Allah kızılyıldız deplasmanında yardımcımız olsun. Maçla ilgili söylenecek pek bir şey yok, bugün bile rahat kazanamadık. Her iki yönde de takım oyunu yerlerde. İşimiz çok zor ya.
Nur Germenin de Turgay Demirer gibi galatasarayla bir alacağı var ama tam bilmiyorum. Yıllardır bizi destekleyen tek yorum yapmadı yapmaz da.Nur Germen atamandan önce bizi şampiyon yapan koçtur.iyi bir yorumcu değildir ama bize karşı art niyetli de değildir
kötü yorumcu kabul ediyorum.tufan olaydı iyiydi.Nur Germenin de Turgay Demirer gibi galatasarayla bir alacağı var ama tam bilmiyorum. Yıllardır bizi destekleyen tek yorum yapmadı yapmaz da.
Göktürk 95 jenerasyonun da hangi ara en iyi forvet oldu? Ege ise pivot deil dört numara. Gercekler bazen hos olmuyor ama bence ikisindede potansiyel yok. İnşallah ben yanılırım.
Bu arada mutlak kazanmamız gereken bir maç, kolej ters bir takım inşallah ters bir sonuç çıkmaz
Bu takımda ben oyuncu olsam , maçtan sonra Arroyoyu döverim. Şaka bir yana bu sene takıma çok zarar veriyor , hadi savunası yok am hücum da çok kötü ve aşırı egoist , içeri yeterince top inmiyor.
14 şutta 10 sayı atmış.
Maç sonucu ile ilgili resmi sitede bilgi yok. fenerbahçe taraftarı caferağa'da Genç takımın üstüne torpil atıyor maç erteleniyor sitede haber yok. Yazık.
Takımla ilgili hiçbir ümidim kalmadı. Erceg'i savunmasından ötürü 40 atsa da sevmiyorum. Sinan'ın sayı atmasa da hastasıyım. Ben de büyük çoğunluk gibi ''hücum maç savunma ise şampiyonluk kazandırır'' görüşündeyim. Burada amacım Mahmuti-Ataman tartışması yaratmak değil. Mahmuti takımları daha dengeliydi. Ataman takımları değişken. Tavanı ve tabanı görebiliyoruz. Tabi ki playoffta her şeyi değiştirebiliriz ancak bu sezon bu çok zor gözüküyor. Elimizdeki oyuncu grubuyla savunmayı en üst seviyeye çekmek imkansız. Erceg öleceğini bilse savunma yapmaz. Euroleague'de savunduğu adamları MVP yapmaya ant içmiş. Micov, Pocius savunma yapamayan adamlar. Anca takım yaparsa. Arroyo aynı şekilde savunmada sorunlu. Bilmiyorum. Umudum çok kırıldı son zamanda. Biri savunma yapsa diğeri yapmıyor. O yapacak olsa diğer ikisinin dünya umurunda değil. Tamam tüm takım savunma yapsın demiyoruz ama savunmayı yeterli seviyeye çekmek için bu oyuncu topluluğuyla belli bir standart yakalamak çok zor.