Fatih'in bir geleceği yoktu artık bunu herkes bilmeli.Yaş geldi kaça hala aynı Fatih.2 blok yapyor 5 top kaybı kalsın ozaman oynayacağı süre.Emir Kalyoncu' Alıntı:Bana kalirsa Oynamasindan cok! Buyuk takim olmak istiyorsak,Huseyinsiz,Dee'siz mac kazanmayi ogrenmeliyiz.Nasil Efes Nicholassiz,Serkansiz kazaniyorsa... Aslinda olmasini istemiyorum Huseyinin bu macta,tam hazir olmadan.Cemal ve Fatih'in kendi kaderlerini cizmesini istiyorum kendi gelecekleri adina.
Uğur YILMAZ' Alıntı:Fatih'i çok severim hem kişiliği hem de sahada koyduğu canla başla müğcadelesini... Ancak artık biraz çabalayıp kendini geliştirmesi lazım. İlk başlarda hep gelişir diyorduk ama herkes onu geçti. Daha dünün çocukları(Ömer Aşık, Semih Erden...) onu geçti. o ise yerinde saydı. Artık imajıyla oynamayı bırakıp biraz da basketbol oynaması lazım... Bu Fatih2e yaptığım belkide ilk eleştiri ama artık gerekli. Geçen sene o kadar süre aldı. Ama bir gelişme olmadı. Bunca seneden sonra bir gelişme bekliyor insan...
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":2p6695u3]Fatih'i çok severim hem kişiliği hem de sahada koyduğu canla başla müğcadelesini... Ancak artık biraz çabalayıp kendini geliştirmesi lazım. İlk başlarda hep gelişir diyorduk ama herkes onu geçti. Daha dünün çocukları(Ömer Aşık, Semih Erden...) onu geçti. o ise yerinde saydı. Artık imajıyla oynamayı bırakıp biraz da basketbol oynaması lazım... Bu Fatih2e yaptığım belkide ilk eleştiri ama artık gerekli. Geçen sene o kadar süre aldı. Ama bir gelişme olmadı. Bunca seneden sonra bir gelişme bekliyor insan...
Fatih'in bir geleceği yoktu artık bunu herkes bilmeli.Yaş geldi kaça hala aynı Fatih.2 blok yapyor 5 top kaybı kalsın ozaman oynayacağı süre.Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":8h8i1txm]Bana kalirsa Oynamasindan cok! Buyuk takim olmak istiyorsak,Huseyinsiz,Dee'siz mac kazanmayi ogrenmeliyiz.Nasil Efes Nicholassiz,Serkansiz kazaniyorsa... Aslinda olmasini istemiyorum Huseyinin bu macta,tam hazir olmadan.Cemal ve Fatih'in kendi kaderlerini cizmesini istiyorum kendi gelecekleri adina.
Mert Yigit Kazan' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":2vn3fzkw][quote="Uğur YILMAZ":2vn3fzkw]Fatih'i çok severim hem kişiliği hem de sahada koyduğu canla başla müğcadelesini... Ancak artık biraz çabalayıp kendini geliştirmesi lazım. İlk başlarda hep gelişir diyorduk ama herkes onu geçti. Daha dünün çocukları(Ömer Aşık, Semih Erden...) onu geçti. o ise yerinde saydı. Artık imajıyla oynamayı bırakıp biraz da basketbol oynaması lazım... Bu Fatih2e yaptığım belkide ilk eleştiri ama artık gerekli. Geçen sene o kadar süre aldı. Ama bir gelişme olmadı. Bunca seneden sonra bir gelişme bekliyor insan...
Mert Yigit Kazan' Alıntı:Semih mi? :shock: :shock:
Mert Yigit Kazan' Alıntı:Semih Erdeni ben Galatasaray düşmanı biliyordum.2 sezon öncesinde Gs-Fb maçında (tribünlerin boşaldığı maç),elinden gelen bütün pisliği yapmıştı.O yüzden gelse bile bu camiada pek hoş karşılanmaz.
Neyse topicten sapmayalım Banvit maçına devam.Banvit geçmiş yıllara oranla bu sene daha mütavazi bir takım.Genç yabancılarla oynuyorlar.Ve kafa kafaya giden maçları kaybettiler bu sene.Tecrübesizler.Mike Mokongo ve Kenny Adelekeyi kilitlediğimiz zaman çk rahat kazanabileceğimiz bir maç
Guardları Mike Mokongoyu çok iyi savunmak gerekiyor özellikle...
Fatih Hısım' Alıntı:http://www.galatasaray.org/images/2008/01/05/05012008_10.jpg
iyice özledim Tufani. Onun sahada olusu bile yeter.