TBL 15. Hafta l Ted Ankara Kolejliler: 67 - Galatasaray: 75

Efesi deplasmanda da olsa,evimizde de olsa yeneriz derken, bugunku Telekomun deplasmandaki Efes galibiyetinden esinlendim. Telekom sadece geri donus yapti Efese karsi. Biz maca ruzgar gibi girer,Malaganin ilk yari yaptigini yapar en fazla 5 sayiya kadar farki dusurmelerine izin veririz o da Perperoglou veya yasli Krstic devreye girerse..

Yoksa Carlos ve arkadaslari Efes'i supurur.
İki sene önceki şampiyon takım olsa neyse ama bu seneki takımımız öyle bir takım değil arkadaşlar,bunu erken görüp bişeyler yaparsak belki ama yok biz onları şöyle süpürürüz böyle süpürürüz gibi hülyalara dalarsak bu takım max yarı final görür bu oyunla,bu savunmayla bu sene.

İki sene önceki şampiyon takım olsa neyse ama bu seneki takımımız öyle bir takım değil arkadaşlar,bunu erken görüp bişeyler yaparsak belki ama yok biz onları şöyle süpürürüz böyle süpürürüz gibi hülyalara dalarsak bu takım max yarı final görür bu oyunla,bu savunmayla bu sene.

Tamamen katiliyorum sana. Bu takim hic kimseyi süpüremez. Örnek bjk maci: ilk yari süpürdük ama ikinci yari ne oldu ?

Onemli olan sinerji ve coskuyu yaratmak... Iyiki Alba macimizida seyircisiz oynayacagiz. Yoksa 4000 kisiden fazla seyirci gelmezdi. Yonetim parayi bu sene kesti ya seyircide gelmez.

2 sene once full cekerken, bir anda butceyi kisip seyircininde buna ayak uydurmasina anlam vermek guc. Sinerji ile cosku ile takimin kenetlenmesi taraftarin salonu full cekmesi ile bir anda 2-3 vites arttirmamak elde degil.....

Iste her sey bir butun...

Her yorum varsayımlar üzerine kurulu. Savunmamız şöyle olursa, x oyuncu böyle yaparsa, y oyuncu şunu yaparsa, hoca bilmemne yaparsa. Kritik bütün deplasmanlrda sahaya karakterden koymaktan aciz bi takım benim gördüğüm şu an. Cuma günü o atmosferde bu değişirse sezona dair umutlarım artar ama yine 2.çeyrekte 10 farkı yiyip kabuğuna çekilen bi takım olursa bu takımdan bi yol olmaz

Zaten galatasarayimiz her takımı her yerde yeniyor da bir biz göremedik bu kadroyla işimiz çok her maç 80 sayı goruyoruz potamizda savunmayı duzeltmeden bu takım ligde final göremez eurolig ten gruptan çıkmamız benim için mucize zaten cikarsak mucizeyi gerçekleştirmiş oluruz bence