TBL 18.Hafta | Erdemir 76 - 74 Galatasaray CC

Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

play off hayalleri gider bizde arkasından bakarız neyse çok yazık oldu çok cem hocadan beklenmeyen yanlışlıklar bu fatih neden alındı anlamadım ya o kone boş şutların kaçını atardı polat ne orada ya yazık oldu çok çok çok yazık oldu diğer yıl için acilen başlanmalı ..
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Canere bakıyorum 9 sayı, 2 ribaund,1asist 1 topçalma ile oynamış.
Birde süper 4 numaramız Polata bakalım. 13 dakika toplamda 2 şut 1 tane isabet. 2 ribaund olumlu bir iş yap elini kaldır dersende gider girmeyecek şutta adam attıktan sonra gider adama çarpar serbest atıştan 2 sayı daha yeriz.

Polatın 13,5 dk süre aldığı yerde Fatih 0 saniye alıyorsa biz neleri tartışıyoruz.
Jasa en önemli hücumda kenarda, Darius israilde ne oynadıysa burdada aynısını denedi fakat ordaki takım eurocup düzeyini geçtim savunma dahi yapmayan takımdı.

2 guard var adı.
Can : 3 sayı, 2 top kaybı,1 top çalma 1 ribaund, 1 asist süre : 18 dk

Fakat o sırada bakıyorum maça topu getiren genelde evren, madem guard evren o zaman darius veya can neden oynasın?

Darius u boş bırakacaksın 2 adım geriden alacaksın ne içeri girebiliyor ne şut atabiliyor. Sayılarını incelerseniz. Ya hızlı hücum, yada savunmacısı çok yakınından tutarken.
0/4 üçlük 5/8 2 sayılık atışı var. 3 kişi arasına girip yediği 2 yada 3 blok var.
Bir guard takımı oynatır kendi keyfine göre oynamaz.
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Rancik gönderilmezse biz bu pota altı sertliği ile kalamayız play-off'a.O zaman Eurocup'a katılamayız.O zamanda tüm yabancılarımız gider ve kalırız Anwar Ferguson,Fatih Solak gibi su katılmamış oyunculara...
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Rancik mücadele ediyor çok çabalıyor,fakat eksiklerini görmezden geliyoruz.
Çok kötü bir 2 sayılık yüzdesi var. Uzun zamandırda durum böyle.
%30 larda 2 sayı yüzdesi var. Çok şut deniyor. Havada şuttan önce kısa süreli kalışını fazlası ile alışkanlık yaptı. Şutlarını bozuyor bu havada kalma tutkusu,
Bu arada erdal bey kimse Fatihden 10 sayı 20 sayı beklemiyor. Fakat pota altında sertlik getireceği kesindir. Blok tehdidi ve uzun kolları ile eminim Polattan 2 kat fazla yararı olurdu. Kimse fatihden 30 dk süre almasını beklemiyor. Fakat 10-15 dk arası süre alması gerekir. Mic-Rancik ikilisinin yedeği polat değil Fatihtir. Polat tuttuğu adam şutu atıyor aksiyon bitiyor. Adam yere iniyor geriye koşmaya hazırlanırken tepki veriyor. Aaaaa şu attılar diye.
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Futbol gelirleri amatör bransşlarda kullanılamıyorsa, Mantıklı bir sponsor da bulamayacaksak, Galatasaray sportif AŞ 'nin yada GS markalarından birinin bize sponsor olacağını düşünüyorum.
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Hala play-off'tan bahseden arkadaşlar var. Kepez ya da Mersin kazanırsa yeniden sondan ikinciliğe düşüyoruz. Önümüzdeki 3 maç ilk 3 sıradaki takımlarla. Playoff barajıyla aramızda 5 puan fark var. Zaten Bornova maçı kaybedilerek büyük bir avantaj yitirilmişti. Playoff yolunda rakip olabilecek takımlardan birine daha yenilince pek fazla şansınız kalmıyor. Banvit, Fenerbahçe ve Efes maçlarının üçünü de kazanırsak, belki yeniden bir şansımız olur. Sizce kazanma ihtimalimiz var mı? Bence yok.
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Maçı 3 çeyrek müthiş getirdik fakat dar rotasyonla haftada 3 maça çıkınca son çeyrekte elimizden bir şey gelmedi. Play-Off yolunda çok önemli bir mağlubiyet aldık. Radoslav Rancik maçın başında müthişti birde sonunda fakat son saniyelerde bir faul vardıki sportmenlikte çalınabilirdi diye düşündü herkes tabi hakemin takdiridir bir şey diyemiyoruz. Son topu Washington ile kullanmayı denemek büyük hata oldu kanımca. Bizler için büyük hayal kırıklığı ama hayat devam ediyor. Biz bu takımın arkasındayız tribünlerde "Cimbom Kümeye" diye bağıranlara en iyi cevabı play-off'ta vermemiz lazım. Tufan 3 hafta içinde dönüyor bildiğim kadarıyla önümüzdeki hafta Banvit karşısında savaşacağız. Yine zorlu bir mücadele olacak tabi. Caner bugün tam anlamıyla rotasyona dahil oldu. Gerek savunmada gerek hücumda beklenen performansı verdi. Polat ve Can ikilisinden daha çok katkı almamız lazım. Önümüzde çok çok zorlu bir maç trafiği var. Banvit(E)-Fb.Ülker(D)-Efes Pilsen(E) bu 3 maç her şeyi netleştirecek. Bence Cem Akdağ bugün oturup düşünmeli haftaiçi oynanacak maçta bence fazla zorlamamak lazım. Artık tamamen lige konsantre olmamız lazım kredimiz tükenmiş durumda eğer bu sene Play-Off yapamazsak bütün yabancı oyuncularımızı kaybederiz sırf onları değil 2 senemiz heba olur gider. Bu sene yaşadığımız inanılmaz olayların mimarlarına burdan bir kez daha "Allah Bin Belanızı Versin !" diyorum.



Rakip takımda Erkan kardeşimiz bugün kocaman bir alkışı hak etti. İçerden dışardan her yerden attı ve maçı kazandırdı. Tebrik ediyoruz Erdemir takımını yolları açık olsun...
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Tabiki her maçı kazanmak isteriz ama
Sporun bu yönü güzel
kazanmakta var kaybetmekte
ama sürekli kaybetmek değil tabi
O yüzden mücadeleye devam taki şampiyon oluncaya dek....
 
Re: TBL 18.HAFTA ERDEMİRSPOR-GALATASARAY

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":i1k57q49]Zor Maç,Çok Zor ...
Skor beni şaşırtmadı,rakip güçlüydü[/quote:i1k57q49]

Rakibin güçlü olmasıyla alakası yok bence..Yine kendi saçmalıklarımızdan verdik maçı..Darius'u savunurdum bende ama bugün iyi bir küfür yedi benden..2 tane saçma sapan şut attı,maç oradan döndü..Yazık oldu.
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Tolga'ya katılıyorum. Ben hatta 20 sayı fark yapmaya oynuyoruz diye düşünürken yenildik rakibe.
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

İlginç bir detay daha. Erdemir'in diğer pivotu Ümit Türkoğlu oyunda hiç süre almadı. Bu da bizim pota altının ne kadar aciz olduğunun göstergesi. Kone yetti...
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

darius washington oynadığı sürece artık bu takımı izlememe noktasına kadar geldim! geri kalanını çok seviyorum ama darius benim sağlığıma zarar veriyor!
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

erkan veyseloğlu..bu adamı yıllardır takip ederim.düz kere düz bir oyuncu.fakat karşısına galatasaray çıktımı maalesef içine micheal jordan kaçıyor.beşiktaşta oynarkende böyleydi.bize oynadığı nerdeyse her maç majesteleri veyseloğlu oluyor.clark kent oluyor süperman.galiba ölümüne fenerli biri :(
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Bugün çoğu maçta olduğu gibi atmaktan çok takımı oynatan iyi bir pg ye sahip olsaydık galip gelirdik. washingtondan pg olmaz. Olsa olsa sg olur. NBA deki Jennings gibi. İyi kötü sayı atıyor falan ama pg nin öncelikli amacı takımı organize etmek, oynatmak olmalı. Bu washingtonda sıfır. Son hücumda o kadar kötü bir tercihi her oyuncu yapamaz. Yazık oldu bu, hemde çok.
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

Devre olurken Hakan Köseoğlu'nun olmayan basketi sayı olarak sayılınca içimden dedim bu sayı ile maçı kaybedersek şaşırmam. Nitekim öyle oldu. Top adamın elindeyken süre bitiyor hakemler ayakta uyuyor...
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor 76 - Galatasaray 74

bu kadar hucum potansiyeli olan takımın son periyodda 9 dakikada 4 sayı atması anlaşılır gibi degil! cem akdağ malesef oyuncu tercihlerinden büyük yanlıslar yapıyor.. ilk maclarından bu kadar katkı yapan fatihin,yavas yavas süresinin azalması ve hiç oynamıyacak duruma kadar gelmesi inanılmaz.. play-off yolunda buyuk darbe aldık...
birde bu erkan veyseleoğlunu birisi bana anlatsın ya. bizim maçlarda oynadıgının yarısını baska bir macda oynadıgını goreyim,disimi kıracam!
 

Üst