Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Bravo, ellerimizle veriyoruz maçı. Güle güle play-off.
K Kurtuluş Özyazıcı 0 6 Şub 2010 #101 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Bravo, ellerimizle veriyoruz maçı. Güle güle play-off.
A Ali Erdem Güntepe 0 6 Şub 2010 #102 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Yemin ediyorum Darius kendi çabanla verdin maçı helal olsun ne diyeyim.
Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Yemin ediyorum Darius kendi çabanla verdin maçı helal olsun ne diyeyim.
Cogito 0 6 Şub 2010 #103 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Was gitsinde dengeli oynayan çok daha az yetenekli bir guarda razıyım.
Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Was gitsinde dengeli oynayan çok daha az yetenekli bir guarda razıyım.
Kamil Sarper Özsefer 0 6 Şub 2010 #105 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] farkı açtık başlarda ama olmadı playof zora girdi of of güle güle playof
Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] farkı açtık başlarda ama olmadı playof zora girdi of of güle güle playof
A Ali Erdem Güntepe 0 6 Şub 2010 #109 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Gelir misin be gelir misin be haydi oğlum beee
Murat Epçeli 0 6 Şub 2010 #111 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] 76-74 . hadi iyi savunma arkasına da JASA sen çok yaşa 3 lüğü
E Emre Karakaplan 0 6 Şub 2010 #112 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] maç gedi arkadaşlar 76-74 haydi aslanlar.
Emre Aydın 0 6 Şub 2010 #114 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Şu maçı yenilirsek çok üzülücem.Maç boyu üstün götürdüğümüz maçı vermemeliyiz.Ayrıca Cem Akdağ'da yerinde molalar almalı.
Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Şu maçı yenilirsek çok üzülücem.Maç boyu üstün götürdüğümüz maçı vermemeliyiz.Ayrıca Cem Akdağ'da yerinde molalar almalı.
A Aytac Hersek Misafir 6 Şub 2010 #116 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
A Ali Erdem Güntepe 0 6 Şub 2010 #117 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Bravooo Dariuusss bütün sözleri geri alıyorum. Haydi olum be haydi olum beeeeee....
Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Bravooo Dariuusss bütün sözleri geri alıyorum. Haydi olum be haydi olum beeeeee....
F Ferit Erdem Parlak 0 6 Şub 2010 #118 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Maçı darius kaybettirdi bu kadar net. Ve mola almayan hocamızında etkisi çok.
Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] Maçı darius kaybettirdi bu kadar net. Ve mola almayan hocamızında etkisi çok.
A Ahmet Faruk Yalçın 0 6 Şub 2010 #120 Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı] böyle bi hücum yok,helal olsun