TBL 17. Hafta | Galatasaray CC 80 - 67 Pınar Karşıyaka

Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Eray paylaşımın için sağol. Ağzından bal damlamış. Özellikle en azından Topkapı metrobüse kadar otobüslerin gidebilecek olması çok güzel bir uygulama.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Diriliş maçımız olsun bu,yine uzun seri yapalım o güç var bizde.Her zamankinden iyi atmosfer bekliyorum bu sayade takım patlama yaparsa şaşırmasın kimse.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Benim bu maç Jerry'den beklentim büyük.Geçen maçki gibi savruk bir görüntü çizeceğini düşünmüyorum ve Jerry'nin doğru yada yanlış bir transfer olduğu kanısına varmak için daha erken olduğunu düşünüyorum.
Maça gelince,oyuncularımız asefa yenilgisinden sonra kendileri silkeleyeceklerdir.Bu maç aslanların çok sağlam bir savunma yapacaklarına,rakibe potayı göstermeyeceklerine inanıyorum.Bütün olumsuzluklara rağmen kazanacak aslanlar.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Sühan Cem' Alıntı:
Deniz baskıın Deniz Baskıınn idareyee!! :)) Yarın maça gelme de bak bakalım bir daha store anıalrı anlatabiliynmu buralarda!!!! Sühan Cem ÜÇsoy'un farklı yüzünü görürsün. (bu arada soy adım uçsoy ama adam ısrarla üçsoy diyor :D)
Abi ben de Üçsoy zannediyordum ne yalan söyleyim. :)
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Onur Uncu' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2ec8gtcb]Deniz baskıın Deniz Baskıınn idareyee!! :)) Yarın maça gelme de bak bakalım bir daha store anıalrı anlatabiliynmu buralarda!!!! Sühan Cem ÜÇsoy'un farklı yüzünü görürsün. (bu arada soy adım uçsoy ama adam ısrarla üçsoy diyor :D)
Abi ben de Üçsoy zannediyordum ne yalan söyleyim. :)[/quote:2ec8gtcb]

Zannetmeyi bırakalım da abi senin soyadın neden yazmıyor burada. Ben de Cem sanıyordum önceleri. :)
 
Re: Galatasaray - Karşıyaka (Canlı)

Enes Kömürcü' Alıntı:
Üstte verilen link yanlış sanırım, İtü'nün maç yayını açılıyor. : )

Sağ üstte maçlar yazan kısma tıkla, karşına çıkan maçlardan Galatasaray maçını seçersen işlem tamam :)
 
Re: Galatasaray - Karşıyaka (Canlı)

Dış oyuncularımızın sakatlık sorunlarından dolayı dışarıdan çok sayı yedik son maçlarda. Bugün özellikle Holston'a (Osiris, Birkan da var tabi) attırırsak zor durumlara düşebiliriz. Karşıyaka'nın başka kazanma şansı yok bence, dışarıdan ne kadar atabilirlerse artık.
 

Üst