• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 16. Hafta │ Galatasaray MP 63 - 58 Olin Edirne

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
shumpert varmı kadroda

Mactan ziyade özelikle savovic'i izliyorum . Gerek savunmada gerekse hucumda gercekten kusursuz oynuyor . Belki tuttugu adamın polat kocaoglu olmasınında etkisi olabilir ama bu gun cok efektif oynuyor .

tbf.orgdan deneyin. orası calısıyor.

Adamakıllı link çıkmadı internette. Varolanlar justin o da premium istiyo. Düzgün linki olan yollayabilir mi özelden.

bana da luften

Alıntı Onur Büyüktepeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adamakıllı link çıkmadı internette. Varolanlar justin o da premium istiyo. Düzgün linki olan yollayabilir mi özelden.
Aynı şekilde bende alabilir miyim 1 tane

+1

Arkadaşlar bir link lütfen...

Reha özü biri durdursun...

İlk yarı 33 27 öndeyiz.

ilk yarı sonucu 33-27 öndeyiz. en skorer oyuncumuz 6 sayı ile lucas. ilk yarı itibarıyla sahaya giren 10 oyuncumuz skor katkısı yaptı.

Ben maci ligtv3'den izliyorum zaten diger arkadaslar icin söylüyorum ., Burası canlı anlatım yeridir link isteme degil .

Shumpert'ın durumu canımı sıkıyor.

Shumpert'ın durumu canımı sıkıyor.

Giderek düsen formu gözlerden kacmıyor . Bundan iki sene önceki görüntüsüyle uzaktan yakından alakası yok . Seneler gectikce ayakları iyice yavaslamaya basladı .

Shipp'in su maclarda sazı eline alması lazım . Tamam cok iyi savunmacı yüregiyle oynuyor eyvallah ama attıgın bir üclükde girsin kardeşim . 38-35 gerideyiz .

35-35 oldu
resmen dökülüyoruz
bir türlü maça konsantre olamadık

İkinci yarıya kötü başladık.

38-38 Lakovic . Kenarda cırpınan olin kocuna gelsin bu .

Geri