TBL 17. Hafta | Anadolu Efes 78-85 Galatasaray

Bu maçtan da anlaşılacağı üzere hoca net bir şekilde maç seçiyor ve ona göre takımı hazırlıyor reaksiyon gösteriyor.

Helal olsun sana hoca. İki kritik eksiğe rağmen kendisinden çok daha derin ve pahalı olan takımı yendi. Şimdi o Telekom ve Zaragoza maçında yaygaraları koparanlar gelip biraz da şu maçı yorumlasınlar. Ergin hocayı övsünler ki biz de kim iyi niyetli kim kötü niyetli anlayalım

Çok başarılı yönetti koç maçı. Keşke hep böyle olsa. Lasmeye Micova hepsine helal olsun. Göksenin Köksal adamsın sen kardeşim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç sonu yorumlar;
Efes farklı kazanırsa : Ergin Ataman hemen bu akşam istifa...
Efes son dakikada kazanırsa : Ergin Ataman hemen yarın istifa...
Biz son dakikada kazanırsak: Bu kadar kötü Efesi bile güç bela yeniyoruz...
Biz farklı kazanırsak : Gençleri niye oynatmıyorsun Ergin Hoca...
Gençleri de oynatıp farklı kazanırsa : Kilit anlarında genç oyuncuları oynatmazsan hiçbir değeri yok....

Kısaca Burak bugün kazansakda kaybetsekde bu forumda galibiyet keyfini çıkarmamız zor. Yazdıklarına katılıyorum, kağıt üzerinde favori Efes. Bunun aksini iddia eden, ya gönlünde GS sevgisi çok ağır basıyordur yada dediğin gibi. Ancak biz kazanırsak da süpriz diyemez kimse...

Bence maddelere

- Hoca maç seçiyor

diyenleri de eklemelisin. Birazdan onlar gelecek diye hissediyorum

Göksenin bence maçın adamı. Lasme ve Micov da müthiş maç çıkardı ama Göksenin başka bir maç oynadı. Granger ve Huertel'i basketbola küstürdü resmen.
İpekçi de var bir keramet.
Ev sahibi avantajı Efes maçlarında çok da önemli değil.

Vladimir Micov şut kaçırmadan 23 sayı 6 ribaund ve 1 asistle oynadı. Lasme'ye de çok ayrı bir parantez açmak lazım. Dorsey yüzünden sahada son nefesini verecekti. Tebrikler takıma ve koça!

Micov ve Lasme cok büyük oynadi . Özellikle Dorsey'in vurdumduymaz ve takımı sabote ettigi bir günde neredeyse 40 dakika sahada kalarak efes pota altini dagıttı LASME !
Dorsey ve Jerrels'den katki alamadigimiz bir günde 5 kisilik rotasyondan full verim alarak önemli bir galibiyete imza attik
Mactan önce bir cogumuz karamsardi ama bugun unutmayalim ki Efes iki gün önce evinde ülker karsisinda inanilmaz moral bozucu bir maglubiyet aldi. Bununda ciddi etkisi var .
Ki maca basladiklarinda bunu cok net gördük .. Sonra cabaladilar ama geri dönemediler
Herseye ragmen cok kritik bir galibiyetti.
Simdi Sassari'yi burda yenip lider cıkma zamani..
Ve forumda en cok elestirilen Göksenin'in ne kadar büyük bir savasci oldugunu bir kez daha gördük .. Yavas yavas hücumda da ceza şutlarini sokmaya basladi..
Böyle devam aslan..

Normalde şu maçta ikili averajı alamayışımıza üzülürdüm, ama 5 kişiyle oynadığımız gerçeğini düşününce buna takılmıyorum. Tebrikler hocaya ve emeği geçen oyuncularımıza... :)