışan polis memurlarının işinin epey zor olduğunu görmüş oldum bizim mesele kalp krizleri ile dolu bir acilde boğaz ağrısı ile gelmek gibi olduğu için oradaki süreci çok uzatmadım.

Asıl mesele şu maçın hakemi ya yalan söylüyor yada ciddi sıkıntıları var benim kendisine O.Ç. A.A.K dediğim gibi iddaalarda bulunmuş ki ben bu kelimeleri kimseye karşı kullanmam.Zaten maç sonunda beni işaret ettiğinde benim dışımda kimse beni kast ettiğini anlamadı güvenlik görevlileri olayı anlaya kadar çıksam on kez çıkardım ama bekledim.Ortada açık bir iftira var umarım bizim bölümün çekimleri falan vardır birilerinin elinde.Tam tersi görüntü yada ses kaydının olması çok daha iyi olur benim ağzımdam ne o ifadele rçıktı nede küfür kapsamında herhangi bir kelime çıktı

Bir şekilde forum ve tribün olarak bu hayal ürünü ithamları yapanları,yaptıklarının yanlarına kar kalmamalarını sağlamayız.Prosedürleri bilen arkadaşlar yardımcı olursa bizim de arkasında olacağımız bir hareket başlatmalıyız.

Ben maçta yukarılardaydım.Oralardada hakeme baya bi sövdüler.Sövmemek elde değildiki.Maçı çığırından çıkardılar resmen.Bayan maçında da hakemlerin yanlış kararları ortalığı gerdi.Durup dururken maçı katlediyorlar, sonrada küfür yedik diyorlar.Çok seyirci olmamasına rağmen ateşli taraftarların desteğiyle hakemlere rağmen maçı aldık.Evren uzun aradan sonra takıma girmesine rağmen oldukça iyidi özelliklede savunmada.Andric ve Songalia çok istekliydi.

Kutay Bey, çok geçmiş olsun.
Maalesef ki bu ve buna benzer durumlar hep küfürün en az olduğu Galatasaray tribünlerinde gerçekleşiyor.
Eşkiyası gitti, ama düzeni devam ediyor, fakat azalarak bitecekler, buna da inancım tam..