TBL 17. Hafta | Antalya BŞB 77 - 85 Galatasaray CC

Re: TBL | Antalya Bşb. - Galatasaray

Yarın kazanacağımıza maalesef fazla inanmıyorum :(
İlk beş ;
Murat
Graves
Erdem
Polat
Hüseyin
yedekleri sölememe gerek yok !

antalya orhun enenin istifasından sonra müthiş bi ivme kazandı deplasmanda banvit galibiyetleri vs..
geçen seneden power forveti ricardo marsh ve antalyadan skorer forvet ralpg mims i kadroya dahil ettiler açıkçası savunmamızın ön plana çıkacağı bi maç olacağını umuyorum hücumdaki en büyük kozlarımız şüphesiz hüseyin beşok ve graves olacak..forumda herkesin gıcık kaptığı ve tiksindiği yazı olacak ama mağlubiyet hiç sürpriz olmaz çünkü bu takım fenere 16 sayı fark ta attı tek yabancılı beşiktaşa mağlupta oldu..ne kadar övünsek az antalya deplasman sayılmaz!

arkadaşlar bildigim kadarıyla bu maçı sky veriyo ama sky bızım uyduda cekmıyo netten ızleyebılcegım bı adres var mı lutfen yardımcı olurmusunuz

Atkins takımla beraber Antalya'da.

Oynar mı oynarsa ne kadar süre alır bilemiyorum ama takımla beraber Antalya'da şu anda.

İlgi&bilgi.

Eksik kadroyla antalya deplasmanı çok zorlu olacak, iyi bir takımlar takımlarında önemli isimler var. Türk rotasyonları bu maç için bizden güçlü bu çok net. Can Akın, Ersin Görkem, Nedim Yücel, Ümit Türkoğlu, Mustafa Kemal Bitim... Mims,M.Green,Douthit,M.Melvin,B.King,R.Marsh yabancı kadroları bile felaket Mims,Douthit,Green falan etkili olurlar gibi geliyor.Bu maçın benim gözümde Telekom,fener maçından farkı yok!

Atkins,Milo,Cüneyt,Tufan,Gurovic yok. Guard sıkıntımız var bu çok bariz bu maçta guard açısından sıkıntı çekeceğiz... Polat bu maçta 4 numara oynayacak ama merak ediyorum yorulduğunda kim yerini dolduracak, Erdem'de 3 oynayacak.

Murat-Graves-Polat-Erdem-Cemal-Hüseyin-Alican-Teoman-Altay. Bu kadroyla Antalya'yı fethedersek büyük başarı benim için. Kadronun yarısı yok hem de as oyuncular.+ Deplasman oynuyoruz... Haydi hayırlısı!

Atkins eğer gerçekten maçta olursa rotasyon sıkıntısı yok sayılır :) .

Murat 1-2 oynar.
Graves 2-3 oynar.
Atkins 1-2 oynar.
Erdem 3-4 oynar.
Polat 3-4 oynar.
Cemal 4-5 oynar.
Hüseyin 5 oynar.

Problem yok demektir. Ben, Koray hocanın bu maçta Alican'a,Altay'a yeterli vakit vereceğini,değerlendireceğini düşünüyorum. Hatta ilk 5 başlarlarsa şaşırmam yani.

Burak Ceyhan' Alıntı:
Atkins eğer gerçekten maçta olursa rotasyon sıkıntısı yok sayılır :) .

Murat 1-2 oynar.
Graves 2-3 oynar.
Atkins 1-2 oynar.
Erdem 3-4 oynar.
Polat 3-4 oynar.
Cemal 4-5 oynar.
Hüseyin 5 oynar.

Problem yok demektir. Ben, Koray hocanın bu maçta Alican'a,Altay'a yeterli vakit vereceğini,değerlendireceğini düşünüyorum. Hatta ilk 5 başlarlarsa şaşırmam yani.
bende öyle diyorum, çünkü maç kopup gidecek ve sonra onları oyuna sokacak :)

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Atkins takımla beraber Antalya'da.

Oynar mı oynarsa ne kadar süre alır bilemiyorum ama takımla beraber Antalya'da şu anda.

İlgi&bilgi.
İnşallah oynarda bizde büyük bir ihtimalle zorlansakta maçı alırız.

Burak Ceyhan' Alıntı:
Eksik kadroyla antalya deplasmanı çok zorlu olacak, iyi bir takımlar takımlarında önemli isimler var. Türk rotasyonları bu maç için bizden güçlü bu çok net. Can Akın, Ersin Görkem, Nedim Yücel, Ümit Türkoğlu, Mustafa Kemal Bitim... Mims,M.Green,Douthit,M.Melvin,B.King,R.Marsh yabancı kadroları bile felaket Mims,Douthit,Green falan etkili olurlar gibi geliyor.Bu maçın benim gözümde Telekom,fener maçından farkı yok!

Atkins,Milo,Cüneyt,Tufan,Gurovic yok. Guard sıkıntımız var bu çok bariz bu maçta guard açısından sıkıntı çekeceğiz... Polat bu maçta 4 numara oynayacak ama merak ediyorum yorulduğunda kim yerini dolduracak, Erdem'de 3 oynayacak.

Murat-Graves-Polat-Erdem-Cemal-Hüseyin-Alican-Teoman-Altay. Bu kadroyla Antalya'yı fethedersek büyük başarı benim için. Kadronun yarısı yok hem de as oyuncular.+ Deplasman oynuyoruz... Haydi hayırlısı!

Melvin ve King kadroda değil artık.

Burak Ceyhan' Alıntı:

Burak Nedim de Mersin'e geçti. Rakibi o kadar da büyütmeyelim geçen hafta hem idmanlarını hem de maçlarını seyrettim ve kazanacağımıza inanıyorum.

Atkins bir aksilik olmazsa oynayacak.