TBL 17. Hafta | Antalya BŞB 77 - 85 Galatasaray CC

Re: TBL | Antalya Bşb. - Galatasaray

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="mehmet ünsal":3ryddytj]biz bu ma kesinlıkle gidicez. zaten uzun zamandır cafe crow'un buraya gelmesını beklıyorduk.ama ne yalan sölım bu kdr eksık olmasına karsın gs'nın işi baya bi zor..hemde çok zor.ama biz desteğimizi hiç esirgemıcez.
cafe crown mu?[/quote:3ryddytj]

Galatasaray'ımızın yanında artık yazmayacak mı?Aslanlarımıza başarılar dilerim.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Atkins bir aksilik olmazsa oynayacak.

İşte bu haber bize derin nefes aldırır..

Maçtada uzunlarımız (kaç tane varsa artık :) ) faul problemine girmezlerse ben bu maçı alacağımıza inanıyorum.

Atkins'in tam olarak neyi varmış ?
Amerika'ya gidip gelince düzelen mide ağrısını çok merak ettim :roll:

eger atkins oynarsa şansımız yüzde 50 olur yane ortada bi maç olur eger oynamazsa antalya agır basıo sanki...ama bu maçın deplasman oldugu kanaatinde degilim çünkü günlerdir ordaki arkadaşlarımız show görün dediler bekliyoruz:)

Daha önce bu adam bir mide sorunu yaşamış.Kontrollerini aksatınca bu sorun tekrar nüksetmiş.Amerika'ya gidip tedavisini görmüş.Şimdi iyi durumda demek ki geri döndü.

Maça çok kısa süre kaldı. Atkins'in dönmesi olumlu bir haber. Dilerim oynayabilecek ve verimli olabilecek bir durumdadır. Atkins'in varlığı rotasyonu rahatlatır.

Antalya BŞB. geçen sezonki performansından uzak. Orhun ENE'nin takımdan ayrılması ile beraber düşüşe geçtiler. Savunmada sıkıntı yaşıyorlar. İnşallah bu deplasmandan galibiyetle döneriz.

Bu maçıda inşallah kazanacağız, haydi aslanım pençele.

Kazanacaz ve sakatlıkların düzelmesi ile yükselişe geçecez.Erkek ve bayan takım için güzel bir hafta geçecek.Hadi pozitif olalım ve oyunculardan önce biz kazanalım şu maçı.
+Alican'dan katkı bekliyorum bugün.