TBL 16. Hafta │ Galatasaray MP 63 - 58 Olin Edirne

Hiç öyle bir şey yok ilk Edirne'ye gidişimizde gene 6-0 işaretleriyle Fenerbahçe formalı insanlarla karşılanacağız, onarın içinde küçük bi Galatasaraylı grup zaten vardı deplasmanada onlar gelmiş demekki, uzun uzadıya tahlil yapmaya gerek yok ilk Edirne maçından sonra tekrar konuşalım. Edirne'ye gitmeden orada yaşanışlan çirkinlikleri yaşamadan buradan ahkam kesmek kolay olanı. Gidip görseniz söyledikleriniz daha ni anlam kazanırdı bence, benim için.

Tabiki kendi hallerinde takılsınlar da geçen sene olin deplasmanında salonda olan yeterince nefret ederdi zaten olinden.. Benim geçen sene edirnede okuyan arkadaşlarım olduğu için olinin içerdeki maçlarına gidiyordum zaman zaman.. Ne yalan söyliyim bizim maça kadar takdir de ediyordum mücadelelerini, oyunlarını.. Belki bizim maça kadar oline en sempati duyan kişi benimdir ama bizim maça gidip olanları gördükten sonra olinden en çok nefret eden kişi de ben oldum.

Bu konuda uzun yazmayı istiyorum ama şartlar uygun değil şu an.Sağlıklı bir tartışma için ''Olin Edirne'' profilinden başlamak gerekir diye düşünüyorum.Yukarıda yazılanlar ışığında düşündüklerimi belirtmek istiyorum ilk aşamada.
İki yüzlülükten,samimiyetsizlikten nefret ediyorum.Deplasmana Edirne'nin en güzel insanlarını götürüp iç sahaya -kibarca- şehrin tüm çirkeflerini dolduruyorlar.Deplasman organizasyonu yapabilen kişiler pekala salonlarındaki profile çeki düzen verebilirler.Bir buçuk sezon oldu,az buz zaman değil.Bir buçuk sezondur hiçbir şey değişmiyorsa art niyet aramakta haklı olduğumu düşünüyorum.
Deplasmana gelen insanlara ağır tepki gösterilmemeli derseniz katılırım.Zira söylediğim gibi Edirne'nin en güzel insanları geliyor deplasmana.Ama ''sarı-kırmızı-şampiyon-cimbom'' çekilmesini tablo buyken savunursanız hak veremem.İlişkiler bu denli uçlarda olmamalı,iyi niyetin suistimaline bizim cephemizden prim verilmemeli.Son olarak ''sarı-kırmızı-şampiyon-cimbom'' çeken Galatasaraylılar seneye Edirne deplasmanına giderlerse gördükleri karşısında salonun yarısını döverler.Aksi olursa ben hiçbir şey bilmiyorum.