TBL 17. Hafta | Anadolu Efes 78-85 Galatasaray

TBL 17. Hafta | Anadolu Efes - Galatasaray

Chuck davis biraz form tutsun, dorsey dısarda kalır. 7 inci yabancı dahi olmaz. İşine, takım akadaşlarına saygısı olmayan bi adam.

Bu arada karakter koyan, lasme micov ve göksenin basta olmak üzere, dorsey dışındaki tüm takıma, koça staffa helal olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan, Göksenin, Schilb, Micov ve Lasme'ye helal olsun.
Emeklerine, akıttıkları tere sağlık.
Özellikle Göksenin ve Lasme'ye cidden helal olsun.
Babam bunlarda kaç ciğer var dedi bu 2 isim için.
Koç'ta istedi ve maçı aldı.
Her şey için teşekkürler...

Bugün bize şunu gösterdi: Biz konsantre olduğumuzda yenemeyeceğim takım yok. Üstelik Jerrels Dorsey 0 katkı. Green Mccollum Davis yok. Haftaya Royali yenersek hakikaten artık geleceğe daha umutla bakarız

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük galibiyet. Hocadan ve takımdan her maç aynı motivasyonu bekliyoruz.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

TBL 17. Hafta | Anadolu Efes - Galatasaray

Helal olsun sana hoca. İki kritik eksiğe rağmen kendisinden çok daha derin ve pahalı olan takımı yendi. Şimdi o Telekom ve Zaragoza maçında yaygaraları koparanlar gelip biraz da şu maçı yorumlasınlar. Ergin hocayı övsünler ki biz de kim iyi niyetli kim kötü niyetli anlayalım

Hocam sen çok dolmuşsun ya. Biz gelir her daim yorumlarız sorun yok. Önce şunu anlayın biz Ataman düşmanı değiliz sadece bir maç 10 numara konsantrasyon sonra ligin sonuncu takımlarına ezilmeleri istemiyoruz.

Ayrıca Ergin Ataman'ın istifasını istemekle FB'liden daha tehlikeli olmak ne alaka anlamadım. Bana göre de SenKimsinHarun ile kankalığı sizi bozmuyorsa ve ona küfür edildiğinde tribüne gider yapıyorsa bunu normal görüyorsanız asıl tehlikeli olan budur.

Efes'i 10 numara oyun ve konsantre ile yendik tebrik ederiz ama unutmayalım Efes maçında da 1 galibiyet alıyorsun Ted Ankara'yı yenince de. Yani genelde böyle maçları alıp saçma sapan maçları kaybedince bir işe yaramıyor.

Ergin Ataman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Maçın başından itibaren rakibe ciddi üstünlük kurduk. Maça çok iyi başladık ve bu bize artı bir güven verdi. Maça başlayan beşimiz rakibe karşı ciddi üstünlük sağladı. İçeriyi iyi kapattık, Thomas Heurtel’i iyi durdurduk ve tabii ki Vladimir Micov kusursuz bir basketbol oynadı. Kenardan gelenlerden katkı alamadığımız için fark eridi. Bizim iki tane çok önemli eksiğimiz var: Caleb Green ve Errick McCollum. Onlar da bu hafta içinde takıma dönecekler ve çok daha güçlü oynayan bir Galatasaray olacak. Bu oyun tarzımızla ligdeki şampiyonluk şansımızı sonuna kadar devam ettireceğiz."

Göksenin Köksal'ın maç sonu açıklamaları:

“Bizim için çok önemli karşılaşmaydı. Anadolu Efes, bir Euroleague takımı ve ligin en iyi takımlarından biri. Hafta içi Zaragoza’da talihsiz bir yenilgi aldık ama çok iyi hazırlandığımız Anadolu Efes maçını kazandık. Önümüzde Dinamo Sassari ile final karşılaşmasına çıkacağız. Şimdi tek konsantrasyonumuz o maça.”

Micov,Lasme harika maç çıkardı. Lasme kendisini Tyus'a değişen Ivkovic'e selamı çaktı. Micov %100 isabetle oynamasının yanında mükemmel bir savunma performansı gösterdi. Savunmada harika kaymalar yaptı ve rakip ikili oyunlarında rakip uzunun pozisyonunu bozdu. Mükemmek konsantrasyon,harika maç. Özeillikle Göksenin Köksal da günün konuşulmayı en çok hakedenlerinden.

Ergin Ataman sağlam motivasyon ve rakip hücumu sekteye uğratacak 2-3 hamleyle ( Micov kaymaları, tempo kontrolü vs) çok başarılı bir maç çıkardı. İstediğimiz motivasyon ve maç hazırlığı tamamen bu kendisininden. Koç da harikaydı.

Maç 79-70ken tam maçı koparıcaz belki de ikili averajı alıcaz hakemler en önemli yerde gene Efesi kollayıp net stepsi çalmadılar. Bir kere de olmasın be kardeşim.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin ataman istifa edince yerine kim gelicek o ayarda anlamiorum ki ? Kim bu yonetimle calisabilir kim bu butceyle buralarda galibiyetler alir ? Ergin ataman elit ilk 5 koctan biridir avrupa genelinde !

Salona doğru yola çıkalım. Kazanacağımıza inanarak gidiyorum. İlk maçı kaybetmemizin vereceği bir inanmışlık olacağını düşünüyorum.

Çok iyi savunma yaptık mı, bence hayır. Ama kritik noktalarda çok iyi mücadele ettik. Hakemlerin faiş sayılamayacak hataları da olsa maçı başından sonuna üstün götürerek kazandık. Takıma ayrı hocaya ayrı tebrikler.

Maçın başından, sonuna kadar üstündük. Çok güzel, akıcı ve keyifli basketbol oynadık. 2. periyot hariç Efes kazanabileceğini düşünmemiştir. Tüm takıma ve teknik ekibe teşekkürler.

Dorsey'e ikinci periyotta Ergin Ataman sahanın 1-2 metre içine girip öyle bir fırça attı ki bir an eline taktik tahtasını alacak Dorsey'e girişecek sandım. Dorsey, ısınırken dahi başka bir kafa yaşıyordu. Oyunda da o kafasıyla devam etti. Sanırım çok uzun zaman dayanamaz Ergin Hoca.

Bu arada yıllardır Efes deplasmana giderim. Bu sene ilk defa yanlışlıkla Efes tarafından bilet alıp salona gittim. Sonrasında değişiklik yapmadım, yerime geçer efendice maçı izlerim diye. Salona gittiğimde üstümde Galatasaray forması olduğundan Efes tarafından giremeyeceğim söylendi, Galatasaray tarafından girebileceğimi düşünüp o tarafa yöneldim. Orada da biletimin Efes tarafından olduğu için buradan geçemeyeceğim söylendi. Sonra Efes tarafından bilet almaya çalışan bir çifte biletleri devredip Galatasaray tarafından tekrar bilet alarak maça girdim. Benim durumumda olan çok arkadaş vardı. Demek ki çok azı bu uygulamadan haberdar. Siteye bir uyarıcı yazı koymak bu kadar zor değildir, değil.

Bu arada 4 numarada biz bu kadar sorun yaşarken, bence micov'a o poziyonda en ters gelebilecek oyuncu olan Saric'i kadroya almayan ivkovice'de selam olsun.

Efes gerçekten çok kötü ve demoralizeydi ama bizim de böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Dorsey haricindeki oyuncularımız gayet büyük bir karakter koydu ortaya.

Ergin hocaya ve aslanlara tebrikler. Liderlik için yeniden iddialı konuma geldik.