Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78
caferağa"ya doğru yürürken...
caferağa"ya doğru yürürken...
evet Eser Bozal kardeşimiz hemen her maça geliyor...Aykun Alan' Alıntı:son resimde sağdan 2.arkadaş cola turka ayın golü yarışmasında arda turanla yemek yiyen arkadaş değilmi.ben onu her maçta görüyorum
O senin sanssızlığın kanqaOnur UNCU' Alıntı:Bu sefer de saçım inmiş.Düzgün çıksam kolumu kesecem.
Onur UNCU' Alıntı:Bu sefer de saçım inmiş.Düzgün çıksam kolumu kesecem.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:[quote="Onur UNCU":32olut7e]Bu sefer de saçım inmiş.Düzgün çıksam kolumu kesecem.
Onur UNCU' Alıntı:Fotoyu görünce o ana geri dönüp Gökçe'nin yanaklarından asılası geliyor insanın. O seviye şirin çıkmış.
Onur UNCU' Alıntı:[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":qiidzdwq][quote="Onur UNCU":qiidzdwq]Bu sefer de saçım inmiş.Düzgün çıksam kolumu kesecem.
Burak Barut' Alıntı:2 Sene Avrupa Ümitler Şampiyonasını İzmir'de Murat Hoca izlemeye gitti ve elimizdeki Serhatla sözleşme yenilemedi . ! Gitti Cemal'i aldı 2 hafta izledi ve sadece Cemal'i aldı bu haftaki performansıyla Murat Hoca'nın scout olarak sınıfta kaldığını belirtmekten mutluluk! duyuyorum.
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Burak Barut":2lg4jcdi]2 Sene Avrupa Ümitler Şampiyonasını İzmir'de Murat Hoca izlemeye gitti ve elimizdeki Serhatla sözleşme yenilemedi . ! Gitti Cemal'i aldı 2 hafta izledi ve sadece Cemal'i aldı bu haftaki performansıyla Murat Hoca'nın scout olarak sınıfta kaldığını belirtmekten mutluluk! duyuyorum.